Telewizja N
Moderator: dUfio
Telewizja N
Czy ktos moze orientuje sie, czy w Nowej Hucie sa jakies lokale z Telewizja N, gdzie moznaby obejrzec mecze?
Re: Telewizja N
majlech pisze:Czy ktos moze orientuje sie, czy w Nowej Hucie sa jakies lokale z Telewizja N, gdzie moznaby obejrzec mecze?
Telewizja N, tzn

-
http://www.n.pl
TV nalezy do ITI - tak jak onet.pl czy TVN - oprocz jakis bajerow technicznych - technologia HD (na czym sie nie znam), to stacja, ktora pokazuje Lige Mistrzow i Puchar Polski.
Niestety malo lokali ma ja i stad moje pytanie.
Wczoraj ogladalem mecz Milanu w Sportbarze na Brackiej w jakiejs arabskiej tv
Ponawiam prosbe, jesli ktos wie, gdzie w Hucie mozna obejrzec n prosze o namiary.

TV nalezy do ITI - tak jak onet.pl czy TVN - oprocz jakis bajerow technicznych - technologia HD (na czym sie nie znam), to stacja, ktora pokazuje Lige Mistrzow i Puchar Polski.
Niestety malo lokali ma ja i stad moje pytanie.
Wczoraj ogladalem mecz Milanu w Sportbarze na Brackiej w jakiejs arabskiej tv

Ponawiam prosbe, jesli ktos wie, gdzie w Hucie mozna obejrzec n prosze o namiary.
Co prawda nie w NH ale knajpy gdzie można zobaczyć większość meczyków LM,Premiership i inne są : sport pub albo lech(nie pamiętam jak się nazywa) na placu biskupim<mieli się przenosic na dietla>Następnie english pub koło małego rynku,ulicy nie pamiętam,a wszystko ale to absolutnie wszystko można zobaczyć w knajpie w hotelu Sheraton(jedyny minus to browarki od 9zł wzwyż,ale ta miła obsługa..
) Pzdr.

Pojawia się i znika... niczym Fantom... - tak, to Sezonowy Siłacz...
ANCYMON pisze:Następnie english pub koło małego rynku,ulicy nie pamiętam
English Football Club

i pozdrawiam bywalców

Barwy Królewskie Biało-Błękitno-Niebieskie!!