http://forum.cracovia.strefa.pl/viewtopic.php?t=1111
Wogole to przesada... Nie wiadomo juz czy to wislaczki czy beda tanczyc w barwach cracovii czy wogole ...

Moderatorzy: dUfio, marketing, HQSa
Ja już ich nie chce na SS, oglądałem derby i widziałem je tam i myślałem, że zwymiotujeOŻÓG 1950 pisze:http://www.nowahuta.org.pl/?artykul=1276
Cheerleaderki z nowohuckiej grupy „Silver Stars”. Wyszukał je Piotr Danek, wszędobylski i aktywny marketingowiec SSA Hutnik. Porozumiał się z opiekunką i grupą dziewcząt, zaprosił je do współpracy na Suchych Stawach, zakupił im stroje i w dużej mierze wypromował. I tak teraz bez słowa dziewczyny chętnie pokazują się na innych krakowskich stadionach w oprawie ufundowanej im przez nowohucki klub.
ardziej dosadni wyrazili zadowolenie, iż dziewczyny z Nowej Huty zmieniły chociaż kolor pomponów, z którymi podskakiwały. Nikt z Hutnika zapewne nie może zabronić występowania „Silver Stars” gdzie indziej, ale zapraszający mogliby postarać się o stosowne stroje dla dziewcząt...
cały artykuł w linku
dziewczyny przegięły, a Cracovia? Hmm no cóż kibice to zwykli prostacy, to i klub kombinuje i szuka jak tu tanim kosztem coś załatwić, to wszystko jest niesmaczne :/
BuA SPW pisze:Zachowanie godne materialnych dzi**** , poszły tam gdzie lepsza liga i więcej kibiców...Wypromować się na Hutniku i pyk! na żydów
misiek pisze:P.S.(DorotkaHKS) Bronisz ich , dlatego , że była tam jakaś koleżanka:>
Dorotko tu nie chodzi o kibicowanie Hutnikowi, niech one sobie kurwa nawet kibicują Lechowi Poznań, tu chodzi o pewne zasady, zaczęły na Hutniku, to dopóki się im nie podziękuje za współpracę to nie idą na Wisłe czy na Cracovie, a one jak gdyby nigdy nic (jeszcze w strojach od P. DankaDorotkaHKS pisze:misiek pisze:P.S.(DorotkaHKS) Bronisz ich , dlatego , że była tam jakaś koleżanka:>
Nie, nie było tam mojej koleżanki, ale trzeba się postawić na ich miejscu... Najbardziej, co mi się nie podoba, że tańczyły w naszych stronach... Mam nadzieje, że na SS więcej tańczyć nie będą... I mam nadzieje, że stroje, które dostały wrócą na SS:D
misiek pisze:Dokładnie czego się nie robi dla kasy. Trzeba było podpisać umowy z nimi
. I tak by w chuja poleciały
. Takie są laski (większość)
Wczoraj się o tym dowiedziałem , ale jakoś nie mogłem uwierzyć , to teraz mam dowód
. Lepiej , żebym ich nie zobaczył na SS , bo nie wiem co zrobię
![]()
.