Hutnik Kraków - Pogoń Staszów (piłkarsko) 11 kwietnia g.11
Wiadomo, że po przerwie wyszli już rozluźnieni i grali na pół gwizdka. Z drugiej strony podejrzewam, że w meczu o stawke Pasionek nie trafiłby w same okienko z rzutu wolnego. Atak Gil-Hajduk rewelacja. W pomocy bardzo dobrze Pyciak i Tabak. No i Turbasa obronił pare piłek, też bardzo pozytywnie. Przed mecze stawiałem 2-1 lub 1-0, a tu taka miła niespodzianka
"Mnie sprawy tych dzikusów nie obchodzą. Ja jestem chrześcijaninem" - Zakari Lambo
-
Dobry mecz w wykonaniu Hutnika, punktowalismy slabego rywala.
Szkoda troche niewykorzystanych sytuacji, bo w meczu z trudniejszymi rywalami one moga przesadzic o wyniku, ale z drugiej strony trudno sie dziwic, ze przy stanie 6-0 po pierwszej polowie, nasi postanowili troche sie pobawic. Joga bonito
Plusem dla mnie jest to, ze mamy pare schematow rozegrania akcji i widac w tym jakas mysl. Gratulacje dla trenera!
Podsumowujac: Brawo Chlopcy Hutnicy. Alleluja i do przodu :-
)
Obysmy tylko w Skarzysku nie stracili znowu niepotrzebnie punktow.
Szkoda troche niewykorzystanych sytuacji, bo w meczu z trudniejszymi rywalami one moga przesadzic o wyniku, ale z drugiej strony trudno sie dziwic, ze przy stanie 6-0 po pierwszej polowie, nasi postanowili troche sie pobawic. Joga bonito
Plusem dla mnie jest to, ze mamy pare schematow rozegrania akcji i widac w tym jakas mysl. Gratulacje dla trenera!
Podsumowujac: Brawo Chlopcy Hutnicy. Alleluja i do przodu :-
)
Obysmy tylko w Skarzysku nie stracili znowu niepotrzebnie punktow.
Welcome to Suche Stawy - The Home of Hutnik Kraków!
chyba nasz najlepszy mecz w tym sezonie, tyle że rywal słabiutki. atak Gil Hajduk b.dobry, poza tym Pyciak i Czajka rozegrali świetny mecz. Czajka co chwila zapedzał się do przodu i siał spustoszenie. Kiwacki nie nadaje sie do rozgrywania piłki, tylko do strzelania bramek. nie wiem czemu grał za napastnikami. To co Gil zrobił w 2 połowie to chyba kiks sezonu, ale on był pewny ze wpadnie za 1 strzałem do bramki. co do wyniku to może ktoś się orientuje czy projektatnt zegara przewidział dwucyfrowe wyniki??? bo byłem pewny że wreszcie sie dowiem, ale chłopaki sie nie postarały....
Piotrek pisze:...co do wyniku to może ktoś się orientuje czy projektatnt zegara przewidział dwucyfrowe wyniki??? bo byłem pewny że wreszcie sie dowiem, ale chłopaki sie nie postarały....
Przewidział
Hutnik Kraków 8-1 Pogoń 1945 Staszów 11 kwietnia, 11:00 (500)
Paweł Pyciak 12, Sebastian Hajduk 23, 42, Rafał Gil 24, Arkadiusz Garzeł 34, Krzysztof Świątek 45 (k), Szymon Kiwacki 64, Marcin Pasionek 80 - Przemysław Rzepa 84
Nie pamiętam kiedy ostatnio stało się 10 min w kolejce i kiedy kolejki były do 15/20 minuty pierwszej połowy a liczba 500 niezmienna
Paweł Pyciak 12, Sebastian Hajduk 23, 42, Rafał Gil 24, Arkadiusz Garzeł 34, Krzysztof Świątek 45 (k), Szymon Kiwacki 64, Marcin Pasionek 80 - Przemysław Rzepa 84
Nie pamiętam kiedy ostatnio stało się 10 min w kolejce i kiedy kolejki były do 15/20 minuty pierwszej połowy a liczba 500 niezmienna
Ostatnio zmieniony wt kwie 14, 2009 6:17 pm przez KonradHKS, łącznie zmieniany 1 raz.