HKS, czyli: Hutnicy Kochają Siłownię

Czyli wszystko to co nie mieści się w powyższych kategoriach - taki nasz mały hutniczy Hyde Park:)

Moderator: dUfio

Awatar użytkownika
ANCYMON

Postautor: ANCYMON » ndz mar 19, 2006 12:33 pm

Nie spimy...cwiczymy :D cos sie nam temat zawiesil :D
Tak na rozruszanie,mam pytanko.Planuje zakupic stacka kreatynowego(na 2 cykle) :CP albo Xpanda Energized,co sadzicie o oplacalnosci zakupu do jakosci i efektow obu stackow?Wiadomo iz Xpand jest sporo drozszy(ok.160zl - 20dni) wobec Cell Pumpa(ok.100zl - 35dni). Juz kiedys jadlem CP i bylem bardzo zadowolony z rezultatow.Natomisat moj brat jadl teraz tego wlasnie Xpanda i tez byl bardzo zadowolony, tak wiec mam maly metlik,czy oplaca sie az tyle przeplacic?
Pozdro dla silaczy.(soroweczka za brak polskich znakow)
Pojawia się i znika... niczym Fantom... - tak, to Sezonowy Siłacz...

mr.Vitaminka

Postautor: mr.Vitaminka » ndz mar 19, 2006 1:00 pm

niestety ci nie pomoge bo nie brałem ani CP ani Xp, natomiast to drugie brał STROŃ*OD*BŁOŃ więc możecie wspólnie ocenić.

ja ze stacków krea od poniedziałku stosował będę nitrobolon2. z tego co mówił Marchewa nitrobolon jest zajebisty, a to jego ulepszona, druga wersja, więc powinno pierdolnąć mnie ostro :)

pozdro
Wawrów! <oklaski> Wawrów!

SIMON NH

Postautor: SIMON NH » pn mar 20, 2006 10:08 pm

Każdy człowiek jest głupcem przez pięć minut dziennie. Mądrość polega na tym, aby tylko przez pięć minut.
Elbert Hubbard

Awatar użytkownika
ANCYMON

Postautor: ANCYMON » śr mar 22, 2006 8:10 pm

No tak,ale mi zalezalo wlasnie na porownaniu obu stackow na jednej osobie,zby nie bylo odchylek ;) ale czekam na wypowiedz:STROŃ*OD*BŁOŃ. A co do nitro panie Vitaminka to czy aby po okolo 3 tygodniach od konca cyklu nie zejdzie Ci wszystko i nie zlapiesz "dola"? moj kolega tak mial ale nie pamietam po ktorym nitro,mozliwe ze po "1".No ale zycze grubych efektow i czekam na posta co sie tam toczylo :D
Dziekowa Simon NH ale ta stronke juz przerabialem kilkakrotnie :) Pzdr wariaty

mr.Vitaminka

Postautor: mr.Vitaminka » śr mar 22, 2006 9:59 pm

dufio manipulatorze - oddawaj mojego (i twojego) posta! :wink:

ANCYMON - po wszystkim są spadki, niestety :?

jeszcze jadę na czyściocha, oczywista że po cyklu napiszę moje spostrzeżenia.

pozdro

dUfio

Postautor: dUfio » śr mar 22, 2006 10:15 pm

mr.Vitaminka pisze:dufio manipulatorze - oddawaj mojego (i twojego) posta! :wink:

chciałbys :lol:

nie, nie bede Ci zasmiecał Twojego ukochanego temaciku ;)

ps. może sie nie znam ale po tym jak sie ostatnio widzielismy nie wygladało abys sie przykladał zbytnio do treningów :roll:
chyba ze daje o sobie znac pewien syndrom o którym kiedys mówiłes ("...wyskoczyli do mnie ale jak (...) to odpuscili..." ) :>:>:>

mr.Vitaminka

Postautor: mr.Vitaminka » śr mar 22, 2006 10:28 pm

hehe, no fakt, wielki to ja nie jestem. mam takie a nie inne warunki fizycznie które sprawiają ze lepiej wyglądam na plaży w lecie niż w bluzie w zimie :)

dUfio

Postautor: dUfio » sob mar 25, 2006 9:40 am

jak tam pasibrzuchy idzie szóstka weidera :?:

ja własnie zrobilem dzien piaty i takie sa moje spostrzezenia:

z jednej strony wszystko fajnie, przegladam sie przed lustrem i juz widze lekkie wgieciew tył w górnej czesci bandziora. dolna za którą zapewne odpowiada napój chmielowy ani drgnie :roll:

i tak sobie mysle z emoze cos zle robie ? bo ani mnie brzuch nie nadupca, ani nie mam problemów z dokanczaniem serii? moglbym robic jeszcze jedną

moze za nisko podnosze bary? jakie powinny byc przerwy czasowe miedzy cwiczeniami i miedzy seriami? pytanie do ekspertów ;)

mr.Vitaminka

Postautor: mr.Vitaminka » sob mar 25, 2006 11:30 am

ja mam przerwy między seriami około 1min max 90sekund, spróbuj tak może.

