Suche Stawy to NASZ dom NIE do wynajęcia
-
a ja słyszałem ze z końcem roku miał ustąpić obecny zarząd. To jest podstawowy warunek żeby w Hutnika zainwestowała pewna prywatna osoba która jest tym zainteresowana. Tylko leśne dziatki muszą ustąpić. Wszystko sie niedługo wyjaśni ale na 90% leśni sie nie usuną i jest w tej chwili pat i może z tego być wielkie gówno. Szkodzi też nam cały ten szum co jest w tej chwili wokół Hutnika z grą wc na naszym boisku więc sie zastanówcie wielcy obrońcy co robicie bo jak widzę to wy macie plan na wyciągnięcie nas z tego marazmu. Może wy macie kogoś co wyłoży kase na Hutnika więc morda w kubeł. Tyle w temacie i nic więcej 

-
- stefan batory
widmo huta pisze:a ja słyszałem ze z końcem roku miał ustąpić obecny zarząd. To jest podstawowy warunek żeby w Hutnika zainwestowała pewna prywatna osoba która jest tym zainteresowana. Tylko leśne dziatki muszą ustąpić.
Hutnik jest sportową spółką akcyjną, jeśli ktoś chce przejąć Hutnika to musi kupić akcje klubu i wtedy to on decyduje kto zasiada w zarządzie itd. Prosta sprawa.
jedyna opcja na ratunek dla nas to wydzielenie ze spolki sportu w formie odrebnej organizacji w ktora moglby wejsc potencjalny sponsor
nikt z prezesow nie odpusci czesci remontowej ktora calkiem dobrze hula (choc wszystko idzie na sport a jest to ok 2,5 mln rocznie)
zreszta czy Wy byscie odpuscili stolek zarabiajac 9 tys zł miesiecznie na reke?
nikt z prezesow nie odpusci czesci remontowej ktora calkiem dobrze hula (choc wszystko idzie na sport a jest to ok 2,5 mln rocznie)
zreszta czy Wy byscie odpuscili stolek zarabiajac 9 tys zł miesiecznie na reke?
- stefan batory
No i 'podobno' mieli wydzielić, ale czy robią coś w tym kierunku? Czy coś takiego w ogóle jest możliwe, zgodne z prawem/przepisami ? To jest oczywiste, że do póki klub będzie funkcjonował na takich zasadach jak teraz, nie ma szans na polepszenie bytu Hutnika, a nasi utalentowani wychowankowie dalej będą zasilać inne kluby.
- metal
- Site Admin
- Kontakt:
BOBASBK pisze:Pojawiła sie na forum cenzura i posty znikają ... a myślałem że tylko Zarząd w klubie mamy PRL-owski.
Co sądzisz o uważnym czytaniu postów poprzedzających własny wpis?
admin pisze:Zgodnie z sugestią Ravena od tej pory w tym wątku mogą się znaleźć wyłącznie posty zawierające merytoryczną polemikę.
Bluzgi i posty typu "popieram" zostają skasowane również w postach wcześniejszych.
Uprasza się moderatrów o czuwanie nad poziomem.
oraz:
admin pisze:Przypominamy! Ten temat nie służy pogawędkom o poglądach politycznych, potakiwaniu, bluzganiu, itd.
...dywagacjom na temat frekwencji.....

-
Wczoraj a być może w piątek w radiu Vox FM słyszałem wypowiedź prezydenta J. Majchrowskiego który stwierdził że nic go nie obchodzi zdanie kibiców z Nowej Huty. WC będą grać na Suchych Stawach.
Z kolei któryś radny prawdopodobnie z PiS-u stwierdził że powinno się znaleźć inne rozwiązanie gdyż policja i inne służby nie dadzą sobie rady z zabezpieczeniem tego stadionu tak jak to było podczas meczu Hutnika z Unią Tarnów.
Z kolei któryś radny prawdopodobnie z PiS-u stwierdził że powinno się znaleźć inne rozwiązanie gdyż policja i inne służby nie dadzą sobie rady z zabezpieczeniem tego stadionu tak jak to było podczas meczu Hutnika z Unią Tarnów.
My Hutnika fani po świecie rozsypani za Hutnik za HKS pójdziemy aż po życia kres.
metal pisze:BOBASBK pisze:Pojawiła sie na forum cenzura i posty znikają ... a myślałem że tylko Zarząd w klubie mamy PRL-owski.
Co sądzisz o uważnym czytaniu postów poprzedzających własny wpis?admin pisze:Zgodnie z sugestią Ravena od tej pory w tym wątku mogą się znaleźć wyłącznie posty zawierające merytoryczną polemikę.
Bluzgi i posty typu "popieram" zostają skasowane również w postach wcześniejszych.
Uprasza się moderatrów o czuwanie nad poziomem.
oraz:admin pisze:Przypominamy! Ten temat nie służy pogawędkom o poglądach politycznych, potakiwaniu, bluzganiu, itd.
...dywagacjom na temat frekwencji.....
Nic takiego nie miało miejsca ... a ten kto usunął posta wie co było napisane.Pozdrawiam.
Hutnik Kraków
Kibice z jednej strony Blon biora (po raz kolejny - po rozkmince na temat wiernosci) przyklad z kibicow z Nowej Huty.
Po protescie kibicow Hutnika fani Wisly postanowili zrewidowac swoje pelne checi wypowiedzi odnosnie gry na Suchych Stawach i podczas ostatniego ligowego meczu z Odra, po paru tygodniach zastanawiania sie, doszli do wniosku, ze wlasny stadion to rzecz wazna.
Oto ich deklaracja:
Gratulujac pomyslu, mam nadzieje, ze w wielu innych sprawach wezma przyklad z kibicow Hutnika!
Po protescie kibicow Hutnika fani Wisly postanowili zrewidowac swoje pelne checi wypowiedzi odnosnie gry na Suchych Stawach i podczas ostatniego ligowego meczu z Odra, po paru tygodniach zastanawiania sie, doszli do wniosku, ze wlasny stadion to rzecz wazna.
Oto ich deklaracja:

Gratulujac pomyslu, mam nadzieje, ze w wielu innych sprawach wezma przyklad z kibicow Hutnika!
Welcome to Suche Stawy - The Home of Hutnik Kraków!
http://sport.onet.pl/74318,1248685,1877 ... omosc.html
zwycięstwo blisko
Wanda co nie chciała niemca naszym wzorem!
zwycięstwo blisko
Wanda co nie chciała niemca naszym wzorem!