SESJA/EGZAMINY...

Czyli wszystko to co nie mieści się w powyższych kategoriach - taki nasz mały hutniczy Hyde Park:)

Moderator: dUfio

murdock

Postautor: murdock » pn lut 27, 2006 6:03 pm

Orientuje się ktoś czy jest na 1 roku na UJocie warunek :D ??

Awatar użytkownika
linkaRTS

Postautor: linkaRTS » pn lut 27, 2006 6:05 pm

murdock pisze:Orientuje się ktoś czy jest na 1 roku na UJocie warunek :D ??

czyzby podwinela sie nozka ?? :twisted:

murdock

Postautor: murdock » pn lut 27, 2006 6:09 pm

no metoda na farta jednak chuja warta :roll:
Poprawke mam w niedziele ale tego nie da sie nauczyc bo za dużo. Zrobili nas w chuja zwyczajnie bo miała być poprawka 10tego i wzialem od 6tego urlop dzieki czemu teraz ide ciagle do pracy wiec sie "poucze"

Pozostaje jak coś komis ale ustnie to nie lubie odpowiadać :lol:

Prawoznawstwo jest pojebane :P

Awatar użytkownika
linkaRTS

Postautor: linkaRTS » pn lut 27, 2006 6:12 pm

murdock pisze:no metoda na farta jednak chuja warta :roll:
Poprawke mam w niedziele ale tego nie da sie nauczyc bo za dużo. Zrobili nas w chuja zwyczajnie bo miała być poprawka 10tego i wzialem od 6tego urlop dzieki czemu teraz ide ciagle do pracy wiec sie "poucze"

Pozostaje jak coś komis ale ustnie to nie lubie odpowiadać :lol:

Prawoznawstwo jest pojebane :P

no faktycznie glupioootko przedmiot :P
ale jak zastosujesz metode ktora masz w sigu to moze moze......... :P
byc dobrej mysli i sciagi sobie porob...

Awatar użytkownika
linkaRTS

Postautor: linkaRTS » pn lut 27, 2006 6:14 pm

p.s. OSIOŁKU :twisted:

HZA_Hutnik

Postautor: HZA_Hutnik » pn lut 27, 2006 7:41 pm

Trochę się zawiesiłem i przeoczyłem pytanie Vitaminki do mnie. Jestem na jednolitych magisterskich. Tak więc nie mam licencjatu po 3 roku (tak jak w Twoim przypadku jest). Poza tym przedłużenie sesji nie jest równoznaczne z warunkiem. O warunku to narazie nie myślę, bo pewnie jeszcze ze 2 terminy będę miał - jak nie to jeden już mam pewny i zagwarantowany w regulaminie.

FAN86

Postautor: FAN86 » pn lut 27, 2006 8:20 pm

Ja dziś poprawiałem Logike.Wyniki w środe,jak się nie powiedzie to się żeganam z UJ raczej.

Murdock ja też w niedziele mam prawoznastwo i na samą myśl mi jest niedobrze.O której piszesz,bo ja coś koło 13 chyba a ponoć w tym samym dniu są takie same pyatnia o każdej godzinie :?

Junior

Postautor: Junior » pn lut 27, 2006 8:20 pm

Na pierwszym roku nie ma chyba warunku, zreszta mnie nawet ten by nie uratował...ech pewnie znowu będe zwykłym szarym jednokierunkowcem... :wink:
"Hutniczy chłopie bądź na Topie"

gyl

Postautor: gyl » pn lut 27, 2006 8:26 pm

Co to za czerwone brednie się czasem pojawiają? Wrwiające nabijanie postów.
Ad rem
murdock pisze:Orientuje się ktoś czy jest na 1 roku na UJocie warunek :D ??

Murdock - na "tym" wydziale nie ma w ogóle takiego terminu jak werunkowe zaliczenie. Jedyne na co możesz liczyć, jeśli (mam nadzieje że nie) uwaliłeś dwa terminy z prawoznawstwa to możesz dostać komis.

