Moderatorzy: dUfio, Gadżety NH2010
pazdzioch pisze:i ta sektorowka byla by podnoszona na 1 tylko meczu bo nie bylo by tyle rak zeby ja utrzymac
Troublemaker pisze:Nienajgorszy pomysł ale ja jestem gorącym orędownikim flagi sektorowej ( niekoniecznie dużych rozmiarów- jako porównanie wystarczy sektorówka zamojskiego Hetmana, która prezentuje sie bardzo ciekawie) na Suchych Stawach i wydaje mi się, że to byłby lepszy pomysł.
Jak wspomniał mój przedmówca potencjał w nas jest więc może zamiast kolejnej "płotówki" stworzyc coś co może w prosty sposób ubarwić nasz stadion o wiele efektowniej? Czekam na opinię forumowiczów chociaż czuję iż będą dominowały negatywne, ale o czego jest forum?
Pzdr!
ozzy pisze:dUfio pisze:pierwsza sektorówka w historii Hutnika stała się faktem
wymiary: 9/33, w całości sfinansowana z funduszy ULTRAS Hutnik GLOBETROTTERS'02 !
Co ty gadasz nic nie widzialem bo mi jakas szmata wszystko zaslaniala:P
zarcik
Wielkie gratulacje dla GT za sektorówkę, oby tak dalej
TERROR pisze:Czesc...założyłem ten temat z myślą o nowej fladze.Byłby ktoś zainteresowane dożuceniem sie do niej?i wogole mam pytanie czy można by było u nas zrobić flage tzw.foliową,chodzi mi tu o material na ktorym jest drukowane lub klejony wzór.Z tego co wiem to Cracovia jak i Arka posiada taką.W tego rodzaju fladze jest dobre to że trudne do wykonania przez krawców motywy graficzne itp.w takiej fladze wychodza swietnie i prezentuje sie świetnie.Można by bylo zrobić jakis bardzo ciekawy projekt a potem z tego flage która by się podobałą wszystkim.Jest w ans duży potencjał w takich sprawach,mówie tu np.Puzzle jak i nawet NOWA HUTA która ładnie wyszła i sie spodobała całej Polsce.
HZA_Hutnik pisze:raval pisze:Szkoda ze przez 4 lata sie dalej nienauczylismy dobrze rokładac rac, było już z 10 choeorografi które wspomagały race i zawsze były źle rozstawione..
Wódki mu dać - mądrze prawi !!!
Stefek_Burczymucha pisze:HZA_Hutnik pisze:raval pisze:Szkoda ze przez 4 lata sie dalej nienauczylismy dobrze rokładac rac, było już z 10 choeorografi które wspomagały race i zawsze były źle rozstawione..
Wódki mu dać - mądrze prawi !!!
dokladnie. czemu na Hutnik - Motor 1 osoba z raca stala na srodku a bodajze 5 poszlo sobie na bok - ciastkami tam czestowali?