Piotrek pisze:Zarząd się sypie, piłkarze odchodzą, za nami najlepszy sezon w historii NH 2010. Co z tym zrobi właściciel klubu?
Jakies wieksze info dla nie wtajemniczonych?
Moderatorzy: dUfio, majlech, lucero
Piotrek pisze:Zarząd się sypie, piłkarze odchodzą, za nami najlepszy sezon w historii NH 2010. Co z tym zrobi właściciel klubu?
Andrew pisze:Piotrek pisze:Zarząd się sypie, piłkarze odchodzą, za nami najlepszy sezon w historii NH 2010. Co z tym zrobi właściciel klubu?
Piotrek pisze:Andrew pisze:Piotrek pisze:Zarząd się sypie, piłkarze odchodzą, za nami najlepszy sezon w historii NH 2010. Co z tym zrobi właściciel klubu?
Nie jestem osobą wtajemniczoną w piłkarzy, tylko stwierdzam fakty. Wg mnie najwyższa pora aby właściciel się określił co dalej.
Piotrek pisze:Andrew pisze:Piotrek pisze:Zarząd się sypie, piłkarze odchodzą, za nami najlepszy sezon w historii NH 2010. Co z tym zrobi właściciel klubu?
Nie jestem osobą wtajemniczoną w piłkarzy, tylko stwierdzam fakty. Wg mnie najwyższa pora aby właściciel się określił co dalej.
Piotrek pisze:. Ludzie mówią, że zarząd jest nie do ruszenia, a ja tu nie widzę innej opcji niż abdykacja obecnie rządzących klubem, bo ewidentnie widać, iż nie maja pojęcia o piłce nożnej.
Chojniczanka Chojnice jest zainteresowana pozyskaniem Denissa Rakelsa z Hutnika Kraków. Łotewski napastnik w minionym sezonie zdobył 11 goli i dołożył do nich 7 asyst w II lidze.
Mówił też, że Stal interesuje się Patrykiem Kielisiem z Hutnika Kraków.
Scorpio pisze:https://hutnikkrakow.com/wiktor-kaczorowski-dostal-wolna-reke-w-poszukiwaniu-nowego-klubu--2093-589
Dość nietypowy dobór: jeden klub z ekstraklasy piłkarskiej reszta z niższych lig. Za to nikogo z pierwszej ligi która jest na najbardziej zbliżonym poziomie.LOKO pisze:http://www.90minut.pl/news/332/news3323503-Plan-sparingow-Hutnika.html