pierwsze dni sa łatwe, rzeźnia zaczyna się około 25-30

dUfio

Postautor: dUfio » sob mar 25, 2006 2:52 pm

na pierwszy rzut oka moze sie wydawac to smieszne ale zaczeyna mnie to nie pokoic

otozn na lewej rece, w nadgarstku na wysokosci palca wskazujacego wyskoczyła mi... górka. średnica okoła 0,5 cm, wysokosc 0,3. moze wiecie co było tego przyczyna? czy jest to niebezpieczne? jak to zwalczyc? nie smaic sie, serio mam takie cos (wyszło jakis czas (kilka h) po serii 5 kilowymi hantlami na tricepsy)

inna sprawa ze wogole mnie to nie boli, ani troche nie przeszkadza w cwizeniu na poziomej klaty albo w pompkach...
Ostatnio zmieniony sob mar 25, 2006 3:50 pm przez dUfio, łącznie zmieniany 1 raz.

mr.Vitaminka

Postautor: mr.Vitaminka » sob mar 25, 2006 2:58 pm

a rozgrzewkę waćpan zrobił? naciągnąłeś sobie coś, jeśli nie zejdzie do poniedziałku idź do lekarza

Awatar użytkownika
ANCYMON

Postautor: ANCYMON » sob mar 25, 2006 5:38 pm

dUfio pisze:jak tam pasibrzuchy idzie szóstka weidera :?:

ja własnie zrobilem dzien piaty i takie sa moje spostrzezenia:

z jednej strony wszystko fajnie, przegladam sie przed lustrem i juz widze lekkie wgieciew tył w górnej czesci bandziora. dolna za którą zapewne odpowiada napój chmielowy ani drgnie :roll:

i tak sobie mysle z emoze cos zle robie ? bo ani mnie brzuch nie nadupca, ani nie mam problemów z dokanczaniem serii? moglbym robic jeszcze jedną

moze za nisko podnosze bary? jakie powinny byc przerwy czasowe miedzy cwiczeniami i miedzy seriami? pytanie do ekspertów ;)

w sumie prawidlowo powinno sie unosic tulow tak aby nerki caly czas dotykaly podloza,tak to przynajmniej wyglada na rysunku.Ale ja np. tak mniej wiecej od 4 cw. w kazdej serii tak poprawnie spiac sie nie dawalem rady i po prostu wieksza czesc plecow dotykala podloza a tylko czesc z barkami wychylalem jak najbardziej sie dalo,ale moze masz silniejszy brzuch niz ja :) a co do przerw,to ja robilem po 3 minuty :D takze Panie Vitaminka rownac sie z Toba nie moge ;) Aha,tak dla przypomnienia:poleglem na 10 powtorzeniach :oops:

mr.Vitaminka

Postautor: mr.Vitaminka » sob mar 25, 2006 7:40 pm

żeby nie było że się lansuje jako jakiś robocop czy hujwi kto, to od razu pisze że 6wiedera jeszcze nawet nie zacząłem robić - pisałem tylko to co wiem. natomiast na siłce zawsze staram się odpoczywać między seriami 1-1.5minuty - czasem wiecej jeśli nie ćwiczę sam.

jeszcze przed zabierzowem postaram sie wrzucić moje foto, ale od razu zastrzegam że nie wyglądam tak jakbym chciał, bo niestety w tym roku mało co poćwiczyłem.

pozdr

Awatar użytkownika
ANCYMON

Postautor: ANCYMON » sob mar 25, 2006 10:12 pm

No to Panie Kolego sproboj w 6 waidera odpoczac minutke albo poltora :D ja bym nie dal rady ;) a co do fotki to podbij ja,zobaczymy-ocenimy ;) PZDR dla silaczy :)

Marchewa

Postautor: Marchewa » ndz mar 26, 2006 11:27 pm

Dawno tu nie zagladalem ale z tego co widze to chyba troche sie zaniedbalem, zobaczymy jak to bedzie wygladac na meczach w lecie jak pol stadionu bedzie chodzilo bez koszulek.
BUTCHERS '98 - 20 LAT WALKI