Najstarszy bilet Hutnik
Moderatorzy: dUfio, Gadżety NH2010
Najstarszy bilet Hutnik
Z którego roku macie najstarszy bilet Hutnika?
Mój najstarszy jest z meczu z Legia z 1992 wyjazdowy
Mój najstarszy jest z meczu z Legia z 1992 wyjazdowy
Moj najstarszy bilet Hutnika - z meczow u siebie pochodzi z lat 1956-59 - kupilem go od osoby, ktora w tym okresie studiowala w Krakowie i chodzila na mecze Hutnika (wowczas jeszcze Hutnika Nowej Huty).
Z meczow ligowym mam tez bilety od 1988 r. (wyjazdowy mecz z Motoerm Lublin).
Zbieram tez karnety Hutnika - najstarszy mam z sezonu 1981/1982.
Moje kolekcjonowanie biletow wiaze sie z projektem, nad ktorym pracuje od paru miesiecy - stworzenia strony z biletami Hutnika, ktora przy okazji zawieralaby docelowo pelen przeglad meczow rozgrywanych przez nasza druzyna. Mam nadzieje, ze w ciagu kilku tygodni strona wystartuje - jako podstrona www.Hutnik.krakow.pl, wiec nie bede sie teraz rozpisywal.
Natomiast jezeli ktos ma jakies bilety i moglby je odstapic, sprzedac, wymienic sie na jakies inne, lub po prostu wyslac skany to bede wdzieczy na pw. Ta strona bedzie w duzej mierze dokumentowala w jak wielu miejscach nasi kibice sie pojawiali i pojawiaja - wiec zalezy mi, zeby byla mozliwie kompletna.
Z meczow ligowym mam tez bilety od 1988 r. (wyjazdowy mecz z Motoerm Lublin).
Zbieram tez karnety Hutnika - najstarszy mam z sezonu 1981/1982.
Moje kolekcjonowanie biletow wiaze sie z projektem, nad ktorym pracuje od paru miesiecy - stworzenia strony z biletami Hutnika, ktora przy okazji zawieralaby docelowo pelen przeglad meczow rozgrywanych przez nasza druzyna. Mam nadzieje, ze w ciagu kilku tygodni strona wystartuje - jako podstrona www.Hutnik.krakow.pl, wiec nie bede sie teraz rozpisywal.
Natomiast jezeli ktos ma jakies bilety i moglby je odstapic, sprzedac, wymienic sie na jakies inne, lub po prostu wyslac skany to bede wdzieczy na pw. Ta strona bedzie w duzej mierze dokumentowala w jak wielu miejscach nasi kibice sie pojawiali i pojawiaja - wiec zalezy mi, zeby byla mozliwie kompletna.
majlech pisze:Moje kolekcjonowanie biletow wiaze sie z projektem, nad ktorym pracuje od paru miesiecy - stworzenia strony z biletami Hutnika, ktora przy okazji zawieralaby docelowo pelen przeglad meczow rozgrywanych przez nasza druzyna. Mam nadzieje, ze w ciagu kilku tygodni strona wystartuje - jako podstrona www.Hutnik.krakow.pl, wiec nie bede sie teraz rozpisywal.
Świetny pomysły z tą strona deklaruje pomoc
-
- stefan batory
- Glebi_NH_WJ
- Stefek_Burczymucha
Moj najstarszy bilet to prawdopodobnnie 2001 rok po spadku do 3 ligi. Bilety wygladaja tak jak wrzucil Kostuch. Lecz nie ma pieczotki SSA w gornym prawym rogu. Lecz jest za to pieczatka z nazwami druzyn. Bilet jest niebieski. Gralismy wtedy min z Wisloka D,Lewartem L,Korona K oraz Dalinem. Ktos moze kojarzy jaki to sezon dokladnie byl
Tylko 4 bilety sie zachowaly niestety, choc karnet z 2000 roku powinniem zachowac lecz niestety nie ma ;]
Moge komus podeslac do zeskanowania jesli byly by potrzebne.

Moge komus podeslac do zeskanowania jesli byly by potrzebne.