Baraż o awans do II ligi
Czasami z nudów przeglądam forum Jezioraka i innych polskich klubów. Nie tak dawno, w derbach regionu ze Stomilem Olsztyn (mocna kosa z jednej, jak i drugiej strony), goście dostali 350 biletów. Było ich zresztą o wiele więcej.
"Mnie sprawy tych dzikusów nie obchodzą. Ja jestem chrześcijaninem" - Zakari Lambo
Fatalne losowanie biorąc pod uwagę stan finansów klubu: kasa pusta, a trzeba wysłać juniorów do Szczecina, teraz seniorów do Iławy. Logiczne jest, że aby myśleć o jakiejś walce w rewanżu trzeba by piłkarzy wysłać dzień wcześniej, tylko za co? Nikt baraży nie zamierza odpuszczać, ale tak łatwo, jak tu niektórzy piszą, na pewno nie będzie. Tym razem, wyjątkowo, jestem umiarkowanym pesymistą...
-
taki sam hurraoptymizm jak tu panuje rowniez i na ich forum:
"
Wydawaloby sie, ze mamy najlatwiejszego przeciwnika, poniewaz jest to jedyny zaspol z trzeciego miejsca(Korona II Kielce nie moze grac w barazach).Bilans meczow na wyjezdzie maja niezaciekawy
Mimo wszystko trzeba zagrac te mecze niezwykle skoncentrowanym.
Cieszy mnie to, iz nie trafilismy na Huragan!!!
Ale Huragan z Okocimskim chyba bez szans Smile"
"
Wydawaloby sie, ze mamy najlatwiejszego przeciwnika, poniewaz jest to jedyny zaspol z trzeciego miejsca(Korona II Kielce nie moze grac w barazach).Bilans meczow na wyjezdzie maja niezaciekawy
Mimo wszystko trzeba zagrac te mecze niezwykle skoncentrowanym.
Cieszy mnie to, iz nie trafilismy na Huragan!!!
Ale Huragan z Okocimskim chyba bez szans Smile"
::::....Hutnik KRAKÓW....::::
Panowie juz nie robice z nas takich biedaków, nocleg z wyżywieniem to 100zl od osoby wiec jakies 2000 za cala druzyne plus trenerzy, reszta moze dojechac w dniu meczu. Prezes jak i inni czlonkowie rady maja teraz mozliwosc sie wykazania. Jak im zalezy na tych barazach i na klubie to taka kwote moga wylozyc z wlasnej kieszeni.
Pofatygowalem sie troszeczke:) i znalazlem Naszym kopaczom przyzwoite warunki
http://www.szukamnoclegu.pl/oferta,osro ... ,5026.html
lub
http://www.eholiday.pl/noclegi-bo0959.html (stadion piłkarski - 150m)
Pofatygowalem sie troszeczke:) i znalazlem Naszym kopaczom przyzwoite warunki
http://www.szukamnoclegu.pl/oferta,osro ... ,5026.html
lub
http://www.eholiday.pl/noclegi-bo0959.html (stadion piłkarski - 150m)
Ostatnio zmieniony sob cze 13, 2009 11:55 am przez nokaut, łącznie zmieniany 1 raz.
Wiara Czyni Cuda
Hutnik NovaHuta
Hutnik NovaHuta
Oro pisze:Fatalne losowanie biorąc pod uwagę stan finansów klubu: kasa pusta, a trzeba wysłać juniorów do Szczecina, teraz seniorów do Iławy. Logiczne jest, że aby myśleć o jakiejś walce w rewanżu trzeba by piłkarzy wysłać dzień wcześniej, tylko za co? Nikt baraży nie zamierza odpuszczać, ale tak łatwo, jak tu niektórzy piszą, na pewno nie będzie. Tym razem, wyjątkowo, jestem umiarkowanym pesymistą...
"biorąc pod uwagę stan finansów klubu" módlmy się żebyśmy nie awansowali.
a tak poważnie to prezesiki mają pole do popisu.
ew w II lidze takich wyjazdów bedzie więcej.
jak sie tu nie sprawdzą to fora ze... SS
KoKoNH pisze:mogliby przeznaczyć na wyjazd pieniądze z biletów z meczu u siebie ale jak będzie trzeba to też się dołożę
Nie wiem, czy mecz z Unią zarobił na wyrównanie kosztów organizacji, a Ty mówisz, żeby przeznaczać nadwyżki z biletów... Tylko skąd je wziąć?
nokaut: jak taki hojny jesteś z czyjegoś, to może sam rzuć dwa tysiące, skoro to tak niewiele.
birkut: taki jesteś kozak? Zapraszam do gabinetu "prezesika", załatwię Ci, że dostaniesz jeden dzień, żeby się wykazać, zobaczysz, jakie to "miody", może zmądrzejesz
nokaut pisze:Oro tu nie chodzi o to zeby z cudzego. Jest czas i miejsce by zarzad pokazal ze zalezy mu na klubie a nie tylko na wlasnym porfelu. Bo przez ostatnie lata nie wiem czy zauwazyles ale leca w delikatnego CH**
Co się działo przez ostatnie lata to ja wiem, ale co ma z tym wspólnego nowy prezes urzędujący od dwóch tygodni? Znajdź sobie temat, gdzie metal dzieli się wrażeniami z rozmowy z nowym prezesem, może będziesz miał lepszy obraz. I dlaczego niby zarząd ma za cokolwiek płacić, jeśli prezes i wiceprezes (dwóch ludzi, nie pięciu) są takimi samymi pracownikami klubu/spółki jak piłkarze, trenerzy czy porządkowi? Niech płaci właściciel, przecież Hutnik nie jest niczyj...