metal pisze:Ożóg, zerknij no post wyżej nad Twoim.
A potem przeproś.
Ten wspomniany post wyżej:metal pisze:Tak oczywiście masz rację, wymienioną przez mojego adwersarza liczbę osób głosujących na Kaczyńskiego w wyborach prezydenckich zawdzięcza on również Tuskowi.
Przykro mi, ale dalej w zaawulowany sposób atakujesz Kaczyńskiego, niby przyznając, że Tusk miał w tej farsie jakąś rolę. Niby...
Otóż jesteś dobry w grze słów i za nic w świecie nie napiszesz prosto z mostu, kawa na ławę, czegoś, co zachwiałoby ataki na PiS.
To nie jest obiektywne.
Wobec adwersarzy stosujesz stwierdzenia:
- "podważa to dalszą możliwość merytorycznej dyskusji"
- "nie zrozumiałeś tego, a tego"...
- "a teraz przeproś"
Przypomnę Ci, że do tej pory nie odniosłeś się do tego postu:
OŻÓG 1950 pisze:Jednakże chciałbym Ci zwrócić pewną uwagę - jeżeli Ziemkiewicza nazywasz nadwornym przyklaskiwaczem, to bardzo Cię proszę, abyś w podobnym tonie wypowiadał się o dziennikarzach popierających PO (wszak popierają rząd). Wtedy będziemy mogli rozmawiać obiektywnie.
Za to w zaawulowany sposób dajesz mi do zrozumienia, iż jesteś szalenie władczy, dużo mądrzejszy ode mnie, a ja mam gówno do gadania, bo się nie znam.
Metal odrzućmy grę słów.
Napisz prosto z mostu, iż:
- PO też zawaliło sprawę stworzenia POPiSu
- były ataki medialne na Lecha Kaczyńskiego.
Niby to przyznałeś, ale nie kawa na ławę, a między wierszami...
Ja jestem w stanie stwierdzić, że coś PiS zrobił źle, bo nikt nie jest idealny. Albo, że PO coś zrobiło dobrze. Nie będę pisał tego między wierszami (potem stwierdzając, że niby już wypowiedziałem się na ten temat), ale powiem prosto z mostu - to uważam za dobre, a to za złe.
U Ciebie jeszcze nie doczekałem się takiej postawy.
Dla przykładu:
podziwiam minister zdrowia Kopacz, za to, że nie dała się omamić w sprawie szczepionek przeciwko świńskiej grypie.
Pozdrawiam i proszę o prostą rzeczową dyskusję.