Hutnik-Jeziorak (baraż o awans do II ligi) 17.06.09 godz. 17
Nie a się co martwić. Taka informacja w mediach pojawi się pewnie jutro. Wiem, że to już późno ale napewno każdy z nas powiedział swoim kolegom, że jest coś takiego organizowane więc dzisiaj na meczu więszość z kibiców coś jeszcze dorzuci. Bądźmy dobrej myśli.
Co do samego meczu to mam niezłego stresa. Nie wiem jak ja tam wysiedze. Mam nadzieje, że ta pomoc innych trenerów okaże się zbawienna. A nasi zagrają pewnie. Mimo wszystko wydaje mi się, że to Jeziorak będzie miał większą presje wniku, bo oni się bronią przed spadkiem. Najważniejsze by nie stracić bramki. Wierze, że nasi zaatakują od pierwszych minut i już do przerwy zapewnią sobie korzystny wynik.
Co do samego meczu to mam niezłego stresa. Nie wiem jak ja tam wysiedze. Mam nadzieje, że ta pomoc innych trenerów okaże się zbawienna. A nasi zagrają pewnie. Mimo wszystko wydaje mi się, że to Jeziorak będzie miał większą presje wniku, bo oni się bronią przed spadkiem. Najważniejsze by nie stracić bramki. Wierze, że nasi zaatakują od pierwszych minut i już do przerwy zapewnią sobie korzystny wynik.
KTO KOCHA TEN WIERZY!!!
Na pewno sporo dorzuci , ale nie wszyscy , nie każdy ma , choć z 2-3 zł to nie powinien być problem , a każdy grosz się przyda . Ja na pewno dorzucę , w końcu trzeba wcześniej pojechać .
Co do meczu to już się nie mogę doczekać , przeziębiony jestem , ale kij , zedrę gardło do końca
Nie codziennie są takie mecze o stawkę , więc niech każdy coś da od siebie !! Do boju HKS !!!!
Co do meczu to już się nie mogę doczekać , przeziębiony jestem , ale kij , zedrę gardło do końca

- GuzikJrHks
- Kontakt:
SZKODA SZKODA SZKODA
Ostatnio zmieniony śr cze 17, 2009 6:55 pm przez flagus, łącznie zmieniany 1 raz.
- GuzikJrHks
- Kontakt:
- centrum nh
-
noz kurwa nie wytrzymam
nie dosc ze pada bramka w 91 minucie na dodatek na 90 minut napisali 1500 ludzi
2,500 to tak bez przesady minimum
nie dosc ze pada bramka w 91 minucie na dodatek na 90 minut napisali 1500 ludzi
2,500 to tak bez przesady minimum
http://www.youtube.com/watch?v=tnkA38Lh ... re=related to jeszcze nie tak dawno bylo tak pieknie ,tyle hutniczych braci