Flaga

Kupię, sprzedam, zamienię - PAMIĄTKI PIŁKARSKIE

Moderatorzy: dUfio, Gadżety NH2010

Awatar użytkownika
TERROR

Flaga

Postautor: TERROR » wt lut 21, 2006 1:29 pm

Czesc...założyłem ten temat z myślą o nowej fladze.Byłby ktoś zainteresowane dożuceniem sie do niej?i wogole mam pytanie czy można by było u nas zrobić flage tzw.foliową,chodzi mi tu o material na ktorym jest drukowane lub klejony wzór.Z tego co wiem to Cracovia jak i Arka posiada taką.W tego rodzaju fladze jest dobre to że trudne do wykonania przez krawców motywy graficzne itp.w takiej fladze wychodza swietnie i prezentuje sie świetnie.Można by bylo zrobić jakis bardzo ciekawy projekt a potem z tego flage która by się podobałą wszystkim.Jest w ans duży potencjał w takich sprawach,mówie tu np.Puzzle jak i nawet NOWA HUTA która ładnie wyszła i sie spodobała całej Polsce.
Obrazek Obrazek

Troublemaker

Postautor: Troublemaker » wt lut 21, 2006 8:46 pm

Nienajgorszy pomysł ale ja jestem gorącym orędownikim flagi sektorowej ( niekoniecznie dużych rozmiarów- jako porównanie wystarczy sektorówka zamojskiego Hetmana, która prezentuje sie bardzo ciekawie) na Suchych Stawach i wydaje mi się, że to byłby lepszy pomysł.
Jak wspomniał mój przedmówca potencjał w nas jest więc może zamiast kolejnej "płotówki" stworzyc coś co może w prosty sposób ubarwić nasz stadion o wiele efektowniej? Czekam na opinię forumowiczów chociaż czuję iż będą dominowały negatywne, ale o czego jest forum?
Pzdr!
Quam dulce et decorum est pro patria mori

pazdzioch

Postautor: pazdzioch » wt lut 21, 2006 10:05 pm

i ta sektorowka byla by podnoszona na 1 tylko meczu bo nie bylo by tyle rak zeby ja utrzymac
HWDP HWDP HWDP HWDP

Troublemaker

Postautor: Troublemaker » wt lut 21, 2006 10:40 pm

pazdzioch pisze:i ta sektorowka byla by podnoszona na 1 tylko meczu bo nie bylo by tyle rak zeby ja utrzymac

Zajrzyj chociaz do"TMK!" ile osób potrzeba to rozwinięcia niezbyt dużej sektorówki... :roll: Weź pod uwagę fakt, że nasze trybuny nie są wysokie i z jej rozwinięciem nie powinno być na większości meczów żadnego problemu.

Tak na marginesie: to o czym wpomniałeś to nie jest żaden problem człowieku! Rąk do podtrzymywania sektorówki na ciekawych spotkaniach z pewnoscia nie zabrakłoby...
Liczyłem na bardziej konstruktywne posty :!:

dUfio

Postautor: dUfio » śr maja 03, 2006 4:04 pm

Troublemaker pisze:Nienajgorszy pomysł ale ja jestem gorącym orędownikim flagi sektorowej ( niekoniecznie dużych rozmiarów- jako porównanie wystarczy sektorówka zamojskiego Hetmana, która prezentuje sie bardzo ciekawie) na Suchych Stawach i wydaje mi się, że to byłby lepszy pomysł.
Jak wspomniał mój przedmówca potencjał w nas jest więc może zamiast kolejnej "płotówki" stworzyc coś co może w prosty sposób ubarwić nasz stadion o wiele efektowniej? Czekam na opinię forumowiczów chociaż czuję iż będą dominowały negatywne, ale o czego jest forum?
Pzdr!

ŻADNYCH KURWA SEKTORÓWEK :!: :!: :!: :!:

;)

pierwsza sektorówka w historii Hutnika stała się faktem

Obrazek

wymiary: 9/33, w całości sfinansowana z funduszy ULTRAS Hutnik GLOBETROTTERS'02 !
Ostatnio zmieniony pt maja 05, 2006 8:37 am przez dUfio, łącznie zmieniany 1 raz.

ozzy

Postautor: ozzy » śr maja 03, 2006 9:33 pm

dUfio pisze:pierwsza sektorówka w historii Hutnika stała się faktem

wymiary: 9/33, w całości sfinansowana z funduszy ULTRAS Hutnik GLOBETROTTERS'02 !

Co ty gadasz nic nie widzialem bo mi jakas szmata wszystko zaslaniala:P
zarcik
Wielkie gratulacje dla GT za sektorówkę, oby tak dalej

HZA_Hutnik

Postautor: HZA_Hutnik » ndz maja 07, 2006 7:27 pm

ozzy pisze:
dUfio pisze:pierwsza sektorówka w historii Hutnika stała się faktem

Co ty gadasz nic nie widzialem bo mi jakas szmata wszystko zaslaniala:P
zarcik
Wielkie gratulacje dla GT za sektorówkę, oby tak dalej

Teraz na ważniejszych meczach ludzie będą chcieli siedzieć na krzesełkach, żeby zobaczyć jak wygląda ;)
zarcik

A serio to prezentuje się podobnie do sektorówki Stalówki (tej barwowej) tyle, że jest efektowniejsza (ładniej komponujące się barwy i chyba lepszy materiał). Mamy podobne stadiony co do wysokości sektoru i jakoś tak to podobieństwo mi się nasuwa. Natomiast ta sektorówka pokazała, że nawet skomplikowany wzór byłby bardzo czytelny - co mnie zaskoczyło, bo myślałem, że barwówka to maks co można zrobić na Hutniku.

