SESJA/EGZAMINY...
Moderator: dUfio
-
Troublemaker pisze:BIMBER pisze:Jebać profesorówszmaciaże kurwa jakby nie legitymacja partyjna to by chujem byli i wino na plantach pili
...mi po wykładach zdarzało sie pić winko na Plantach ale za...chuja sie nie uważam!
Ja też czasem pije.Troublemaker jestes profesorem? Jak nie to nie o tobie tu mowa to co sie żalisz

BIEDA NIGDY NIE JEST SMUTNA
-
BIMBER pisze:Troublemaker pisze:BIMBER pisze:Jebać profesorówszmaciaże kurwa jakby nie legitymacja partyjna to by chujem byli i wino na plantach pili
...mi po wykładach zdarzało sie pić winko na Plantach ale za...chuja sie nie uważam!
Ja też czasem pije.Troublemaker jestes profesorem? Jak nie to nie o tobie tu mowa to co sie żalisz

Ja tylko bronię profesorów, którym się zdarzyła "przygoda z winkiem na Plantach"

Tak na marginesie: nie każdy wykładowca zalicza się-jak Ty to stwierdziłeś-do "szmaciarzy". Przyznam jednak, iż zdarzają się profesorowie dla których termin szmaciarz jest zbyt łagodny.
Z narodowo-radykalnym pozdrowieniem!
Quam dulce et decorum est pro patria mori
Oro, ale ty się wulgarny na forum robisz
Wedle mojej wiedzy to w tym roku prawoznawstwo wykłada Prof. Płeszka, nie żaden chuj ale całkiem łebski facet a to czy miał legitymację tej partii to już akurat wyłącznie jego sprawa.
Bimber - czy uważasz, że "szmaciażami" są wszyscy profesorowie? Także Ci, którzy robią słuchaczom pranie mózgu w Radyju i wykładają te swoje niemiłosierne półprawdy w Uczelni Ojca Tadeusza w Toruniu? Czy może jednak Ci są cacy?

Wedle mojej wiedzy to w tym roku prawoznawstwo wykłada Prof. Płeszka, nie żaden chuj ale całkiem łebski facet a to czy miał legitymację tej partii to już akurat wyłącznie jego sprawa.
Bimber - czy uważasz, że "szmaciażami" są wszyscy profesorowie? Także Ci, którzy robią słuchaczom pranie mózgu w Radyju i wykładają te swoje niemiłosierne półprawdy w Uczelni Ojca Tadeusza w Toruniu? Czy może jednak Ci są cacy?
Ja z prawoznawstwa odpuściłem przedtermin,dziś nie byłem i pozostaje mi 10 luty. Wykłady mieliśmy chyba z Cyrulem, ale Płeszka też mi się coś obiło o uszy. Ćwiczenia z jakimś takim podobnym do Włóczykija, też test wieloktornego wyboru na kolokwium ale on taki zawieszony był, że zanim rozdał kartki wsyztskie to już były grupy pozamieniane między ludźmi.
Logika wczoraj poszłą naspodziewanie łatwo
Zjebałem tylko kontrapozycję, a reszta nawet dobrze. W drugim rzędzie też siędobrze ściąga
Sobota - Historia administacji
Logika wczoraj poszłą naspodziewanie łatwo

Sobota - Historia administacji

I Płeszka i Pałecki to chuje gylu
Przynajmniej tak mi się wydaje
Cyrul niezle prowadzil cwiczenia, ale na poprawce tez skurwysynek z niego wyszedł. Cichonia kojarze, jak lazilem za Malcem o wpis z HNA, to mnie do niego przekierowal,co zafundowalo mi kilkukrotne jazdy za tym pieprzonym wpisem bo a to protokolu nie bylo a to czegos tam znowu :/ Ale fakt co gyl mówi - ostatnia mozliwa grupa, ale siedziec tam wczesniej, jest kilka grup i co ktos wyjdzie to zbierac od niego pytania, bo test jest jeden i ten sam cały dzien. Ja w zeszlym roku sam umialem odpoweidziec na jedno pytanie a zdałem przyzwoicie tą metodą (o 17 miałem egz a w okolicy bylem od ok 13 - a mase pytan wyłapałem od gnojków z I roku jak wpadli po egzamknie na kawe do knajpki gdzie siedzialem 

-
dzis miałem drugi egzamin - z socjologii rodziny, napisałem 8/8 ale z tą kobitą to nigdy nie wiadomo i moze sie okazac ze będzie do tyłu :/ . z pierwszego egazminu w tej sesji mam 4.0, a jeszcze czeka mnie socjologia ekonomiczna i zaliczenie z SPSS (może ktoś umie
). poza tym chodze na mega kurwie, bo cały czas ślęcze nad notatkami, i nie mam czasu na siłownie, co poskutkowało tym że mam spadki
ale podtrzymuje mnie na duchu to, że już za tydzien na ostrej kurze zabieram się za ciężary - na małym dopalaczu czyli nitro+bcaa+białeczko
swoją drogą to też sa u mnie podupczeni, żeby robić takie trudne egzaminy na 4. roku studiów... już by sobie dali spokój.
edit
pozdro

swoją drogą to też sa u mnie podupczeni, żeby robić takie trudne egzaminy na 4. roku studiów... już by sobie dali spokój.
edit
pozdro
Wawrów! <oklaski> Wawrów!