gry komputerowe
Moderator: dUfio
-
PennyWise pisze:telipinus pisze:Ja poszukuje bezskutecznie od dluzszego czasu "Suden Strike 2"
Pomoze ktos?
Na pewno jest na emulu ,ale gra taka sobie jedynka zdecydowanie lepsza.
Znalazlem, dzieki. Masz racje jedynka jest lepsza tylko ze przeszedlem wszystkie misje juz dawno wiec z nudow pogram w dwojke

Zna ktos moze jeszcze jakas fajna strategie z okresu II wojny swiatowej?
tylko Hutnik HKS
BLITZKRIEGtelipinus pisze:PennyWise pisze:telipinus pisze:Ja poszukuje bezskutecznie od dluzszego czasu "Suden Strike 2"
Pomoze ktos?
Znalazlem, dzieki. Masz racje jedynka jest lepsza tylko ze przeszedlem wszystkie misje juz dawno wiec z nudow pogram w dwojke
RVN pisze:BLITZKRIEGtelipinus pisze:PennyWise pisze:telipinus pisze:Ja poszukuje bezskutecznie od dluzszego czasu "Suden Strike 2"
Pomoze ktos?
Gier na temat WWII jest od zajebania i ciut ciut najlepsze to Codename Panzer Pgase One i wychiodzaca jutro Phase 2 , Soldiers , blitzkier z dodatkami , dla Hardcorówców strategioe z Matrix Games , sa zajebiste ale trzeba się wgryżć w nie mocno , dla oldschoolowcow , panzer general 2 dalej wymiata , i moim skromnym zdaniem pozostaje najlepsza stategia wojenna
BOG Z Nami, chuj z Nimi.
Oldschool Fan
Oldschool Fan
-
-