Motor Lublin - Hutnik Kraków 30.04.2023 g.14:45
Moderatorzy: dUfio, majlech, lucero
Motor Lublin - Hutnik Kraków 30.04.2023 g.14:45
Mecz z rywalem który trochę już ostatnio spowszedniał. Sam jestem ciekaw jak to pójdzie z nimi.
Konferencja z trenerem Motoru z początkiem i od 23 min. o nas jeśli komuś się nudzi:
https://www.youtube.com/watch?v=7DBC_zlhDoY
Konferencja z trenerem Motoru z początkiem i od 23 min. o nas jeśli komuś się nudzi:
https://www.youtube.com/watch?v=7DBC_zlhDoY
Re: Motor Lublin - Hutnik Kraków 30.04.2023 g.14:45
Nie chciałem krakać wcześniej ale Kubowicz na jeszcze nie jedną minę nas dziś wsadzi..
Może mi się wydaje ale Dawid zawalił nam bramkę a chwilę wcześniej też mało brakło
Brakuje nam Kamila ,obrona nie wygląda dobrze
Tragicznie gra Kubowicz, kurwa takie zagrania ryzykowne aż w końcu skończyło się bramką. Bez Wengera, nie wie co ma robić na boisku. Gramy piach, w ataku 0 pomysłu. Piła do przodu i jakoś to będzie. Jaki miał Bobla pomysł na ten mecz? Nawet komentatorzy się śmieją, że Budziłek nie ma co robić w bramce i może leżak sobie rozłożyć.
KSH74NH pisze:Może mi się wydaje ale Dawid zawalił nam bramkę a chwilę wcześniej też mało brakło
Dwie sytuacje wczesniej też przez jego nieodpowiedzialne zagrania
.
Pyta straszna, aż wstyd że to leci w telewizji, bo pewnie paru randomów ogląda. Dla mnie gramy gorzej niż z Radunią, a tam podobno był to tylko wypadek przy pracy. Ale to chyba wynika z tego, że Radunia pozwalała na więcej niż Motor dziś.
Kubowicz niepewny to jedno, ale w ogóle nie ma u nas jakiegoś wyprowadzenia piłki. Nie jesteśmy w stanie wymienić paru podań w środkowej strefie. Jak pojawiliśmy się na połowie Motoru to tylko po długiej piłce.
Kubowicz niepewny to jedno, ale w ogóle nie ma u nas jakiegoś wyprowadzenia piłki. Nie jesteśmy w stanie wymienić paru podań w środkowej strefie. Jak pojawiliśmy się na połowie Motoru to tylko po długiej piłce.
Kieliś zdecydowanie najsłabszy w naszej drużynie.Zaliczył "asystę"(oczywiście przypadkowo)przy golu dla Motoru,proste błędy w przyjęciu,złe podania.Wynik jak na razie lepszy niż gra.
Motor wygląda na zbyt pewny, coś czuję że z zaskoczenia w końcówce coś wsadzimy
I co płaczki?
-
Cieszy brameczka HKS na remis szczególnie jak te cfaniaki z szarowoli ciągle gwizdają na naszych grajków 

-
Wynik cieszy, ale gra ofensywna jest dramatycznie słaba skuteczność dramatyczna.
Ajj szkoda tej sytuacji Drążka z końcówki - kopia w sumie z meczu z Polkowicami, szkoda że tym razem nie siadło :/
Ale punkt z takiego wyjazdu i po takiej pierwszej połowie zdecydowanie cieszy, bo gdzie jest Motor a gdzie Hutnik? I jeszcze ta przewaga liczebna sztabu...
Ale punkt z takiego wyjazdu i po takiej pierwszej połowie zdecydowanie cieszy, bo gdzie jest Motor a gdzie Hutnik? I jeszcze ta przewaga liczebna sztabu...
Koonraadoo pisze:Wynik cieszy, ale gra ofensywna jest dramatycznie słaba skuteczność dramatyczna.
Skuteczność dramatyczna???
2 celne strzały 1 gol =50%
Tego zabrakło w Warszawie z dużo lepsza gra - Gola !!!
Który zmienia inny odbiór meczu
Który zmienia inny odbiór meczu
Jakiś ćwok piszę o "płaczkach". Chyba meczu nie oglądał. W końcu mamy trochę szczęścia. Dwa celnę strzały w bramkę Motoru i bramka. Remis nie zasłużony, ale przy mega szczęściu i sytuacji Drąga z doliczonego czasu mogliśmy wygrać. Zaczęliśmy grać od 70 minuty. Druga połowa słabsza w wykonaniu Motoru. U nas zawodnikiem meczu, bez wątpienia Wilk. Duży plusik dla Głogowskiego, poza bramką prezentował się najlepiej. Na minus Kieliś i Kubowicz. Mam nadzieję, że ten pierwszy odpocznie sobie z Kaliszem. Tego drugiego to nie czeka, bo nie ma kto go zmienić. Pomocy u nas nie było, na pewno nie w pierwszej pomocy. Remis cieszy, w takiej sytuacji gdzie byliśmy o wiele słabsi.