2 liga - sezon 2020/21

Wszystko o nowym, NASZYM Hutniku.

Moderatorzy: dUfio, majlech, lucero

Fan Club Kościuszkowskie

Postautor: Fan Club Kościuszkowskie » śr wrz 30, 2020 9:48 pm

Oby się nie zgodziła... Jak do tej pory nie przyniosłeś szczęścia. Piłkarze kolejny raz nie uniosą tego psychicznie :lol: :wink:

Awatar użytkownika
Winnetou

Postautor: Winnetou » śr wrz 30, 2020 10:34 pm

Na szczęście w naszej lidze pada duzo remisów przez co kiedy przegrywamy to reszta drużyn nie odjeżdża nam za bardzo. Wynikiem wielu remisów jest również spłaszczona tabela. Dlatego podejrzewam, ze liga ta będzie tak samo wyrównana jak w minionym sezonie.

Może Hutnik gra pechowo i chu.owo, ale utrzymamy sie napewno, bo sa jeszcze gorsi od nas :D .

Piotrek

Postautor: Piotrek » śr wrz 30, 2020 11:38 pm

stazyja69 pisze:Może ja za bystry nie jestem , ale ...
* staram się nie popadać ze skrajności w skrajność
* mój opis "live" był , jest i ewentualnie będzie kiepski (jakby była transmisja to siedziałbym jak mysz pod miotą ;) )
* subiektywny obraz ze spotkania - słaby mecz w wykonaniu OBU drużyn
ps
poprzednich spotkań Znicza nie widziałem

ps2
może za nisko siedziałem i pogląd na murawę mi się zacierał .

ps3
może murawa była za mokra ?

ps4
Był , będzie , jest ...

A teraz idę na negocjację z moją drugą połową w sprawie Elbląga i mam nadzieję ,że będzie transmisja w TV

pozdrawiam - pięćdziesięciojedno letni piknik

Ty Pikolu!!!! Weź małżonkę na wycieczkę, obiecaj jakiś obiad czy kolacje, potem powiedz, że zapomniałeś portfela...

wojo77

Postautor: wojo77 » czw paź 01, 2020 1:06 am

Piotrek pisze:
stazyja69 pisze:Może ja za bystry nie jestem , ale ...
* staram się nie popadać ze skrajności w skrajność
* mój opis "live" był , jest i ewentualnie będzie kiepski (jakby była transmisja to siedziałbym jak mysz pod miotą ;) )
* subiektywny obraz ze spotkania - słaby mecz w wykonaniu OBU drużyn
ps
poprzednich spotkań Znicza nie widziałem

ps2
może za nisko siedziałem i pogląd na murawę mi się zacierał .

ps3
może murawa była za mokra ?

ps4
Był , będzie , jest ...

A teraz idę na negocjację z moją drugą połową w sprawie Elbląga i mam nadzieję ,że będzie transmisja w TV

pozdrawiam - pięćdziesięciojedno letni piknik

Ty Pikolu!!!! Weź małżonkę na wycieczkę, obiecaj jakiś obiad czy kolacje, potem powiedz, że zapomniałeś portfela...[/quote]
Wtedy to już napewno na żaden wyjazd nie pojedzie. Ale tak prawie na serio Stazyja odpuść Elbląg bo może nasi faktycznie nie wytrzymują Twojego ciśnienia albo w co nie wierze przynosisz pecha ale nie dowiemy się jak nie odpuścisz, to oprócz Błękitnych chyba najdalszy wyjazd, no jeszcze Suwałki 🤔

ksh72

Postautor: ksh72 » czw paź 01, 2020 9:06 am

bn pisze:Osobiście nie sadzę, żeby miało to aż duże znaczenie. Mieliśmy naprawdę dużego pecha, że graliśmy z nimi przed 5. kolejką ekstraklasy bo od tego roku jest przepis że kto wystąpił 5 razy w I drużynie (nie licząc młodzieżowców) nie może już grać na poziomie centralnym w rezerwach.

Więc znaczenie ma to tylko takie, że jeśli na ekstraklasę zaczną wystawiać rezerwowych, to ci rezerwowi szybciej wyczerpią limit pięciu meczy i nie będą mogli grać w rezerwach.

Dobrze, że Śląsk będzie już po pięciu kolejkach kiedy zagramy z jego rezerwami w przerwie na reprę.

a takich zawodników, których limit nie obowiązuje Lech ma aż 10-ciu.
To min. Kamiński, Marchwiński, Moder, Puchacz a każdy z nich jest wyceniany wyżej niż cała nasza drużyna.

I przepis o 5 meczach obowiązuje do końca roku, od roku 2021 są od nowa 3 mecze.

Awatar użytkownika
snuff

Postautor: snuff » czw paź 01, 2020 12:21 pm

Gadałem wczoraj ze Świętym. Mówił, że atmosfera nie jest zła i nie czują się gorsi ( nie licząc Polkowic) od tych drużyn z którymi przegrali. Trochę pecha i doświadczenia brakuje. Myślę, że musimy czekać aż zaskoczą. Nie krytykujmy bez sensu bo to im nie pomaga.

fan

Postautor: fan » czw paź 01, 2020 5:16 pm

Dokładnie

wojo77

Postautor: wojo77 » czw paź 01, 2020 6:29 pm

Ja też sie podpisuję pod tym ale uważam że uwagi i spostrzeżenia powinniśmy wymieniać między sobą bo inaczej to forum umrze śmiercią naturalną

dUfio

Postautor: dUfio » czw paź 01, 2020 9:20 pm

No to Lech może się jesienią skupić na lidze Europy, a patrząc jak gra Legia wiosna na walce o mistrzostwo Polski. Raczej nawet ci z szerszej kadry będą omijać rezerwy.
Choć dla takiego klubu jak Lech lepiej mieć 2 lige i tu testować grajkow no ale ciekawe czy pogodzą, oby nie

stazyja69

Postautor: stazyja69 » czw paź 01, 2020 9:23 pm

Fan Club Kościuszkowskie pisze:Oby się nie zgodziła... Jak do tej pory nie przyniosłeś szczęścia. Piłkarze kolejny raz nie uniosą tego psychicznie :lol: :wink:

Mam złe wieści ...

będę .

wojo77

Postautor: wojo77 » czw paź 01, 2020 10:48 pm

stazyja69 pisze:
Fan Club Kościuszkowskie pisze:Oby się nie zgodziła... Jak do tej pory nie przyniosłeś szczęścia. Piłkarze kolejny raz nie uniosą tego psychicznie :lol: :wink:

Mam złe wieści ...

będę .

Dlatego w typerze dałem że przejebiemy może to pomoże :wink:

Fan Club Kościuszkowskie

Postautor: Fan Club Kościuszkowskie » czw paź 01, 2020 11:21 pm

stazyja69 pisze:

Mam złe wieści ...

będę .

No to....pozamiatane😉 Nie mówcie drużynie Ciiiii....😂

Qlawy

Postautor: Qlawy » pt paź 02, 2020 9:30 am

Czyli można iść dać na 1 u buka :)

Fan Club Kościuszkowskie

Postautor: Fan Club Kościuszkowskie » pt paź 02, 2020 1:12 pm

Pozostają już tylko Kameruńscy szamani...tylko w nich nadzieja :D

KSH74NH

Postautor: KSH74NH » sob paź 03, 2020 7:33 pm

blekitni prowadza 2-0 w ostrodzie takze nas mijaja