HKS, czyli: Hutnicy Kochają Siłownię

Czyli wszystko to co nie mieści się w powyższych kategoriach - taki nasz mały hutniczy Hyde Park:)

Moderator: dUfio

rwd

Postautor: rwd » czw lis 03, 2005 5:48 pm

Seller
Bo to trzeba nie patrzeć na innych tylko zapierdalac intensywnie i regularnie.
Mnie np nie stać na wszystko czego bym potrzebował by być ultrasem Lechii :lol: więc w okolicach wakacji gdy co ambitniejsi koledzy puchną i żyłują się jak ... rambo :lol: ... mam ciężkie chwile.
Ale nie ma co narzekać i cieszyć się chwilami (bo siła wciąż powolutku wzrasta jak ćwiczę regularnie) gdy np koleś z 40 kg "większy" od Ciebie kończy ćwiczyć a Ty mówisz by nie zdejmował ciężaru :lol: (bo jest poza cyklem).

Poza tym bardzo wiele tkwi w psychice, ja np mam tak że w okresach stresowych kiedy pod sztanga odreagowuje wszystkie nerwy wyniki mam z 20% lepsze niż w okresie kiedy w moim życiu wieje nudą.

PS - specjaliści, poleccie koledze z Reymonta :lol: jakąś dobra kreatynę.
I napiszcie coś o tym nitro.
Co to daje, jakie efekty?
Ostatnio zmieniony czw lis 03, 2005 6:52 pm przez rwd, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
PennyWise

Postautor: PennyWise » czw lis 03, 2005 6:05 pm

Nie zebym sie wcinał , ale jak ktoś potrzebuje i ma problemy z nabraniem masy moge mu oddac kilka swoich zbednych kilogramow 8)
BOG Z Nami, chuj z Nimi.
Oldschool Fan

KSH74NH

Postautor: KSH74NH » czw lis 03, 2005 6:32 pm

PennyWise pisze:Nie zebym sie wcinał , ale jak ktoś potrzebuje i ma problemy z nabraniem masy moge mu oddac kilka swoich zbednych kilogramow 8)

Ja takze j/w kolega ze 30 moge dac calkiem gratis :D

mr.Vitaminka

Postautor: mr.Vitaminka » czw lis 03, 2005 7:23 pm

rwd pisze:bardzo wiele tkwi w psychice, ja np mam tak że w okresach stresowych kiedy pod sztanga odreagowuje wszystkie nerwy wyniki mam z 20% lepsze niż w okresie kiedy w moim życiu wieje nudą.

nie sposób sie nie zgodzić, na stresie zawsze ćwiczę i dłuzej i intensywniej, ale to samo się tyczyło np SW jak jeszcze ćwiczyłem.

rwd pisze:PS - specjaliści, poleccie koledze z Reymonta :lol: jakąś dobra kreatynę.
I napiszcie coś o tym nitro.
Co to daje, jakie efekty?

"specjaliści" nie polecą ci nic bo najpierw to my musimy ciebie dogonić, przynajmniej w gabarytach a nie żebyś nam jeszcze miał "uciec" :)

o nitro dużo znajdziesz tutaj ---> http://www.animalpak.pl/index_.php?DZIA ... L=10&ID=53 w sumie tam jest wszystko napisane, ja mam tylko nadzieje ze mnie rozkurwi w barkach bo to jest mi najbardziej potrzebne :)

co do kreatyny to w sumie obojętnie jaką - działania wg mnie są zbliżone, ja preferuje kreatyne w kapsułach, ale niektórzy zachwalają proszek (nie do prania i do nosa :) ), bo łatwiej się wchłania w organizm. polecam firmę Trec, mają przystępne ceny a kogo bym nie zapytał to jest zadowolony z ich produktów. obecnie stosuję ich HMB liquid i BCAA, nie narzekam :)

Penny i KSH - :)
Wawrów! <oklaski> Wawrów!

