FOOTBALL MANAGER 2006

Czyli wszystko to co nie mieści się w powyższych kategoriach - taki nasz mały hutniczy Hyde Park:)

Moderator: dUfio

HaKaeS

Re: FOOTBALL MANAGER 2006

Postautor: HaKaeS » wt lis 08, 2005 10:43 pm

SIMON NH pisze:
KubaHKS pisze:podzielcie sie talentami które odktyliscie
Rodrigo Telo, Sporting CP fenomenalny lewy pomocnik i można go kupić na początku za 50k euro
Volkan Demirel, Fenerbahce bardzo dobry bramkarz do kupienia już za 120k euro

tylko nie wiem czy talent jest ZAWSZE talentem..pamietam jak gralem kiedys w FM02 i za pierwszym razem NIe kupilem Szymkowiaka i Zurawia a okazali sie dobrzy..Za drugim razem gdy gralem od poczatku < za rowno za pierwszym i drugim razem gralm Bayernem> kupilem ich i...lipa.Wiec nie zawsze sie sprawdza.Moja podpowiedz.Kupowac mlodych Argentyjczyków z u21..Sa sosunkowo tani ale dobrzi technicznie..POWODZENIA!

Koledze pewnie chodziło o talenty, które sprawdzają się w rozgrywkach polskiej ligi (pewnie taką gra). Bo wiadomo, że w Barcelonie czy innym klubie tego pokroju to na początku nie byłby taki fenomenalny.
Obrazek

SIMON NH

Re: FOOTBALL MANAGER 2006

Postautor: SIMON NH » śr lis 09, 2005 9:03 am

HaKaeS pisze:
SIMON NH pisze:
KubaHKS pisze:
Koledze pewnie chodziło o talenty, które sprawdzają się w rozgrywkach polskiej ligi (pewnie taką gra). Bo wiadomo, że w Barcelonie czy innym klubie tego pokroju to na początku nie byłby taki fenomenalny.

Ale jak gralem wtedy to Szymek był gwiazda w Dortmundzie a Zuraw został królem strzelców w..Seria A z.....AC MILAN!Pocieszajace jest o ze w roku 2014 zostalismy.......MISTRZAMI ŚWIATA!!!! :D
Każdy człowiek jest głupcem przez pięć minut dziennie. Mądrość polega na tym, aby tylko przez pięć minut.
Elbert Hubbard

Awatar użytkownika
AliHKS

Postautor: AliHKS » śr lis 09, 2005 9:41 pm

A mogłby mi ktoś przegrać to grę na płytkę :?: Hajs oczywiście za płytkę bym oddał np. na meczu :!:
NIELICZNI ALE FANATYCZNI Hutnik WaDóW

HaKaeS

Postautor: HaKaeS » śr lis 09, 2005 10:28 pm

AliHKS pisze:A mogłby mi ktoś przegrać to grę na płytkę :?: Hajs oczywiście za płytkę bym oddał np. na meczu :!:

Sam musze najpierw nagrać to na płytkę bo ściągnął mi się obraz z płyty a jak będzie działać to moge Ci to nagrać. Przed meczem piątkowym powinienem sie wyrobić z tym :)
Obrazek

Awatar użytkownika
AliHKS

Postautor: AliHKS » czw lis 10, 2005 8:42 pm

HaKaeS wysłałem ci wiadomość na PW
NIELICZNI ALE FANATYCZNI Hutnik WaDóW

Sagram

Postautor: Sagram » czw lis 10, 2005 10:02 pm

No i gierka, dla której mógłbym, gdybym musiał oczywiście, kupić nowy komp znowu przybyła w nowej wersji. Ciekawe ile tym razem butelek rumu i nocy z moim przyjacielem spędze przed ekranem monitora. Wiesz cie mi , że na pewno wiele. No i termin premiery ideał - późna jesień. A więc: show must go on...Ciekawe kto w tej wersji będzie Diope, Peszką czy może Harasimowiczem. Pogramy, zobaczymy...I jeszcze jedna uwaga. dla mnie jak najbardziej istotna. Im wersja trudniejsza, tym będziemy się nią dłużej delektować.

pzdr
Hutnik 1950 KRAKÓW

Awatar użytkownika
PennyWise

Postautor: PennyWise » pt lis 11, 2005 8:19 am

Sagram pisze:No i gierka, dla której mógłbym, gdybym musiał oczywiście, kupić nowy komp znowu przybyła w nowej wersji. Ciekawe ile tym razem butelek rumu i nocy z moim przyjacielem spędze przed ekranem monitora. Wiesz cie mi , że na pewno wiele. No i termin premiery ideał - późna jesień. A więc: show must go on...Ciekawe kto w tej wersji będzie Diope, Peszką czy może Harasimowiczem. Pogramy, zobaczymy...I jeszcze jedna uwaga. dla mnie jak najbardziej istotna. Im wersja trudniejsza, tym będziemy się nią dłużej delektować.