Musiałbyś wtedy pójść do swojego dziekanatu (dzienne, zaoczne, adm - sam wiesz gdzie) i złożyć podanie do dziekana o egzamin komisyjny właśnie. W dziekanacie powinni Ci pokazać jak to mniej więcej napisać. Generalnie grzecznie, dupowłaźnie i skutecznie ;)

Jak dostaniesz to komisy zawsze są w marcu (żadziej w kwietniu). Wtedy pozostaje się jeszcze "tylko" nauczyć ale prawoznawstwo nie jest wcale takie hardcore'owe. Poza tym z reguły aby w tej katedrze nie zdać komisa trzeba oddać czystą kartkę a każdy kto napisze cokolwiekk z sensem powinien zdać (resztę nawet jeszcze dopytują a atmosfera bywa raczej miła - Oro powinien potwierdzić 8)

Powodzenia!!!!

murdock

Postautor: murdock » pn lut 27, 2006 11:10 pm

FAN86 pisze:Ja dziś poprawiałem Logike.Wyniki w środe,jak się nie powiedzie to się żeganam z UJ raczej.

Murdock ja też w niedziele mam prawoznastwo i na samą myśl mi jest niedobrze.O której piszesz,bo ja coś koło 13 chyba a ponoć w tym samym dniu są takie same pyatnia o każdej godzinie :?

Logika prosta była - przynajmniej u nas wg mnie. Wystarczyło umieć (ściągnąć tabelke również) ćwiczenia i 3.

A co do prawoznawstwa to widziałem kartke tam na Brackiej i są 3 godziny 8, 10 i 11 30 chyba. O tej samej godzinie piszemy chyba bo wcześniej prawo tzn 11 30.

Z fartem
:wink:

dzuhas
Kontakt:

Postautor: dzuhas » wt lut 28, 2006 12:03 am

ja mialem warunek na pierwszym roku wiec prosze mi tu za przeproszeniem nie jojczyc
pzdr Osiek

mr.Vitaminka

Postautor: mr.Vitaminka » wt lut 28, 2006 9:40 am

na szczęście już jestem po. ostatni examin i wpadło 4.5. sesja letnia wydaje się dużo łatwiejsza, tak więc prawdopodobnie przetrwałem najcięższą sesyjkę na SUMie.

powodzenia dla wszystkich
Wawrów! <oklaski> Wawrów!

Oro

Postautor: Oro » wt lut 28, 2006 5:40 pm

Gyl mowi dobrze, na prawie na UJu nie ma warunków. 1-go roku ponadto nie mozna powtarzac. Mówi dobrze, ze jak sie uwalilo jeden tylko przedmiot w poprawce to mozna egz komisyjny zdawac. Natomiast nie wiem jak sie zdaje komisa z prawoznastwa, bo zdawalem z logiki - tego zeby nie zdac rzeczywiscie trzeba sie wykazac szczegolnymi zdolnosciami intelektualnymi, mozliwe, że z prawoznastwem bedzie podobnie (chyba ze Cyrul sie włączy ). Natomiast jesli ktorys z Was uwali w poprawkach i logike i prawoznastwo to do dziekanatu możecie wtedy isc juz tylko po papiery. I na wszelki wypadek lepiej miec dobrze napisane podanie o komis, pani w dziekanacie zawsze moze byc w "nieco" gorszym nastroju :>

PS. Zdalem to jebane wiejskie, zostało jeszcze kkw w czwartek.[/url]

FAN86

Postautor: FAN86 » śr mar 01, 2006 4:31 pm

Logika poprawiona na 3 :) Więc jeszcze tylko (aż) prawoznastwo.

murdock

Postautor: murdock » śr mar 01, 2006 5:59 pm

FAN86 pisze:Logika poprawiona na 3 :) Więc jeszcze tylko (aż) prawoznastwo.

niestety kurwa aż :x
tego się nie da nauczyć, nawet zrozumieć jak się to czyta :lol:
liczmy na cud :idea: