JOK_NH pisze:Jakoś głęboko w polityce nie siedzę, ale oglądałem wczoraj wieczór wyborczy i wypowiedź błazna Kaczyńskiego ubawiła mnie po pachy. Jestem daleko od popierania PO, ale na bank dalej od PiS. A wszystkim, którzy tak głośno popierają tego człowieka "gratuluję". Wstyd, że w tym kraju jest taka ślepota, ale wschodnie poparcie też o czymś świadczy.
Hitler też został wybrany w wolnych wyborach.
Porównujesz Jerrego do Hitlera, gratuluje ogromnej wiedzy historycznej

.
Zgodzę się z Tobą, że w Polsce panuje ślopota popularność Po o tym świadczy. Gdzie największa:
- ściana zachodnia, Arizona, jumiarze, lodziarze wyjeżdzający do niemiec na lody, terytoria arcypolskie, kwitnące polskością od 60 lat.
- Wielkie miasta, gdzie odsetek ludzie od pokoleń związanych z nimi wynosi pewnie do 20%. Tabuny wieśniaków w pierwszym lub drugim pokoleniu, na siłe chcących czuć się europejczykami i kupujących 30 metrowe apartamenty, a jeszcze kilkanaście lat temu kąpiących się w rzece i napierdalących z własnymi starymi zdrowaśki majowe pod przydrożną kapliczką.
Te 24% procent w sytuacji gdzie non stop gość obwiniany za całe zło tego świata, obecnie przez wszystkie liczące się media, kiedy koniuktualiści i zdrajcy, robią mu takie dobrze na pare godzin przed wyborami, jest zajebistym wynikiem.
Do wyborów pozostał rok, po ma poparcie 30% niegłosuje 60% prawie ludzi i tu jest siła.
A jak nie wygramy, no cóż, Generał-Nil, został powieszony i spoczął w anonimowym grobie, na prawdę o Katyniu trzeba było czekać 70 lat, pozostanie Nam moralne zwycięstwo.
Polecam wywiad z Rymkiewiczem sprzed tygodnia(jeśli wiesz kto to jes jak go znależć)
BOG Z Nami, chuj z Nimi.
Oldschool Fan