1. Zarząd to to same nie: niekompetencja, nieudolność, itd. itp.
2. Ci którzy obiecywali pomóc Hutnikowi wyjść z problemów finansowych - umieją jedynie pomyśleć o tym by zasadzić kwiatki w alei Róż.
3. Po tym po którym WY (bo ja nie miałem złudzeń) obiecywaliście sobie zmiany, może ewentualnie zadbać o to by umieszczono stojaki na rowery, albo inny absurd.
Podsumowując: musi sie pojawić naprawdę nie tylko ktoś kto potrafi o obiecywać i karmić nas nadziejami, ale skutecznie działać. Obecnie nie mamy kogoś takiego więc idziemy na dno.
1. Zarząd same Nie? a masz wogóle jakieś informacje na temat ich działalnosci czy piszesz tak bo do twoich uszu nic nie dociera i z tego tak wnioskujesz??
2.Jak dla mnie to trzeba zaczynać od takich głupich rzeczy jak stojaki by móc przyciągnąc osoby które pozwolą na większ "Nie od razu Rzym zbudowano" kretynie
3.co do pogrubionego, jesteś pewien? obiecuje i karmi nas nadziejami( podaj przykład)? nie działa skutecznie? czemu tak piszesz bo znów nie wiesz o wszystkim a uwierz nie wszystko co się dzieje jest puszczane do gazety czy na forum. to że ty o tym nie słyszysz to bardzo dobrze wkurwiaj sie dalej przed kompem i żyj w nieświadomości