pzdr

Jest trudniejsza , ale dalej bardzie opłaca sie atak od pierwszej do ostatniej minuty
BOG Z Nami, chuj z Nimi.
Oldschool Fan

SIMON NH

Postautor: SIMON NH » pt lis 11, 2005 9:29 am

kiedys tam zalatwilem sobie jakiegos b.b.b managera-chyba 1998/1999 i to jest frajda grac-wtedy nie pomylisz sie w transferach :) Kupujesz i wiesz kogo.Pamietam ze takie gwiazdy jak -Aimar, Ronaldo, Saviole (mial 16 lat) kupowalem prawie za darmo.... :)
Każdy człowiek jest głupcem przez pięć minut dziennie. Mądrość polega na tym, aby tylko przez pięć minut.

Elbert Hubbard

Porter_HKS

Postautor: Porter_HKS » pt lis 11, 2005 4:41 pm

http://www.fcmc.pl/teksty.php?dzial=por ... rt=default

Korzystając z tego tricku mozna bez problemu zagrac Hutnikiem !

BuA SPW

Postautor: BuA SPW » sob lis 19, 2005 4:36 pm

Ma ktoś FM 06 PL na cd??
Obrazek

Awatar użytkownika
PennyWise

Postautor: PennyWise » sob lis 19, 2005 4:44 pm

BuA SPW pisze:Ma ktoś FM 06 PL na cd??

Ja mam ,ale na dvd sciagnij se na forum osloskopu masz sumy do emule
BOG Z Nami, chuj z Nimi.

Oldschool Fan

BuA SPW

Postautor: BuA SPW » śr lis 23, 2005 7:09 pm

Wreszcie się doczekałem cd z FMem i zacząłem grać, pierwsze spostrzeżenia (grałem może z godzine) to dużo więcej opcji, słaba polska liga i małe ceny za polskich zawodników..Fajna rozkmina z tym kontraktem menago, na rok a potem albo sie przedłuża albo nie..Tyle na razie, jak pogram dłuższą chwilę to napiszę jakiś wywód na ten temat..Pozdrowienia dla Biało-Błękitno-Niebieskich Football Menagerów :wink:
Obrazek

Porter_HKS

Postautor: Porter_HKS » śr lis 23, 2005 7:38 pm

Czy mogłby ktoś kto ma polską wersję udostępnić plik polish.ltc??

Z gory dzieki

Sagram

Postautor: Sagram » śr lis 23, 2005 8:38 pm

Witam!

Nie narzekac tylko zdobyc Hutniczkiem lige, mistrza, Uefa, Lige Mistrzow. Łatwo nie będzie, bo gra jest trudna. Wg mnie pierwszy sezon w drugiej lidze to pewna walka o utrzymanie, powiązana z budową drużyny na przyszły rok, aby zaatakowac lige...Ja po rundzie jesiennej ledwo jestem na 9 pozycji i to tylko dlatego, że wygrałem ostatnie 4 meczyki. Wiec powtarzam, gra Hutniczkiem to wyzwanie. Nadmieniam, że gierka jest tym trudniejsza im włączymy wiecej lig w tle.

pzdr
Hutnik 1950 KRAKÓW

Awatar użytkownika
PennyWise

Postautor: PennyWise » śr lis 23, 2005 8:43 pm

Sagram pisze:Witam!

Nie narzekac tylko zdobyc Hutniczkiem lige, mistrza, Uefa, Lige Mistrzow. Łatwo nie będzie, bo gra jest trudna. Wg mnie pierwszy sezon w drugiej lidze to pewna walka o utrzymanie, powiązana z budową drużyny na przyszły rok, aby zaatakowac lige...Ja po rundzie jesiennej ledwo jestem na 9 pozycji i to tylko dlatego, że wygrałem ostatnie 4 meczyki. Wiec powtarzam, gra Hutniczkiem to wyzwanie. Nadmieniam, że gierka jest tym trudniejsza im włączymy wiecej lig w tle.

pzdr

A co ligi mają do tego , gra się znacznie wolniej i chyba tyle nie wiem bo moj komp nie pozwala na wiecej niz czery ligi , za wolny procek
BOG Z Nami, chuj z Nimi.

Oldschool Fan