dzuhas pisze:zaden mi nic nie mowi wiec bede glosowal na kandydata o godnym zaufania nazwisku - Szatan Jarosław.
Znałem swego czasu osobiście bardzo porządny facet.
Moderator: dUfio
dzuhas pisze:......nie jestem jej kochankiem....
stazyja69 pisze:OŻÓG 1950 pisze:stazyja69 pisze:Nie oglądałem , ale widziałem gdzieś taki komentarz:
Film „Pogarda” należy traktować tylko jako agitkę polityczną, wypuszczoną w dodatku w gorącym okresie przedwyborczym.
No to jak nie oglądałeś to się nie wypowiadaj.
Sorki ! Jak nie zapomnę to następnym razem poproszę Cię o możliwość zabrania głosu
bn pisze:Jak ktoś preferuje kandydatki nad kandydatów, to Agata Banasik z Nowej Prawicy też wydaje się być niezłą kandydatką.
To są po prostu kpiny. Chciałam kupić "Wyborczą", niestety ten pan powiedział mi, że nie sprzedaje "gówna " - twierdzi Natalia Krystek.
ksh72 pisze:dzuhas pisze:natomiast jesli ktos chce glosowac na lewa strone to polecam Hartmana z SLd ( moj byly wykladowca , dobry zawodnik) lub Stupkiewicz Turek Agnieszka od Palikota (kolezanka , tez dobra zawodniczka)
smiale propozycje.
moze dostaniesz od nich jajem na Marszu Niepodleglosci
dzuhas pisze:na Sld nie glosuje z zaloznia ze nie glosuje na zaborcow = komuchow ani hitlerowcow) to bym na prawde na niego glosowal bo to inna bajka w parlamancie. lepsza duzo duzo duzo. ja mam slabosc do historycznego spoleczenstwa wielokulturowego dwudziestolecia miedzywojennego jaka reprezentuje pan Hartman