Awatar użytkownika
MarianHKS

Postautor: MarianHKS » pn maja 08, 2006 4:57 pm

Hza wlasnie naszła mnie ta sama refleksja, byles szybszy mozna spokojnie jakies nieskoplikowane i wyrazne znaki ,litery umieszczac na tego rodzaju sektorówkach .Moze to dlatego ze wiaterek wiał i ją lekko podwiewało do góry:.
Hutnik Centrum B

Awatar użytkownika
PrEdAtOr

Re: Flaga

Postautor: PrEdAtOr » pn maja 08, 2006 5:33 pm

TERROR pisze:Czesc...założyłem ten temat z myślą o nowej fladze.Byłby ktoś zainteresowane dożuceniem sie do niej?i wogole mam pytanie czy można by było u nas zrobić flage tzw.foliową,chodzi mi tu o material na ktorym jest drukowane lub klejony wzór.Z tego co wiem to Cracovia jak i Arka posiada taką.W tego rodzaju fladze jest dobre to że trudne do wykonania przez krawców motywy graficzne itp.w takiej fladze wychodza swietnie i prezentuje sie świetnie.Można by bylo zrobić jakis bardzo ciekawy projekt a potem z tego flage która by się podobałą wszystkim.Jest w ans duży potencjał w takich sprawach,mówie tu np.Puzzle jak i nawet NOWA HUTA która ładnie wyszła i sie spodobała całej Polsce.

czy nowa flaga czyzyn nie jest zrobiona z takiej wlasnie folii ?
Obrazek

Troublemaker

Postautor: Troublemaker » pn maja 08, 2006 6:36 pm

Nareszcie!!

Orędownik flagi sektorowej na SS został wreszcie ukontentowany :lol:
Gratuluje chlopakom z GT i jednoczesnie dziękuje.
W/g mnie tego elementu oprawy nam bardzo brakowało. Sprawdziły sie moje przypuszczenia ( a zarazem nie sprawdziły części sceptyków ), że mimo niezbyt wysokiego sektora owa flaga będzie sie prezentować okazale.
Zgadzam się z jednym z moich przedmówców, że również napis na sektorówce byłby doskonale widoczny ale to juz melodia przyszłości...oby najblizszej... :wink:

Awatar użytkownika
raval

Postautor: raval » pn maja 08, 2006 11:57 pm

Szkoda ze przez 4 lata sie dalej nienauczylismy dobrze rokładac rac, było już z 10 choeorografi które wspomagały race i zawsze były źle rozstawione..

HZA_Hutnik

Postautor: HZA_Hutnik » wt maja 09, 2006 1:18 am

raval pisze:Szkoda ze przez 4 lata sie dalej nienauczylismy dobrze rokładac rac, było już z 10 choeorografi które wspomagały race i zawsze były źle rozstawione..

Wódki mu dać - mądrze prawi !!!

Awatar użytkownika
Stefek_Burczymucha

Postautor: Stefek_Burczymucha » wt maja 09, 2006 3:49 am

HZA_Hutnik pisze:
raval pisze:Szkoda ze przez 4 lata sie dalej nienauczylismy dobrze rokładac rac, było już z 10 choeorografi które wspomagały race i zawsze były źle rozstawione..

dokladnie. czemu na Hutnik - Motor 1 osoba z raca stala na srodku a bodajze 5 poszlo sobie na bok - ciastkami tam czestowali?
Wasting time is an important part of living.

dUfio

Postautor: dUfio » wt maja 09, 2006 8:34 am

Stefek_Burczymucha pisze:
HZA_Hutnik pisze:

dokladnie. czemu na Hutnik - Motor 1 osoba z raca stala na srodku a bodajze 5 poszlo sobie na bok - ciastkami tam czestowali?

tak było jest i będzie dopoki ludzie u nas beda mieli w dupie zabawe z ultrasowaniem (na przedmeczowy apel o pomoc przy oprawie nie odpowiedzial nikt, poza osobami ktore zwykle nam coś tam pomagaja) osoby ktore to odpalą znalezlismy z wielkim trudem a ze nie sa to osoby doswiadczone w ultrasce (nie z GT bo jest nas w GT ok. 10 z tego 2 na murawie, 1 na dachu, 1 w pracy, 1 [myslami] na maturze... a reszta byla zajeta sektorówką) to wyszło to tak jak wyszło. I tu nie chodzi tylko o race ale np o flagi na kij. mielismy ich na motor ok 30 z czego ponad 10 wyjatkowo sporych, z 3 metrowymi kijami i co? w górze bylo najzwyzej 7-8 i to najwyzej przez pierwsze 15 minut. Jak probowałem komus dac flage to patrzyli na mnie jak na kosmite. flaga to on nie pomacha, rak nie podniesie w góre jak trza, spiewac tez nie bedzie.
co mozemy robic w te pare najbardziej zaangazowanych osob to robimy reszta juz od nas nie zalezy.

Awatar użytkownika
raval

Postautor: raval » wt maja 09, 2006 10:00 am

Niestety przykład idzie z góry, a u nas jest tak (nie mówie o wszytkich ale o znacznej większosci) że osoby starsze, z wieloma wyjazdami, chuligani poprostu wstydza sie spiewać, machac flagami, klaskać, skakać i niestety coraz więcej młodych ich naśladuje i wolą stac obok młyna z rękoma w kieszeni niż stać w młynie, a niestety to już sie chyba nie zmieni..