Hutnik-Stal Stalowa Wola (pilkarsko)
-
Hutnik-Stal Stalowa Wola (pilkarsko)
W srode niezwykle wazny mecz , jezeli udaloby sie nam wygrac szanse na 2 lige sa .Mam nadzieje ze w koncu zagramy najmocniejszym skladem
Robert Kasperczyk jak i pilkarze licza na glosny doping pomozmy
Robert Kasperczyk jak i pilkarze licza na glosny doping pomozmy
-
Też jestem dobrej myśli.Widac że chłopaki grają nieźle a Stal jest w kiepskiej formie.Przy składzie wzmocnionym Pasionkiem i Kosterą a w bramce zs Waldemarem powinniśmy się pokusi o 3 punkty.Tylko niech grają z takim zaangażowaniem jak w poprzednich 2 meczach.
HKS HKS HKS!!!!!!
HKS HKS HKS!!!!!!
KTO KOCHA TEN WIERZY!!!
Mecz bedzie napewno cieżki,pare lat temu tez graliśmy ze Stalowka i miala kryzys, mielismy ich ograc bezproblemu a skonczyło sie na remisie,wiec niesugerowałbym sie tym jak zaczeła Stalówka runde.Ale jestem dobrej mysli ze chłopaki zagraja jeszcze lepiej niz z Buskiem i wygramy ten mecz.
Hutnik 1950 Kraków
-
mr.Vitaminka pisze:pamiętam, chyba w 98 roku, 2 liga, 4-1 ze stalówką w środę (wtedy przyjechało kilkunastu stalowców, kt nie zostali wpuszczeni na stadion) - coś mi się zdaje ze będzie powtórka wyniku na boisku
to była wiosna 2000 i mecz był w sobote (przynajmniej wtedy co było 4:1 i nie wpuscili kilkunastu ze Stali)
mr.Vitaminka pisze:pamiętam, chyba w 98 roku, 2 liga, 4-1 ze stalówką w środę (wtedy przyjechało kilkunastu stalowców, kt nie zostali wpuszczeni na stadion) - coś mi się zdaje ze będzie powtórka wyniku na boisku
Taaaaa,była wtedy faza z identyfikatorami. Nie mieli bodajże ich. Ale obyś sie nie mylił w kwesti wyniku.

-
dUfio pisze:mr.Vitaminka pisze:pamiętam, chyba w 98 roku, 2 liga, 4-1 ze stalówką w środę (wtedy przyjechało kilkunastu stalowców, kt nie zostali wpuszczeni na stadion) - coś mi się zdaje ze będzie powtórka wyniku na boisku
to była wiosna 2000 i mecz był w sobote (przynajmniej wtedy co było 4:1 i nie wpuscili kilkunastu ze Stali)
tobie to sie musi nudzic - wiadomo że 2000 rok - sprawdzałem was

Wawrów! <oklaski> Wawrów!
Rybak pisze:Mam takiekie drobne pytanie, moze nie konkretnie do tematu. Czy w tym meczu zagra już Soto, bo zmiennicy sa w niezbyt dobrej dyspozycji...
z tego co mi wiadomo będzie ciężko

Power =
n U 1. (authority, control)władza; in ~ u władzy: the party in ~ partia rządząca; balance of ~ równowaga sił. 2. (vigour, strength)moc, potęga, siła. 3. (ability, capacity) zdolność;
czyli mówiąc po prostu "NH Power" = Hutnik
n U 1. (authority, control)władza; in ~ u władzy: the party in ~ partia rządząca; balance of ~ równowaga sił. 2. (vigour, strength)moc, potęga, siła. 3. (ability, capacity) zdolność;
czyli mówiąc po prostu "NH Power" = Hutnik
-
mr.Vitaminka pisze:dUfio pisze:mr.Vitaminka pisze:pamiętam, chyba w 98 roku, 2 liga, 4-1 ze stalówką w środę (wtedy przyjechało kilkunastu stalowców, kt nie zostali wpuszczeni na stadion) - coś mi się zdaje ze będzie powtórka wyniku na boisku
tobie to sie musi nudzic - wiadomo że 2000 rok - sprawdzałem was
...wszystkim sie nudzi...

Jeżeli chodzi o fanów Stali to było ich bodajże 17...
W moim mniemaniu spotkanie będzie dla nas niezwykle trudne aczkolwiek po ciężkiej batalii powinnismy zwyciężyć jedną bramką... Zgadzam się w całej rozciągłości z kilkoma moimi przedmówcami odnośnie koryzysu formy podkarpackiej jedenastki...Można a nawet trzeba to wykorzystać!
EDIT: ADMIN: TYPOWANIA SĄ W KOGLU!
Quam dulce et decorum est pro patria mori