Dobrze powiedziane, bo może być nieprzyjemnie

Moderator: dUfio
suchystaw50 pisze:to niech sie dymaja w domu.
ja jak sie kocham z K to nie chodze i nie krzycze o tym na ulicy
BarteKSH pisze:dareknh pisze:Czy to jest normalne maszerowac z osoba tej samej plci za reke?
TAK !!!! dzieci w przedszkolu tak chodzą w parach![]()
![]()
![]()
BIMBER pisze:dareknh pisze: POLSKA wolny kraj
Ło kurwa tos dojebał![]()
z tym to sie zgadzam z Toba w 40%(wódzia sredniej klasy)BIMBER pisze:... i jak tu nie pić...
suchystaw50 pisze:panie metal kto z kim sypia i kto sie z kim dyma mnie to tez malo obchodzi, ale jesli ktos chodzi i obnosi sie z tym to jest to zenujace. jak Ci pedaly nie przeszkadzaja to mozesz ich zaprosic do domu i polechtac po pupie.
ps. wykasuj temat
szybko
METAL pisze:suchystaw50 pisze:panie metal kto z kim sypia i kto sie z kim dyma mnie to tez malo obchodzi, ale jesli ktos chodzi i obnosi sie z tym to jest to zenujace. jak Ci pedaly nie przeszkadzaja to mozesz ich zaprosic do domu i polechtac po pupie.
ps. wykasuj temat
szybko
Serdecznie zapraszam do powtórzenia mi tego prosto w oczy.
Nie zamierzam Ci tłumaczyc jaka jest różnica między byciem homo a tolerowaniem homo.
A resztę wesołków zapytam - ilu z Was staje jak widzicie 2 liżace się laski ?
METAL pisze:suchystaw50 pisze:panie metal kto z kim sypia i kto sie z kim dyma mnie to tez malo obchodzi, ale jesli ktos chodzi i obnosi sie z tym to jest to zenujace. jak Ci pedaly nie przeszkadzaja to mozesz ich zaprosic do domu i polechtac po pupie.
ps. wykasuj temat
szybko
Serdecznie zapraszam do powtórzenia mi tego prosto w oczy.
Nie zamierzam Ci tłumaczyc jaka jest różnica między byciem homo a tolerowaniem homo.
A resztę wesołków zapytam - ilu z Was staje jak widzicie 2 liżace się laski ?