PRZYSZŁOŚĆ KS Hutnik KRAKÓW
-
>Na meczu podslyszalem rozmowe dwoch bardzo starszych Panow
Ja slyszalem ze podobno wzmacniamy sie pod LM
Takie plotki maja tyle wspolnego z rzeczywistoscia co obecnie nasza gra w owej LM.
Zawieszenie jest, to fakt, ale zapewniam was ze grupa osob nie siedzi tutaj z zalozonymi rekami, tylko stara sie wprowadzic w zycie plan ratunkowy, ktory w skrajnie pozytywnym wypadku pozwoli optymistycznie spogladac w przyszlosc.
Do tego trzeba jednak troche czasu, spotkan itd itd
Na razie nie siac fermentu prosze
bo morale zaraz upadna do zera, zwlaszcza po takich widowiskach pilksarskich jak ostatnio a jutro szykuje sie kolejny szlagier
Ja slyszalem ze podobno wzmacniamy sie pod LM
Takie plotki maja tyle wspolnego z rzeczywistoscia co obecnie nasza gra w owej LM.
Zawieszenie jest, to fakt, ale zapewniam was ze grupa osob nie siedzi tutaj z zalozonymi rekami, tylko stara sie wprowadzic w zycie plan ratunkowy, ktory w skrajnie pozytywnym wypadku pozwoli optymistycznie spogladac w przyszlosc.
Do tego trzeba jednak troche czasu, spotkan itd itd
Na razie nie siac fermentu prosze

-
-
-
Winnetou pisze:Ja mam duzy zal do bylych pilkarzy wychowankow Hutnika, jak np. Waligora, Rozmuzga czy Sosin bo o ch...ch Bukalskim i Kozminskim nie ma co gadac. Obecnie po zakonczeniu kariery dysponuja oni sporo kasa i spokojnie mogliby sie zajac ratowaniem Hutnika. Ale chyba maja nas gleboko w dupie. Chociaz moze to jest ostatnia deska ratunku dla klubu?
A czy to są bracia krwi,że mają obowiązek ratować Hutnika.Hutnik wisi jeszcze kasę wielu zawodnikom sprzed lat nie tylko piłkarzom.Także sentymenty na bok.Jedyne co można od nich wymagać to to by wykorzystywali swoje kontakty i lobowali na rzecz interesów klubu.Poza tym Waligóra nie jest wychowankiem Hutnika.
Fanatycznie przywiązany>HKS
-
Panowie obaj macie rację. Gdyby nie Hutnik żaden z nich by się nie wypromował. Ale gdyby nie śmieszni prezesi i ich przekręty gralibyśmy w ekstraklasie a Oni by grali u nas a nie gdzieś indziej bo kaskę by dostawali normalnie . Więc o co się tu kurwa kłócic. Pozdrawiam
My Hutnika fani po świecie rozsypani za Hutnik za HKS pójdziemy aż po życia kres.
-
- centrum nh