Hutnik-Jeziorak (baraż o awans do II ligi) 17.06.09 godz. 17
Szkoda strasznie... Nie będę się zbytnio rozpisywał, bo i po co... Walczyli, ale razi brak wykończenia. Zaangażowanie Hajduka jak dla mnie mega pozytyw. Oj zostawił sporo zdrowia i pokazał, że w piłce nożnej nie ma straconych piłek.
P.s. Sz.K. się nie odblokował na jesieni = do widzenia!!!
P.s. 2 Potrzebujemy DWÓCH nowych stoperów...
dzuhas pisze:Porazony piorunem miazdzyz drugiej strony powinno byc "trener pogryziony przez dziki i zgwalcony przez przejezdzajacego nieopodal na rowerze bialego misia"
- centrum nh
patryk pisze:Szkoda strasznie... Nie będę się zbytnio rozpisywał, bo i po co... Walczyli, ale razi brak wykończenia. Zaangażowanie Hajduka jak dla mnie mega pozytyw. Oj zostawił sporo zdrowia i pokazał, że w piłce nożnej nie ma straconych piłek.
P.s3 jak nie lubię Brzeziana to zacząłem się zastanawiać czy też by wpuścił tą szmatę...
A ja mam wrażenie, że oni jak i cała drużyna dostała rozkaz żeby nie strzelać bramek, a mieli rozkaz żeby atakować to może nikt się nie zorientuje ze nie chcą wygrać!!!! Z całym szacunkiem dla Pasiona, ale ja już mu nie wieże w to, co mówił po meczu już raz mnie zapewniał w Nowym Sączu, że nie spadniemy i co ???!!!!!!!raval pisze:Kiwacki i Tarasek majaą odemnie rozkaz całe 3 ddni ćwiczyć strzały bo są slepi i smierdzą

- centrum nh
Powinno być 3:0!Hajduk najlepszy na boisku!Jakby był drugi taki napastnik to mecz byłby wygrany!Trenerze: uważam ,że chyba jesteś zakochany w Kiwackim!Takiego głąba to już dawno nie widziałem!Bez pojęcia i pomysłu na grę!Jak szanuje Pasiona to ten mecz był najgorszy w jego wykonaniu!Bramka dla Jezioraka szkoda pisać!Wszyscy stali i patrzyli jak piłka wpada do bramki!Turbasa tęż słaby!Wstyd!Szkoda kibiców!Było nas dużo!Widać,że wiara robi swoje!Miejmy nadzieje,że w rewanżu nie oddadzą meczu bez walki !Kto Kocha Ten Wierzy!
Powiem tyle , że szkoda , że nie atakowali do końca tylko czekaliśmy na końcowy gwizdek . Jak się tak gra to tak to się kończy :/ Nie mieliśmy sił , a oni tylko czekali na prezent i niestety się doczekali . Mam nadzieję , że na wyjeździe skuteczność poprawią i wygrają . Jak nie to jesteśmy w dupie na wieki 

-
BOLO WIESZ o co biega z HUTNIKA bedziemy dumni pod warunkiiem ze pozbedziemy sie tego wrzoda o nazwie spulka remontowa chocby to mialo kosztowac degradacje do c klasy WARUNEK JEDEN ZMIANA NAZWY LUB DROBNA KOREKTA OGLOSIC UPADLOSC TEGO POTWORA KTORY PODOBNO CHCE DLA NAS DOBRZE I STWORZENIE ZARZADU Z KRWI I KOSCI HUTNICZEJ sponsorzy sie znajda NAPEWNO a my mozemy sie stac sie znowu firma znaczaca na rynku.PANOWIE blagam was nie piszcie glupot o pilkarzach CI chlopcy mieli rozkaz aby nie wygrac wiec zrobili wszystko co moglibolo pisze:A ja mam wrażenie, że oni jak i cała drużyna dostała rozkaz żeby nie strzelać bramek, a mieli rozkaz żeby atakować to może nikt się nie zorientuje ze nie chcą wygrać!!!! Z całym szacunkiem dla Pasiona, ale ja już mu nie wieże w to, co mówił po meczu już raz mnie zapewniał w Nowym Sączu, że nie spadniemy i co ???!!!!!!!raval pisze:Kiwacki i Tarasek majaą odemnie rozkaz całe 3 ddni ćwiczyć strzały bo są slepi i smierdzą
kto kocha ten wierzy
Niektorych tutaj chyba lekko ponioslo
1) Mecz mial jeden feler, taki jak zwykle, za malo strzalow. Oprocz tego gra jak na 2/3 lige wg mnie rewelacyjna
2) Gdyby grali tak ambitnie zawsze to Nieciecza juz po 5 kolejkach dalaby sobie spokoj z myslami o awansie z 1 miejsca
3) Stoperzy do wymiany?- Jurkowski jeden z najlepszych na boisku
4) Bramka, nieprzyjemny wolny i tyle, zdarza sie szkod ze akurat dzisiaj i akurat nam
5!!!)- zajebsta postawa publiki w kwestii puszek. Nie pisze ile zebrano, ale taki info sie tutaj zapewne pojawi i od razu mozna powiedziec- WIELKIE DZIEKI
1) Mecz mial jeden feler, taki jak zwykle, za malo strzalow. Oprocz tego gra jak na 2/3 lige wg mnie rewelacyjna
2) Gdyby grali tak ambitnie zawsze to Nieciecza juz po 5 kolejkach dalaby sobie spokoj z myslami o awansie z 1 miejsca
3) Stoperzy do wymiany?- Jurkowski jeden z najlepszych na boisku
4) Bramka, nieprzyjemny wolny i tyle, zdarza sie szkod ze akurat dzisiaj i akurat nam
5!!!)- zajebsta postawa publiki w kwestii puszek. Nie pisze ile zebrano, ale taki info sie tutaj zapewne pojawi i od razu mozna powiedziec- WIELKIE DZIEKI
Szkoda głupio straconej bramki ,ale jeśli zgraja w rewanżu z ambicja i wyciągną wnioski z dzisiejszego meczu to może być tylko lepiej. Grać piłką techniczną dołem , nie bać sie uderzyć (Hajduk) i czasem z dystansu..itd itd..a co ja będę podpowiadał trenerowi gość wszystko widział i powinien wyciągnąć wnioski.
Hutnik Kraków
- centrum nh
Za taki wynik możemy również podziękować trenerowi, czy on dalej nie widzi że Kiwacki to totalne drewno, ten gość jest po prostu słaby i nic z niego nie będzie, a w najważniejszym meczu sezonu wchodzi od początku i psuje co się da, jeśli trener reaguje dopiero w 70 minucie to niech zabiera Szymona ze sobą i promuje go gdzie indziej!!!!!!!
Jedno ni to dośrodkowanie ni to strzał zepsuło cały dzisiejszy wysiłek, ale dalej wierzę bo dziśpokazali że są w stanie rozwalić Jezioraka.
HKS, chcemy awansu !!!
Jedno ni to dośrodkowanie ni to strzał zepsuło cały dzisiejszy wysiłek, ale dalej wierzę bo dziśpokazali że są w stanie rozwalić Jezioraka.
HKS, chcemy awansu !!!
centrum nh pisze:obawiam się że jeżeli nie wejdziemy to kibicowsko też nastąpi mała zmiana warty.. wielu starszych ma już dość corocznego mydlenia oczu.. niech się młodzi wykazują teraz.. są tacy którzy czują się wypaleni.. a jest ich co najmniej kilku.. tych pamiętających 1 ligę.. panów po 30 tce..
Łaske nam robią ? Zostaną najwierniejsi !