III liga IV grupa 2019/20
Moderatorzy: dUfio, majlech, lucero
-
Gadane ma i to bardzo fajne .Szkoda tylko ze widze juz final tego wszystkiego jak zakoncza granie .Decyzje podejmie pzpn wraz z lzpn
takze .. no jeszcze licze ze dogramy runde wiosenna
http://www.youtube.com/watch?v=tnkA38Lh ... re=related to jeszcze nie tak dawno bylo tak pieknie ,tyle hutniczych braci 

-
dUfio pisze:MISIEK72 pisze:Trzeba przyznać , że prezes medialne wypada niezwykle koszystnie![]()
Ma gadane.
Gadana jedno fakty i argumenty drugie, A to jest największym atutem Artura. Ci co się z nim nie zgadzają to zwykli krzykacze i kolesiostwo....
Potrzebujemy Was. Potrzebujemy, komentujcie artykuły, bądźcie aktywni. Mamy wielu nieprzychylnych adwersarzy. Kto śledził Stan Futbolu ten wie. Kowalczyk to kolega Onyszki z olimpiady. Gość z Okręcia jest w sytuacji Motoru. Cały program generalnie nastawiony przeciwko nam. Nikt z dyskutujących tak naprawdę nie znał regulaminu. Musimy dotrzeć do jak najszerszej opinii publicznej. Tylko wówczas mamy szansę na wywarcie presji na decydentach.
Gadane ma i to bardzo fajne .Szkoda tylko ze widze juz final tego wszystkiego jak zakoncza granie .Decyzje podejmie pzpn wraz z lzpn
Nasz prezes poziom Premiership

Najwiekszy polew miałem z tego programu z sytuacji Wieczystej.
Odpowiadał Iwan miałem wrażenie na lekkim cyku, że w sumie sami są sobie winni itd.. i że jeszcze nie wiadomo bo może zagrają... no tak na pewno okręgówki na 100 % zagrają. Niezły polew z niego miał również prowadzący, który zapytał go jak oni sobie poradzą w przygotowaniach do sezonu bo ostatnie zgrupowanie mieli w Turcji a teraz zakaz lotów

Natomiast Kowalczyk to z niego taki ekspert od regulaminów jak z koziej dupy trąbka... zwykła cham z brudna
A tak w ogole co mowi Prezes o awansie - stac Hutnik na awans do 2 ligi, gdyby decyzja byla na nasza korzysc ? Dwa autokary , po calej Polsce rezerwacja hoteli po 2 osoby na pokojl? Nie wiem...nie znam sie...zarobiony jestem , ale jezeli nie bedzie spadkow to jestesmy glownym kandydatem do awansu w nastepnym sezonie. Nie lepiej dac sobie spokoj w tym roku i wypuscic Motor na moim zdaniem mine ?
od swych narodzin przez wszystkie lata
NA ZAWSZE Hutnik
powstrzyma nas tylko koniec świata
BYLISMY - JESTESMY - BEDZIEMY
NA ZAWSZE Hutnik
powstrzyma nas tylko koniec świata
BYLISMY - JESTESMY - BEDZIEMY
1979 pisze:A tak w ogole co mowi Prezes o awansie - stac Hutnik na awans do 2 ligi, gdyby decyzja byla na nasza korzysc ? Dwa autokary , po calej Polsce rezerwacja hoteli po 2 osoby na pokojl? Nie wiem...nie znam sie...zarobiony jestem , ale jezeli nie bedzie spadkow to jestesmy glownym kandydatem do awansu w nastepnym sezonie. Nie lepiej dac sobie spokoj w tym roku i wypuscic Motor na moim zdaniem mine ?
Ty tak na serio???
Prezes mówi, że finanse nie zagrożone
Z tej ligi się można wygrzebywać 10 lat. Jeśli nie teraz to kiedy?
Ci pożal się Boże, eksperci, nie znam się, ale się wypowiem alkoholik o o inteligencji Bolka Wałęsy +damski bokser, który mało by Hołownię odstawił, bo nas obrażają a my tacy do rany przyłóż. Doszukiwałem się tej obrazy, może dziś mało lotny jestem, ale nie winem o wuj mu chodzi?
Zastanawiam się, dlaczego nikt nie poruszy argumentu, aby przywrócić mistrza Legii i anulować Niedziele cudów. Tak bawmy się tak dalej, kto Chełmiance nastrzela więcej bramek, że się obrońca potknie o własne nogi albo bramkarz puści piłkę między nogami no przecież kiksy się zdarzają. Naprawdę było by to z duchem sportu.
Zastanawiam się, dlaczego nikt nie poruszy argumentu, aby przywrócić mistrza Legii i anulować Niedziele cudów. Tak bawmy się tak dalej, kto Chełmiance nastrzela więcej bramek, że się obrońca potknie o własne nogi albo bramkarz puści piłkę między nogami no przecież kiksy się zdarzają. Naprawdę było by to z duchem sportu.
Mówię to co myślę, robię to co mówię
1979 pisze:A tak w ogole co mowi Prezes o awansie - stac Hutnik na awans do 2 ligi, gdyby decyzja byla na nasza korzysc ? Dwa autokary , po calej Polsce rezerwacja hoteli po 2 osoby na pokojl? Nie wiem...nie znam sie...zarobiony jestem , ale jezeli nie bedzie spadkow to jestesmy glownym kandydatem do awansu w nastepnym sezonie. Nie lepiej dac sobie spokoj w tym roku i wypuscic Motor na moim zdaniem mine ?
Pokoj w hoteliku na uboczu mozna wynajac za 100 zl. Razy 10 wychodzi 1000. W kontekscie nawet obecnego budzetu to ulamek calosci.
W drugiej lidze do wziecia 500 000 zlotych za przykladowo chocby piate miejsce w PJS. Za siodme miejsce jest 200 000.
W naszej lidze to trzeba grac pol sezonu juniorami zeby cos wziac.
Odpadnie Motor, ale zostanie Wisła Puławy, Siarka, dojdzie moze jakiś spadkowicz, będą wkurwiajace rezerwy Korony, dojdą żydów. Kto wie czy ktoś inny nie będzie miał macarstwowych planów typu Wólka, Unia itd. Ciężka liga...
Myślę że łatwiej byłoby się utrzymać niż awansować, okazja jest niebywała...
Myślę że łatwiej byłoby się utrzymać niż awansować, okazja jest niebywała...