mr.Vitaminka pisze:A propos byłych piłkarzów to nie wiem czemu ale skojarzyła się mi sytuacja z jednego z wyjazdów, pewnie w okolicy końcówki wieku, nie pamiętam gdzie, bo znam to z opowieści. Ale na pewno coś w rodzaju Radomska albo Opoczna. Pewnie można to zweryfikować, ale być może ja coś popierdole. Ale do brzegu... Gola dla nas strzela Wawrów, w sektorze gości zapada decyzja żeby podziękować strzelcowi gola, ale nikt nie pamięta jego imienia![]()
![]()
więc poszło: Wawrów! <oklaski > Wawrów!:lol:
![]()
sytuacji z "podziekowaniami" oczywiscie nie znam, ale "Maria" oczywiscie dobrze pamietam, gdyz grał u nas w tym epokowym okresie gdy zsunelismy sie z ekstraklasy do 3 ligi
jakos pozytywnie kojarzylem jego czas gry w Hutniku, choc widze, ze bilans w ekstraklasie to jakas katastrofa jak na napastnika (31 meczów, 1 gol - ale za to w wygranym meczu z Legia). Na pewno potem w 2 lidze strzelal wiecej, ale ile - nie mam pojecia i tez nie wiem o ktory mecz moglo chodzic V.
Wygrzebalem, ze strzelil gola Cracovii w derbach w 1997 roku. Drugiego gola zdobyl dla nas wspomniany wczesniej przez Winnetou byly gracz Legii - Waldemar Góra. Tyle, ze byl wtedy juz w Cracovii i byla to bramka samobojcza. Wspanialy powrot na Suche Stawy, zycze kazdemu bylemu pilkarzowi Hutnika takiego
Ostatnie kilka sezonow Wawrów spedzil w Odrze Bytom Odrzanski - czyli w tym klubie, z ktorego trafil do nas Bełycz. Ciekawe, czy ktos z kibicow tego klubu skojarzyl te fakty