Najlepsza flaga w Polsce!

Czyli wszystko to co nie mieści się w powyższych kategoriach - taki nasz mały hutniczy Hyde Park:)

Moderator: dUfio

Awatar użytkownika
MarianHKS

Postautor: MarianHKS » ndz lip 17, 2005 1:00 pm

u nich hjak kazda osoba z Żylety da po zlotówce to mogą sobie zrobic flage 40 metrową heh
Hutnik Centrum B

dUfio

Postautor: dUfio » ndz lip 17, 2005 4:41 pm

tenco się zdusił szlugiem pisze:Legia przy takiej ilości kibiców może sobie pozwolić na 1 flage miesiecznie.

z całym szacunkiem ale moim zdaniem Legia z czołówki polskich kibiców ma flagi na bardzo przeciętnym poziomie. Lech, Widzew, Lechia, Wisła czy nawet Górnik mają dużo lepsze, a Legia została w tyle

1979

Postautor: 1979 » pn lip 18, 2005 1:06 am

dUfio pisze:
tenco się zdusił szlugiem pisze:Legia przy takiej ilości kibiców może sobie pozwolić na 1 flage miesiecznie.

z całym szacunkiem ale moim zdaniem Legia z czołówki polskich kibiców ma flagi na bardzo przeciętnym poziomie. Lech, Widzew, Lechia, Wisła czy nawet Górnik mają dużo lepsze, a Legia została w tyle

jak dla mnie liczy sie haslo na fladze a nie tło,motywy po bokach itp wiec zgodze sie z Toba (NOWA HUTA)-bardziej liczy sie przeslanie ,ze to my mamy najladniejsza flage z tym napisem dzielnicy a nie Wisla czy Cracovia...ale flaga Legii (nowa) za bardzo przerobiona o duzo bardziej podoba mi sie m.in "WIELKIE ZAGLEBIE"
od swych narodzin przez wszystkie lata
NA ZAWSZE Hutnik
powstrzyma nas tylko koniec świata

BYLISMY - JESTESMY - BEDZIEMY

MUSTAFA PL

Postautor: MUSTAFA PL » pn sie 01, 2005 10:15 pm

Fajnie by było zrobić flage Hutnika "cyber f@ani" a pod spodem http://forum.Hutnik.krakow.pl/ . Tak sobie o tej fladze pomyślałem oglądając flagi innych klubów Legii , Wisły i mniejszych klubów które mają takie flagi.
Zrzutka na tą flage pewnie odbywała się w gronie forumowiczów , ale to mówie tak w sferze marzeń.
Obrazek Hutnik DYWIZJONU 303 !
thk

murdock

Postautor: murdock » sob sie 06, 2005 1:17 am

MUSTAFA PL pisze:Fajnie by było zrobić flage Hutnika "cyber f@ani" a pod spodem http://forum.Hutnik.krakow.pl/ . Tak sobie o tej fladze pomyślałem oglądając flagi innych klubów Legii , Wisły i mniejszych klubów które mają takie flagi.
Zrzutka na tą flage pewnie odbywała się w gronie forumowiczów , ale to mówie tak w sferze marzeń.

po pierwsze piszę się Cyberf@ani a po drugie zobacz na www.globetrotters.prv.pl następnie na dział ultras polska i na polskie ekipy (Legia Warszawa)

:roll: [/b]

Awatar użytkownika
PennyWise

Postautor: PennyWise » ndz sie 07, 2005 12:31 am

Flaga Gornika Zabrze Stara Gwardia , zajebista i z Jajem
BOG Z Nami, chuj z Nimi.
Oldschool Fan

Awatar użytkownika
HOOLSNH

Postautor: HOOLSNH » pn sie 08, 2005 7:58 pm

www.hooligans.cz zajebista stronka ( wlaczcie jezyk czeski ) szczegolnie zajafkowe sa filmiki :p dawnoooo u nas takich rzeczy nie bylo :(
SiEmAnO HuTa WiTa, SiEmAnO ZnAkoMiTa DzIeLnIcA ZaSłUgUjE Na To MiAnO

murdock

Postautor: murdock » sob wrz 24, 2005 7:33 am

Obrazek

wg. mnie nie ma lepszej. :shock:

JOK_NH

Postautor: JOK_NH » sob wrz 24, 2005 2:27 pm

Szczerze mówiąc, to na pierwszy i nawet drudi rzut oka aygląda na flagę Polonii...
Ale przezajebista, to fakt! :shock:

Awatar użytkownika
ciach_bamboocha

Postautor: ciach_bamboocha » sob wrz 24, 2005 2:32 pm

nietypowa i ciekawa, z pozytywnym przesłaniem ale... nie zachwyciła mnie zbytnio
Obrazek

murdock

Postautor: murdock » sob wrz 24, 2005 4:31 pm

Nowa flaga TB

Obrazek

BuA SPW

Postautor: BuA SPW » sob wrz 24, 2005 7:24 pm

Prawda jest taka, że w Polsce mamy teraz czołówkę flag Europy wg mnie..Te wszystkie 'charaktery' i inne bajerki..Wszystko starannie wykonanane i zajebiste hasła..Niepodoba mi się natomiast, to że niektóre flagi nie są z normalnego materiału tylko takie jakieś jak banner reklamowy..
Obrazek

Awatar użytkownika
PennyWise

Postautor: PennyWise » ndz wrz 25, 2005 7:23 pm

murdock pisze:Obrazek

wg. mnie nie ma lepszej. :shock:

Faktycznie graficznie bardzo fajna , tylko tyle ,że przywłaszczać sobie ideologie i słowa jednej z najważniejszych piosenek powstańczych , to delkatnie mówiąc lekkie nadużycie , a mówiąc wprost wielkie skurwysyństwo , myslę ,że każdy myślący to zrozumie , pozdro
BOG Z Nami, chuj z Nimi.

Oldschool Fan

Jaracz
Site Admin
Kontakt:

Postautor: Jaracz » ndz wrz 25, 2005 9:19 pm

@PennyWise: myslalem na poczatku, ze to jest flaga Polonii, ale zobaczylem barwy.. a to rzeczywiscie skurwysynstwo ze strony Legii, bo to zwykle kibice KSP "chlubia sie", ze sa rodowitymi Warszawiakiami, takimi z dziada-pradziada, i ze ich przodkowie walczyli wlasnie w Powstaniu Warszawskim.. I zwykle tak jest, czego kibice Legii nie moga raczej o sobie powiedziec..

pozdr!

Awatar użytkownika
PennyWise

Postautor: PennyWise » ndz wrz 25, 2005 9:48 pm

Jaracz pisze:@PennyWise: myslalem na poczatku, ze to jest flaga Polonii, ale zobaczylem barwy.. a to rzeczywiscie skurwysynstwo ze strony Legii, bo to zwykle kibice KSP "chlubia sie", ze sa rodowitymi Warszawiakiami, takimi z dziada-pradziada, i ze ich przodkowie walczyli wlasnie w Powstaniu Warszawskim.. I zwykle tak jest, czego kibice Legii nie moga raczej o sobie powiedziec..

pozdr!

Ale jak by ta flage zrobili Poloniśći to miałbym takie samo zdanie poprostu pewnych symboli nie mozna wykorzystywać w całej tej zabawie , to straszna głupota popierać działalność hooliganska takimi hasłami , porostu idiotyzm i tyle
BOG Z Nami, chuj z Nimi.

Oldschool Fan