Moderatorzy: dUfio, majlech, lucero
stazyja69 pisze:Może ja za bystry nie jestem , ale ...
* staram się nie popadać ze skrajności w skrajność
* mój opis "live" był , jest i ewentualnie będzie kiepski (jakby była transmisja to siedziałbym jak mysz pod miotą)
* subiektywny obraz ze spotkania - słaby mecz w wykonaniu OBU drużyn
ps
poprzednich spotkań Znicza nie widziałem
ps2
może za nisko siedziałem i pogląd na murawę mi się zacierał .
ps3
może murawa była za mokra ?
ps4
Był , będzie , jest ...
A teraz idę na negocjację z moją drugą połową w sprawie Elbląga i mam nadzieję ,że będzie transmisja w TV
pozdrawiam - pięćdziesięciojedno letni piknik
Piotrek pisze:stazyja69 pisze:Może ja za bystry nie jestem , ale ...
* staram się nie popadać ze skrajności w skrajność
* mój opis "live" był , jest i ewentualnie będzie kiepski (jakby była transmisja to siedziałbym jak mysz pod miotą)
* subiektywny obraz ze spotkania - słaby mecz w wykonaniu OBU drużyn
ps
poprzednich spotkań Znicza nie widziałem
ps2
może za nisko siedziałem i pogląd na murawę mi się zacierał .
ps3
może murawa była za mokra ?
ps4
Był , będzie , jest ...
A teraz idę na negocjację z moją drugą połową w sprawie Elbląga i mam nadzieję ,że będzie transmisja w TV
pozdrawiam - pięćdziesięciojedno letni piknik
bn pisze:Osobiście nie sadzę, żeby miało to aż duże znaczenie. Mieliśmy naprawdę dużego pecha, że graliśmy z nimi przed 5. kolejką ekstraklasy bo od tego roku jest przepis że kto wystąpił 5 razy w I drużynie (nie licząc młodzieżowców) nie może już grać na poziomie centralnym w rezerwach.
Więc znaczenie ma to tylko takie, że jeśli na ekstraklasę zaczną wystawiać rezerwowych, to ci rezerwowi szybciej wyczerpią limit pięciu meczy i nie będą mogli grać w rezerwach.
Dobrze, że Śląsk będzie już po pięciu kolejkach kiedy zagramy z jego rezerwami w przerwie na reprę.