Problemy z kompem !
Moderator: dUfio
-
Problemy z kompem !
A więc tak chciałbym aby w tym temacie można było wpisać sobie jakiś denerwujący problem związany z naszym kompem , bo przecież często zdarza się , że coś z czym my mamy problem dla drugiej osoby jest oczywiste . Więc podsumowując piszmy jakie mamy problemy z komputerem i zarazem próbujmy rozwiązywać problemy naszych Hutniczych braci . Niewiem czy temat się przyjmie , ale mam nadzieje , że przynajmniej kilka problemów zostanie rozwiązanych .
Ja mam np. problem ze znalezieniem odpowiedniego sterownika do karty graficznej Gefrce 2 mx/mx 400 . Sciągałem różne sterowniki dla tej karty , ale żaden nie pasuje . A może trzeba jakoś specjalnie zainstalować ten sterownik ? Pomóżcie !
Ja mam np. problem ze znalezieniem odpowiedniego sterownika do karty graficznej Gefrce 2 mx/mx 400 . Sciągałem różne sterowniki dla tej karty , ale żaden nie pasuje . A może trzeba jakoś specjalnie zainstalować ten sterownik ? Pomóżcie !
Hutnik DYWIZJONU 303 !
thk
thk
- Lukasz_HKS
Re: Problemy z kompem !
MUSTAFA PL pisze:A więc tak chciałbym aby w tym temacie można było wpisać sobie jakiś denerwujący problem związany z naszym kompem , bo przecież często zdarza się , że coś z czym my mamy problem dla drugiej osoby jest oczywiste . Więc podsumowując piszmy jakie mamy problemy z komputerem i zarazem próbujmy rozwiązywać problemy naszych Hutniczych braci . Niewiem czy temat się przyjmie , ale mam nadzieje , że przynajmniej kilka problemów zostanie rozwiązanych .
www.nvidia.pl
masz wszystkie mozliwe stery do wszystkich gforcow z ostatnich pieciu lat
BOG Z Nami, chuj z Nimi.
Oldschool Fan
Oldschool Fan
Re: Problemy z kompem !
PennyWise pisze:MUSTAFA PL pisze:A więc tak chciałbym aby w tym temacie można było wpisać sobie jakiś denerwujący problem związany z naszym kompem , bo przecież często zdarza się , że coś z czym my mamy problem dla drugiej osoby jest oczywiste . Więc podsumowując piszmy jakie mamy problemy z komputerem i zarazem próbujmy rozwiązywać problemy naszych Hutniczych braci . Niewiem czy temat się przyjmie , ale mam nadzieje , że przynajmniej kilka problemów zostanie rozwiązanych .
www.nvidia.pl
masz wszystkie mozliwe stery do wszystkich gforcow z ostatnich pieciu lat
Potwierdzam... ostatnio instalowałem do mx 440, tam jest jeden ster do wszystkich kart chyba
BIEDA NIGDY NIE JEST SMUTNA
- Stefek_Burczymucha
jest jeden do wszystkich ale problem w tym ze czasem starsze karty a taka jest gf2mx400, zamulaja na najnowszych sterownikach.jesli potrzebujesz stery do dzialania na kompie bardziej ogolnie to musisz poprobowac i ze starszymi i z nowszymi a jesli do grania to poszukaj na necie bo sa sterowniki pisane specjalnie do gier np do quake'a czy tez MoH.pozdro
Wasting time is an important part of living.
dUfio pisze:skąd pobrac polską wersje Opery (przglądarki)
http://dobreprogramy.com/index.php?dz=2&t=17&id=680
Każdy człowiek jest głupcem przez pięć minut dziennie. Mądrość polega na tym, aby tylko przez pięć minut.
Elbert Hubbard
Elbert Hubbard
http://www.opera.com/lang/pl/ oficjalna strona opery w jezyku polskim oraz zpolszczona opera do pobrania
Sami Przeciw Wszystkim
Jak ktos uzywa Adobe Reader to wyszła nowa wersja dla Windows 2000/XP 7.05..Do pobrania plik http://www.download.net.pl/225/Adobe-Re ... s-2000-XP/
Każdy człowiek jest głupcem przez pięć minut dziennie. Mądrość polega na tym, aby tylko przez pięć minut.
Elbert Hubbard
Elbert Hubbard