Ja mam np. problem ze znalezieniem odpowiedniego sterownika do karty graficznej Gefrce 2 mx/mx 400 . Sciągałem różne sterowniki dla tej karty , ale żaden nie pasuje . A może trzeba jakoś specjalnie zainstalować ten sterownik

Moderator: dUfio
MUSTAFA PL pisze:A więc tak chciałbym aby w tym temacie można było wpisać sobie jakiś denerwujący problem związany z naszym kompem , bo przecież często zdarza się , że coś z czym my mamy problem dla drugiej osoby jest oczywiste . Więc podsumowując piszmy jakie mamy problemy z komputerem i zarazem próbujmy rozwiązywać problemy naszych Hutniczych braci . Niewiem czy temat się przyjmie , ale mam nadzieje , że przynajmniej kilka problemów zostanie rozwiązanych .
Ja mam np. problem ze znalezieniem odpowiedniego sterownika do karty graficznej Gefrce 2 mx/mx 400 . Sciągałem różne sterowniki dla tej karty , ale żaden nie pasuje . A może trzeba jakoś specjalnie zainstalować ten sterownik? Pomóżcie
!
PennyWise pisze:MUSTAFA PL pisze:A więc tak chciałbym aby w tym temacie można było wpisać sobie jakiś denerwujący problem związany z naszym kompem , bo przecież często zdarza się , że coś z czym my mamy problem dla drugiej osoby jest oczywiste . Więc podsumowując piszmy jakie mamy problemy z komputerem i zarazem próbujmy rozwiązywać problemy naszych Hutniczych braci . Niewiem czy temat się przyjmie , ale mam nadzieje , że przynajmniej kilka problemów zostanie rozwiązanych .
Ja mam np. problem ze znalezieniem odpowiedniego sterownika do karty graficznej Gefrce 2 mx/mx 400 . Sciągałem różne sterowniki dla tej karty , ale żaden nie pasuje . A może trzeba jakoś specjalnie zainstalować ten sterownik? Pomóżcie
!
www.nvidia.pl
masz wszystkie mozliwe stery do wszystkich gforcow z ostatnich pieciu lat
dUfio pisze:skąd pobrac polską wersje Opery (przglądarki)