SESJA/EGZAMINY...
Moderator: dUfio
no metoda na farta jednak chuja warta
Poprawke mam w niedziele ale tego nie da sie nauczyc bo za dużo. Zrobili nas w chuja zwyczajnie bo miała być poprawka 10tego i wzialem od 6tego urlop dzieki czemu teraz ide ciagle do pracy wiec sie "poucze"
Pozostaje jak coś komis ale ustnie to nie lubie odpowiadać
Prawoznawstwo jest pojebane

Poprawke mam w niedziele ale tego nie da sie nauczyc bo za dużo. Zrobili nas w chuja zwyczajnie bo miała być poprawka 10tego i wzialem od 6tego urlop dzieki czemu teraz ide ciagle do pracy wiec sie "poucze"
Pozostaje jak coś komis ale ustnie to nie lubie odpowiadać

murdock pisze:no metoda na farta jednak chuja warta![]()
Pozostaje jak coś komis ale ustnie to nie lubie odpowiadać![]()
no faktycznie glupioootko przedmiot

ale jak zastosujesz metode ktora masz w sigu to moze moze.........

byc dobrej mysli i sciagi sobie porob...
-
Trochę się zawiesiłem i przeoczyłem pytanie Vitaminki do mnie. Jestem na jednolitych magisterskich. Tak więc nie mam licencjatu po 3 roku (tak jak w Twoim przypadku jest). Poza tym przedłużenie sesji nie jest równoznaczne z warunkiem. O warunku to narazie nie myślę, bo pewnie jeszcze ze 2 terminy będę miał - jak nie to jeden już mam pewny i zagwarantowany w regulaminie.
Co to za czerwone brednie się czasem pojawiają? Wrwiające nabijanie postów.
Ad rem
Murdock - na "tym" wydziale nie ma w ogóle takiego terminu jak werunkowe zaliczenie. Jedyne na co możesz liczyć, jeśli (mam nadzieje że nie) uwaliłeś dwa terminy z prawoznawstwa to możesz dostać komis.
Musiałbyś wtedy pójść do swojego dziekanatu (dzienne, zaoczne, adm - sam wiesz gdzie) i złożyć podanie do dziekana o egzamin komisyjny właśnie. W dziekanacie powinni Ci pokazać jak to mniej więcej napisać. Generalnie grzecznie, dupowłaźnie i skutecznie
Jak dostaniesz to komisy zawsze są w marcu (żadziej w kwietniu). Wtedy pozostaje się jeszcze "tylko" nauczyć ale prawoznawstwo nie jest wcale takie hardcore'owe. Poza tym z reguły aby w tej katedrze nie zdać komisa trzeba oddać czystą kartkę a każdy kto napisze cokolwiekk z sensem powinien zdać (resztę nawet jeszcze dopytują a atmosfera bywa raczej miła - Oro powinien potwierdzić
Powodzenia!!!!
Ad rem
murdock pisze:Orientuje się ktoś czy jest na 1 roku na UJocie warunek??
Murdock - na "tym" wydziale nie ma w ogóle takiego terminu jak werunkowe zaliczenie. Jedyne na co możesz liczyć, jeśli (mam nadzieje że nie) uwaliłeś dwa terminy z prawoznawstwa to możesz dostać komis.
Musiałbyś wtedy pójść do swojego dziekanatu (dzienne, zaoczne, adm - sam wiesz gdzie) i złożyć podanie do dziekana o egzamin komisyjny właśnie. W dziekanacie powinni Ci pokazać jak to mniej więcej napisać. Generalnie grzecznie, dupowłaźnie i skutecznie

Jak dostaniesz to komisy zawsze są w marcu (żadziej w kwietniu). Wtedy pozostaje się jeszcze "tylko" nauczyć ale prawoznawstwo nie jest wcale takie hardcore'owe. Poza tym z reguły aby w tej katedrze nie zdać komisa trzeba oddać czystą kartkę a każdy kto napisze cokolwiekk z sensem powinien zdać (resztę nawet jeszcze dopytują a atmosfera bywa raczej miła - Oro powinien potwierdzić

Powodzenia!!!!
FAN86 pisze:Ja dziś poprawiałem Logike.Wyniki w środe,jak się nie powiedzie to się żeganam z UJ raczej.
Murdock ja też w niedziele mam prawoznastwo i na samą myśl mi jest niedobrze.O której piszesz,bo ja coś koło 13 chyba a ponoć w tym samym dniu są takie same pyatnia o każdej godzinie
Logika prosta była - przynajmniej u nas wg mnie. Wystarczyło umieć (ściągnąć tabelke również) ćwiczenia i 3.
A co do prawoznawstwa to widziałem kartke tam na Brackiej i są 3 godziny 8, 10 i 11 30 chyba. O tej samej godzinie piszemy chyba bo wcześniej prawo tzn 11 30.
Z fartem

-
Gyl mowi dobrze, na prawie na UJu nie ma warunków. 1-go roku ponadto nie mozna powtarzac. Mówi dobrze, ze jak sie uwalilo jeden tylko przedmiot w poprawce to mozna egz komisyjny zdawac. Natomiast nie wiem jak sie zdaje komisa z prawoznastwa, bo zdawalem z logiki - tego zeby nie zdac rzeczywiscie trzeba sie wykazac szczegolnymi zdolnosciami intelektualnymi, mozliwe, że z prawoznastwem bedzie podobnie (chyba ze Cyrul sie włączy ). Natomiast jesli ktorys z Was uwali w poprawkach i logike i prawoznastwo to do dziekanatu możecie wtedy isc juz tylko po papiery. I na wszelki wypadek lepiej miec dobrze napisane podanie o komis, pani w dziekanacie zawsze moze byc w "nieco" gorszym nastroju :>
PS. Zdalem to jebane wiejskie, zostało jeszcze kkw w czwartek.[/url]
PS. Zdalem to jebane wiejskie, zostało jeszcze kkw w czwartek.[/url]