PRZYSZŁOŚĆ KS Hutnik KRAKÓW
Panowie a taki scenariusz jest możliwy:
- Hutnik SSA rezygnuje z dzierżawy (bo to SSA ma długi)
-Stowarzyszenie Gila przejmuje dzierżawę - ono nie ma długów więc komornik nie zajmie kasy za wynajem??
-Stow Gila użycza nieodpłatnie SSA stadiony na mecze?
namieszałem?
- Hutnik SSA rezygnuje z dzierżawy (bo to SSA ma długi)
-Stowarzyszenie Gila przejmuje dzierżawę - ono nie ma długów więc komornik nie zajmie kasy za wynajem??
-Stow Gila użycza nieodpłatnie SSA stadiony na mecze?
namieszałem?

KTO KOCHA TEN WIERZY - TYLKO Hutnik!!!
ja w kwestii stadionu, 100% że stowarzyszenie gila nie przejmie obiektów bo: pewnie też nie jest oficjalnie zarejestrowane, jeżeli 2010 czeka 3miesiące to gil pewnie tyle samo, więc nie ma chętnego na obiekty oprócz filipka. a z drugiej strony ponoć wisła też nie chce swojego stadionu, tylko chce na mecze go wynajmować, tak że miasto ma problem
Oraczewski uznał, że skoro klub nie dostaje w zamian pieniędzy na bieżącą działalność (środki płacone przez Wisłę i Cracovię trafiają na konto komornika, klub nie ma do nich dostępu), wynajmowanie stadionu mija się celem.
JOK_NH. A dziwisz się mu?
Myślał że kasa wpłynie to wreszcie sobie wypłaci pensję + odsetki za zwłokę.
A tutaj kicha......
Stawia wszystkich pod ścianą bo myśli że coś ugra.
A tutaj kicha......
-
ciekawe co tam u synusia slychac 

http://www.youtube.com/watch?v=tnkA38Lh ... re=related to jeszcze nie tak dawno bylo tak pieknie ,tyle hutniczych braci 

flagus pisze:Oraczewski uznał, że skoro klub nie dostaje w zamian pieniędzy na bieżącą działalność (środki płacone przez Wisłę i Cracovię trafiają na konto komornika, klub nie ma do nich dostępu), wynajmowanie stadionu mija się celem.
A tutaj kicha......
No dziwię się mu, bo akurat to wszystko co robił było łatwo przewidzieć. Ale mi by było wstyd publicznie okazać się szują i kurwą rozdziobującą wszystko dookoła. A dwa, chyba nie ciężko było przewidzieć, że tego hajsu ten kolo nie dostanie.
Stąd moje pytanie retoryczne

JOK_NH pisze:No dziwię się mu, bo akurat to wszystko co robił było łatwo przewidzieć. Ale mi by było wstyd publicznie okazać się szują i kurwą rozdziobującą wszystko dookoła. A dwa, chyba nie ciężko było przewidzieć, że tego hajsu ten kolo nie dostanie.
Stąd moje pytanie retoryczneczy ten chłop jest normalny. Bo jak taki półmózg zarządzał tym klubem, to ręce opadają i obecna sytuacja nie powinna nikogo dziwić.
Ktoś kiedyś pisał że jakiś % kasy ma iść na pensje dla pracowników (piłkarze, zarząd) a nie wszystko dla komornika także na pewno liczył na hajsik. Cy to była bajka to nie wiem.
Nie mam pojęcia jak to wygląda, ale skoro to popierdolił to hajsu nie ma

Teoria Aresa dosyć prawdopodobna.
Dowiedziałem się dzisiaj, że stowarzyszenie Gila jest pod patronatem huty i podobno pracownikom huty mają strącać składki miesięczne w wysokości 30zł. z przeznaczeniem właśnie na drużynę. Nie wiem jednak ile w tym jest prawdy.
Moje osobiste zdanie jest takie jak Ożoga, czyli, że NH2010 powinno się z Gilem jakoś dogadać. Łatwiej będzie startować z 3 ligi niż 5.
Moje osobiste zdanie jest takie jak Ożoga, czyli, że NH2010 powinno się z Gilem jakoś dogadać. Łatwiej będzie startować z 3 ligi niż 5.
KTO KOCHA TEN WIERZY!!!