Sezon 2023/24 - sparingi, transfery, info
Moderatorzy: dUfio, majlech, lucero
Re: Sezon 2023/24 - sparingi, transfery, info
https://gazetakrakowska.pl/hutnik-krako ... 2-17645697
GK uzupełnia info z pierwszego dnia treningów min o nazwiska młodzieżowców
GK uzupełnia info z pierwszego dnia treningów min o nazwiska młodzieżowców
Pomijając już ocenę transferów dokonanych przez Janiczaka może najwyższy czas jeśli chcemy być profesjonalnym klubem, żeby przestać łączyć pracę dyrektora sportowego z innymi zajęciami.Oczywiście za odpowiednie wynagrodzenie.
Widzę ,że informacji o odejściu młodego frajera w dalszym ciągu brak. Skończy się w końcu ta żenada?
Dostałem info że Hutnik interesuje się Denisem Rakelsem byłym piłkarzem Lecha i Cracovii.
Czas pokaże czy to tylko plotki czy prawda
https://wodzislaw-slaski.pl/poznajcie-f ... ort-center
Nawet przyjmy ten ośrodek gdzie nasze grajki będą szlifować formę.
Nawet przyjmy ten ośrodek gdzie nasze grajki będą szlifować formę.
-
Qlawy pisze:Dostałem info że Hutnik interesuje się Denisem Rakelsem byłym piłkarzem Lecha i Cracovii.
w pełni życia i formy byłby idealnym (dla mnie) napadziorem: krępy, wszędobylski, gibki i nie boi się przyjebać z pierwszej piły. Tego nam potrzeba.
Wawrów! <oklaski> Wawrów!
Do tego Budziński, Strózik, Pałaszewski, Tomasik i Pazdan i jedziemy 

I mamy klub Emerytów.
MISIEK72 pisze:Do tego Budziński, Strózik, Pałaszewski, Tomasik i Pazdan i jedziemy
Nie jestem pewien czy opieranie kadry na kolejnych emerytach to dobry pomysł... Zresztą przykład Wieczystej to dobitnie pokazał.
Widzę że wielu kibiców już się nastawia na awans w tym sezonie (czego wszystkim nam życzę) ale raczej tak kolorowo nie będzie. Stanowisko sponsora jasno pokazuje że będzie wspierał ale nie będzie to rewolucja jaką w 97 na reymonta zrobiła TF. Obstawiałbym raczej budowanie czołowej drużyny na 2 ligę, może w połowie sezonu gdyby się okazało że jesteśmy w czubie tabeli to sytuacja by się zmieniła.
Tu nie będzie awansów za wszelką cenę a budowanie klasowej drużyny krok po kroku.
No chyba że to tylko zasłona dymna...

-
MISIEK72 pisze:Do tego Budziński, Strózik, Pałaszewski, Tomasik i Pazdan i jedziemy
No i mamy sześciu jeźdźców Apokalipsy

Wawrów! <oklaski> Wawrów!
Rakelsowi się skończył kontrakt na Łotwie i jest wolnym zawodnikiem. Biorąc pod uwagę nawet fakt, że ostatnio mało grywał, to patrząc na anemię strzelecką naszych napastników jest to pewnie grajek o takiej charakterystyce, że by ta ligę zjadł. No i w porównaniu do 35 latka Goncerza toż to prawie junior ze swoimi 30 latami..... Taki typowy napastnik "cham" gdzie wsadzi łeb tam gdzie inni nie wsadzą nogi by się przydał.
Trzeba spierdalać z tej ligi jak najszybciej czyli już w tym sezonie. Gnicie w tej lidze to strata każdego sezonu tu spędzonego. Ten tydzień pokaże jakimi kartami zagramy.
Trzeba spierdalać z tej ligi jak najszybciej czyli już w tym sezonie. Gnicie w tej lidze to strata każdego sezonu tu spędzonego. Ten tydzień pokaże jakimi kartami zagramy.
W jednym z artykułów przedstawiciel Cognora mówił, że w firmie byli zwolennicy także zainwestowanie większych środków i szybkiego awansu do ekstraklasy. Z jego słów wynikało, że pewnie pójdą drogą pośrodku dokładnie analizując wszystkie potrzebne inwestycje.
Dla mnie ok, z tym że może najpierw zaczekajmy z ogłaszaniem tych sukcesów biorąc pod uwagę na razie ośmiu zawodników odeszło a oprócz powrotu Marka z wypożyczenia nikt nie przyszedł....
bn pisze:Dla mnie ok, z tym że może najpierw zaczekajmy z ogłaszaniem tych sukcesów biorąc pod uwagę na razie ośmiu zawodników odeszło a oprócz powrotu Marka z wypożyczenia nikt nie przyszedł....
Jakich sukcesów? Wydostanie się z 3 poziomu na 2: rozgrywkowy to konieczność a nie sukces.
Za kilka dni się dowiemy o co będziemy grać.