Marchewa

Postautor: Marchewa » czw lis 03, 2005 8:13 pm

Polecam tez firme VITAL-MAX, szczegolnie kreatyne, jest to czeska firma z tego powodu jej ceny sa bardzo konkurencyjne, a w jakosci tez nie odbiega od innych.

rwd

Postautor: rwd » czw lis 03, 2005 9:37 pm

Hmm wole pastylki bo mi się nigdy nie chciało łazić z proszkiem na silownię i po treningu w szatni to rozpuszczać.
Z tą kreatyną pytałem bo jakiś czas temu natknąłem się na dyskusję o jakichś jabłczanach itp, że któras jest bardziej skuteczna itp.
A no i jeszcze kiedyś natknąłem sią na kreatynę naturella w pastylkach (takie żółte pudełeczka) i jakoś nie byłem do niej przekonany.
Jeszcze gdzieś tam próbowali wciskać dekstrozę jako wspomagacz transportowania kreatyny, przy czym znajomy (nie siłacz ale studiuje coś z żywieniem) doradzał mi ze to po prostu glukoza ( a tą można łatwo nabyć w aptece).

PS - mr Vitaminka - uległeś zludzeniu fotograficznemu, to mi brakuje do Was raczej ale mniejsza z tym

Awatar użytkownika
HDS

Postautor: HDS » czw lis 03, 2005 11:16 pm

rwd pisze:Jeszcze gdzieś tam próbowali wciskać dekstrozę jako wspomagacz transportowania kreatyny, przy czym znajomy (nie siłacz ale studiuje coś z żywieniem) doradzał mi ze to po prostu glukoza ( a tą można łatwo nabyć w aptece).
popijaj kreatyne sokiem winogronowym - na to samo wychodzi

KSH74NH

Postautor: KSH74NH » czw lis 03, 2005 11:26 pm

prosze o sposob jak mozna wkleic swoje 110 kg cialko :)

Awatar użytkownika
Aggie

Postautor: Aggie » czw lis 03, 2005 11:30 pm

KSH74NH pisze:prosze o sposob jak mozna wkleic swoje 110 kg cialko :)

Możesz troszkę jaśniej?

KSH74NH

Postautor: KSH74NH » czw lis 03, 2005 11:32 pm

adres tej strony imghes.us cos takiego

Awatar użytkownika
Aggie

Postautor: Aggie » czw lis 03, 2005 11:35 pm

STROŃ*OD*BŁOŃ

Postautor: STROŃ*OD*BŁOŃ » pt lis 04, 2005 12:15 am

co do jabłczanu kreatyny to daje napewno lepszy efekt od zwykłej, a co do dekstrozy jako transportera to lepsza d-ryboza a tak wogóle to lejpiej już stosować Carbo+(np.hi tec).... a najlepiej to zamówić sobie pizzę:):)
Na podwórzu jest kałuża
A z kałuży się wynurza
Hipopotam powiadacie?
Nie! To Tata po wypłacie

murdock

Postautor: murdock » pt lis 04, 2005 6:32 am

Aggie pisze:http://www.imageshack.de/

przy tej stronie często wychodzą żaby zamiast fotek :D
lepsza jest www.tinypic.com

Awatar użytkownika
HDS

Postautor: HDS » pt lis 04, 2005 7:55 am

murdock pisze:
Aggie pisze:http://www.imageshack.de/

przy tej stronie często wychodzą żaby zamiast fotek :D
e ja praktycznie caly czas kozystam z imageshack i nic, zadna zaba mi nie wyskakuje;]

mr.Vitaminka

Postautor: mr.Vitaminka » pt lis 04, 2005 9:57 am

rwd - nie żadne złudzenie optyczne :) ale mniejsza z tym

ad topic - dekstroza jest dobra, ale w połączeniu z kretką faktycznie d-ribose jest od niej dużo lepsze. nigdy tego nie łączyłem w ten sposób ale znajomy opowiadał mi conieco i bardzo zachwalał. bardzo dużo firm oferuje różne promocje polegające na zakupie 2-3 produktów które używa się razem i które się wzajemnie uzupełniają - polecam wszystkim polowanie na takie okazje - wychodzi dużo taniej.

korzystnie także jest zażywać witaminy - ja mam "Centrum", Wit C oraz Plussszsza, dodaje to wigoru i sprawia że jesteśmy bardziej skoncentrowani i mniej chce nam sie ziewać do tego niekiedy walne sobie red bula ale to bardzo rzadko wiadomo czemu

poza tym, jeśli ktoś chce zrobić masę to najlepszym okresem jest zima, organizm broni się wtedy przed różnymi infekcjami, zimnem itp a to sprawia ze łatwiej można zbudować masę

pozdro zwierzaki 8)
Wawrów! <oklaski> Wawrów!