FenRiR pisze:Andrew pisze:Pierwsza 11 mysle ze bedzie calkiem spoko, jak tylko wszyscy beda mogli grac. Wczorajszego sparingu bym tak nie bral pod uwage bo jednak w takim skladzie nie wyjdziemy nigdy. Niewiem czy w klubie cos mysla jeszcze ale napastnika brak, chyba ze Misakiem chca tam grac... jednak on bardziej takie ŚPO. Do rywalizacji napewno tez potrzebny srodkowy obronca. Z całością kadry to takie miejsce w srodku tabeli bym uwazal ze bedzie calkiem okej.
Tak,a po dziesięciu kolejkach zaczną się problemy z kontuzjami i absencje za kartki.Jeżeli mamy mieć tylko pierwszą "11"i do tego pięć-sześć losowych osób byle tylko ich wpisać do protokołu,to nie mamy o czym rozmawiać.Minimum to 15-16 na podobnym poziomie,plus do tego juniorzy którzy będą się ogrywać jak będzie okazja.
Ja tego mojego wywodu nie pisalem , w celu uznania dla tej kadry , tylko wlasnie potwierdzenia ze moim zdaniem.w tym momencie tak wyglada kadra. Dosc mocna pierwsza 11 a potem albo juniorzy albo uzupelnienie skladu. Z Budzinskim to sie ktos orientuje, on ma jeszcze pauze za tamten sezon? Jak beda do gry wszyscy to i tak mysle ze nie bedzie sie lapal, bo jest Urbanczyk, Misak, Ukrainiec a pewnie 433 grac bedziemy. W kazdym badz razie we wczorajszym sparingu nie bylo widac u niego checi do gry, a umiejętności ku temu ma. Jaki jest tego powod nie potrafie zrozumiec. Jeden ze znajomych , siedzacych w krakowskiej pilce, powiedzial mi ze Hutnik dal.sie zlapac na Budzika. Chlop z potencjalem na kozaka. Gra od poczatku i nie gra nic, wchodzi z lawki i sabotuje mecz... troche patrzylem na to inaczej, jednak po czasie jak sie tak przyjrzeć temu to niestety, ale tak to zaczyna wygladac. Kase pewnie ma jak na nasz budżet gruba. No coz, rok jeszcze trzeba z nim wytrzymac, albo sie ogarnie chlop moze.