Najlepsza flaga w Polsce!
Moderator: dUfio
tenco się zdusił szlugiem pisze:Legia przy takiej ilości kibiców może sobie pozwolić na 1 flage miesiecznie.
z całym szacunkiem ale moim zdaniem Legia z czołówki polskich kibiców ma flagi na bardzo przeciętnym poziomie. Lech, Widzew, Lechia, Wisła czy nawet Górnik mają dużo lepsze, a Legia została w tyle
dUfio pisze:tenco się zdusił szlugiem pisze:Legia przy takiej ilości kibiców może sobie pozwolić na 1 flage miesiecznie.
z całym szacunkiem ale moim zdaniem Legia z czołówki polskich kibiców ma flagi na bardzo przeciętnym poziomie. Lech, Widzew, Lechia, Wisła czy nawet Górnik mają dużo lepsze, a Legia została w tyle
jak dla mnie liczy sie haslo na fladze a nie tło,motywy po bokach itp wiec zgodze sie z Toba (NOWA HUTA)-bardziej liczy sie przeslanie ,ze to my mamy najladniejsza flage z tym napisem dzielnicy a nie Wisla czy Cracovia...ale flaga Legii (nowa) za bardzo przerobiona o duzo bardziej podoba mi sie m.in "WIELKIE ZAGLEBIE"
od swych narodzin przez wszystkie lata
NA ZAWSZE Hutnik
powstrzyma nas tylko koniec świata
BYLISMY - JESTESMY - BEDZIEMY
NA ZAWSZE Hutnik
powstrzyma nas tylko koniec świata
BYLISMY - JESTESMY - BEDZIEMY
-
Fajnie by było zrobić flage Hutnika "cyber f@ani" a pod spodem http://forum.Hutnik.krakow.pl/ . Tak sobie o tej fladze pomyślałem oglądając flagi innych klubów Legii , Wisły i mniejszych klubów które mają takie flagi.
Zrzutka na tą flage pewnie odbywała się w gronie forumowiczów , ale to mówie tak w sferze marzeń.
Zrzutka na tą flage pewnie odbywała się w gronie forumowiczów , ale to mówie tak w sferze marzeń.

thk
MUSTAFA PL pisze:Fajnie by było zrobić flage Hutnika "cyber f@ani" a pod spodem http://forum.Hutnik.krakow.pl/ . Tak sobie o tej fladze pomyślałem oglądając flagi innych klubów Legii , Wisły i mniejszych klubów które mają takie flagi.
po pierwsze piszę się Cyberf@ani a po drugie zobacz na www.globetrotters.prv.pl następnie na dział ultras polska i na polskie ekipy (Legia Warszawa)

www.hooligans.cz zajebista stronka ( wlaczcie jezyk czeski ) szczegolnie zajafkowe sa filmiki :p dawnoooo u nas takich rzeczy nie bylo 

SiEmAnO HuTa WiTa, SiEmAnO ZnAkoMiTa DzIeLnIcA ZaSłUgUjE Na To MiAnO
- ciach_bamboocha
murdock pisze:
wg. mnie nie ma lepszej.
Faktycznie graficznie bardzo fajna , tylko tyle ,że przywłaszczać sobie ideologie i słowa jednej z najważniejszych piosenek powstańczych , to delkatnie mówiąc lekkie nadużycie , a mówiąc wprost wielkie skurwysyństwo , myslę ,że każdy myślący to zrozumie , pozdro
BOG Z Nami, chuj z Nimi.
Oldschool Fan
Oldschool Fan
-
- Site Admin
- Kontakt:
@PennyWise: myslalem na poczatku, ze to jest flaga Polonii, ale zobaczylem barwy.. a to rzeczywiscie skurwysynstwo ze strony Legii, bo to zwykle kibice KSP "chlubia sie", ze sa rodowitymi Warszawiakiami, takimi z dziada-pradziada, i ze ich przodkowie walczyli wlasnie w Powstaniu Warszawskim.. I zwykle tak jest, czego kibice Legii nie moga raczej o sobie powiedziec..
pozdr!
pozdr!
Jaracz pisze:@PennyWise: myslalem na poczatku, ze to jest flaga Polonii, ale zobaczylem barwy.. a to rzeczywiscie skurwysynstwo ze strony Legii, bo to zwykle kibice KSP "chlubia sie", ze sa rodowitymi Warszawiakiami, takimi z dziada-pradziada, i ze ich przodkowie walczyli wlasnie w Powstaniu Warszawskim.. I zwykle tak jest, czego kibice Legii nie moga raczej o sobie powiedziec..
pozdr!
Ale jak by ta flage zrobili Poloniśći to miałbym takie samo zdanie poprostu pewnych symboli nie mozna wykorzystywać w całej tej zabawie , to straszna głupota popierać działalność hooliganska takimi hasłami , porostu idiotyzm i tyle
BOG Z Nami, chuj z Nimi.
Oldschool Fan
Oldschool Fan