Rok trenera Janiczaka.
Moderatorzy: dUfio, majlech, lucero
Dalej bredzisz
Nie mam nic do Leona doceniam odwagę objęcia trudnego stołka w trudnym momencie i jakieś tam działania natomiast zrobienie z niego zbawcy a z jego objęcia stołka punktu przełomowego to nadużycie zwkaszcze ze coś gadasz o innych „nie trafionych prezesach i zarządach”
Po prostu: wraz ze spadkiem w 2016 skończyła się pewna epoka niektóre osoby zeszły ze sceny w ich miejsce pojawiły się nowe które kontynuują misje po swojemu z bardzo dobrym skutkiem
A Janiczak pojawił się w klubie w lecie 2016 gdy o Leonie jako prezesie nikt nie myślał
Nie mam nic do Leona doceniam odwagę objęcia trudnego stołka w trudnym momencie i jakieś tam działania natomiast zrobienie z niego zbawcy a z jego objęcia stołka punktu przełomowego to nadużycie zwkaszcze ze coś gadasz o innych „nie trafionych prezesach i zarządach”
Po prostu: wraz ze spadkiem w 2016 skończyła się pewna epoka niektóre osoby zeszły ze sceny w ich miejsce pojawiły się nowe które kontynuują misje po swojemu z bardzo dobrym skutkiem
A Janiczak pojawił się w klubie w lecie 2016 gdy o Leonie jako prezesie nikt nie myślał
Przede wszystkim opublikowany ranking jedynie porządkuje trenerów wg średniej punktów na mecz (z wyłączeniem trenerów poniżej 10 meczów).
Biorąc pod uwagę liczbę zdobytych punktów (co jest bardziej zasadnym kryterium w większości tabel wszechczasów np. zespołów ekstraklasy czy choćby w przypadków strzelców Hutnika nikt K. Świątkowi nie liczył średniej na mecz tylko całkowitą liczbę) do prowadzącego trenera Jabłońskiego jeszcze trochę brakuje, choć wskoczenie do pierwszej piątki po tej rundzie jest realne.
1. M. Jabłoński 394 pkt.
2. A. Paszkiewicz 222 pkt.
3. W. Łach 221 pkt.
4. R. Kasperczyk 193 pkt.
5. Z. Baran 188 pkt.
6. L. Janiczak 173 pkt.
Biorąc pod uwagę liczbę zdobytych punktów (co jest bardziej zasadnym kryterium w większości tabel wszechczasów np. zespołów ekstraklasy czy choćby w przypadków strzelców Hutnika nikt K. Świątkowi nie liczył średniej na mecz tylko całkowitą liczbę) do prowadzącego trenera Jabłońskiego jeszcze trochę brakuje, choć wskoczenie do pierwszej piątki po tej rundzie jest realne.
1. M. Jabłoński 394 pkt.
3. W. Łach 221 pkt.
5. Z. Baran 188 pkt.
6. L. Janiczak 173 pkt.
Jeszcze raz spojrzałem na tę tabelę i rzuca się w oczy jak ważne postacie polskiej piłki grały w Hutniku bądź go trenowały.Mysle o tych, którzy wystąpili w obu rolach.Wystarczy wymienić kilka nazwisk: Szukielowicz, Jezierski, Jabłoński, Wójcik,Cmikiewicz, Mikulski.Pilkarze Hutnika, którzy byli jego trenerami: Walankiewicz,Kasalik,Pest,Baran,Motyka.
Pewnie to nie wszyscy.
Tradycja zobowiązuje.
Pewnie to nie wszyscy.
Tradycja zobowiązuje.
Hutnik - Dodaj Do Ulubionych.
enhaman pisze:Jeszcze raz spojrzałem na tę tabelę i rzuca się w oczy jak ważne postacie polskiej piłki grały w Hutniku bądź go trenowały.Mysle o tych, którzy wystąpili w obu rolach.Wystarczy wymienić kilka nazwisk: Szukielowicz, Jezierski, Jabłoński, Wójcik,Cmikiewicz, Mikulski.Pilkarze Hutnika, którzy byli jego trenerami: Walankiewicz,Kasalik,Pest,Baran,Motyka.
Pewnie to nie wszyscy.
Tradycja zobowiązuje.
Mikulski?? Ja pierdole :D
"Hutniczy chłopie bądź na Topie"
dUfio pisze:Jak Mikulski to i w galerii sław Hutnika musi się znaleźć bigamista Michał Janicki jego pupilek
Co by nie mówić wicemistrz Europy u-16 ze słynna zmarnowana ekipa Globisza w 1999
Tutaj telenowela z udziałem naszego byłego zawodnika .Swoją drogą,nie wiedziałem że aż taki Don Juan
https://www.fakt.pl/wydarzenia/pilkarza ... ny/z7rsts2
Po sześciu meczach nowego sezonu trener Janiczak awansował na piąte miejsce, ex aequo z trenerem Baranem, w tabeli wszechczasów (wg liczby zdobytych punktów). Brakuje 5 pkt by dogonić trenera Kasperczyka.
1. M. Jabłoński 394 pkt.
3. W. Łach 221 pkt.
5. Z. Baran 188 pkt.
-. L. Janiczak 188 pkt.
1. M. Jabłoński 394 pkt.
3. W. Łach 221 pkt.
5. Z. Baran 188 pkt.
-. L. Janiczak 188 pkt.