PŚ w skokach
Moderator: dUfio
- młody bojownik
Tonio miazdzy-ostatnio 81 byl w Pucharze Kontynentalnym
A pamietacie jak Malysz kiche odstawial to nie bylo w Polsce praktycznie zadnego zainteresowania skokami.I sadze ze za pare lat (po erze Adama) tez tak bedzie. Goldi to dobry chlop,zawsze usmiechniety
Lubie Finow,Austryjakow nawet tez.Nie lubie natomiast Ammana (Harrego Pottera) A z innych sportow zimowych zajebiscie lubie biathlon.

Srać na skoki i to całą Małyszomanie, jak widze skoki w TV to mi sie juz rzygac chce, juz czwarty rok pod rzad ten sam badziew.
BIATHLON to jest zajebisty sport !!! Niestety niepokazywany zupelnie w publicznej TV. Kto dzis ogladal biathlon w TV to zobaczyl bardzo dobry wystep naszych reprezentantow w PŚ w Holmenkolen, dwa 3 miejsca: Magdaleny Gwizdoń i Tomasza Sikory !
BIATHLON to jest zajebisty sport !!! Niestety niepokazywany zupelnie w publicznej TV. Kto dzis ogladal biathlon w TV to zobaczyl bardzo dobry wystep naszych reprezentantow w PŚ w Holmenkolen, dwa 3 miejsca: Magdaleny Gwizdoń i Tomasza Sikory !
Ares pisze:Srać na skoki i to całą Małyszomanie, jak widze skoki w TV to mi sie juz rzygac chce, juz czwarty rok pod rzad ten sam badziew.
BIATLON jest najlepszy :]] szczegolnie meski

tak poza tym to biatlon jest szuper

no to Adam dzis wygrał - ciekaw jestem po ile beda stac bilety u koników (w Zakopanem) bo na normalny zakup to juz raczej nie ma szans co nawet dzis w tv powiedział Miklas. Jesli czasami ktos miałby zalatwic bilety na turniej w Zakopanem(odpłatnie po cenie biletu) i umozliwic transport (zwrot za 1/3 kosztu przejazdu) załatwiam nocleg gratis 20 km. od Zakopanego.
od swych narodzin przez wszystkie lata
NA ZAWSZE Hutnik
powstrzyma nas tylko koniec świata
BYLISMY - JESTESMY - BEDZIEMY
NA ZAWSZE Hutnik
powstrzyma nas tylko koniec świata
BYLISMY - JESTESMY - BEDZIEMY