PRZYSZŁOŚĆ KS Hutnik KRAKÓW

Tematy piłkarskie (do 2010 r.)

Moderatorzy: dUfio, majlech

MISIEK72

Postautor: MISIEK72 » wt sty 19, 2010 3:39 pm

Ciekawi mnie sprawa płatności za gre WC na SS. Miasto zainwestowało w przekształcenie SS w stadion-dziwoląg sporo kasy. Majchrowskiego za dupsko bierze CBA za różne sprawki. Wątpie,żeby kasa za wynajem płynęła do SSA. No chyba, że jest jakiś układ, że potem kasa do podzialu z urzędnikami. Łatwiej wyjebac kase z SSA niż z ZIS-u. Chociaż wątpie zeby Majchrowski ryzykował. Niedługo wybory. CBA tylko czeka na taki prezent.

tomznh

Postautor: tomznh » wt sty 19, 2010 3:41 pm

Chłopaki.... już tyle stron zajęło wam skamlenie o tym, że byliście kiedyś tak naiwni, że uwierzyliście w cud.... Sami jesteście sobie winni a od czytania tych żalów to się już rzygać chce.

Skończcie chrzanić bo wasze biadolenie nic nie da.
Skoczcie sobie na piwo, może na jakąś solówkę dla rozprężenia.

Na wiosnę spotkamy się na meczu juniorów po prostu. Świat się nie skończył. Skończyła się tylko SSA.
SUCHE STAWY TO NIE BŁONIA!!!

Marcin_SuchaBeskidzka

Postautor: Marcin_SuchaBeskidzka » wt sty 19, 2010 3:46 pm

patryk pisze:Czyżbyś poczuł się urażony?? Nie mam do Ciebie nic personalnie, ale podobnie jak Ty teraz, tak ja czułem się urażony władczym pierdoleniem (przepraszam za wrzut) owego Pana, którego to postanowiłeś swego czasu wziąć w obronę.

Tylko, że ja jestem urażony tym co Ty sugerujesz mi. A Ty przez swoje urazy które masz do Ora, a więc osoby trzeciej, jako że na nim się już skupić nie możesz, to teraz wbijasz na mnie, sugerując, że mam takie zdanie, jakie mam, bo jestem jego kolegą. Więc powtarzam - nie życzę sobie, żebyś swoje słuszne czy niesłuszne frustracje skupiał na bzdurnych sugestiach wobec mnie. Możesz uważać, że piszę głupoty, nie zgadzać się ze mną, ale jakichś rzekomych relacji między mną a Orem w to nie mieszaj, bo ja Ci nie sugeruję np. tego, że nie jesteś prawdziwym kibicem Hutnika, tylko piszesz to co piszesz dlatego, bo chcesz zaimponować silniejszym kolegom.

Awatar użytkownika
OŻÓG 1950

Postautor: OŻÓG 1950 » wt sty 19, 2010 3:50 pm

Panowie tylko co to ma wspólnego z przyszłością? :)

Pozdrawiam :)
...więc gdy goły opadniesz na lód, mały biznes zrób, szybki biznes zrób, jakiś biznes zrób. Potem laba! Tylko skok, jeden skok, na bank...

patryk

Postautor: patryk » wt sty 19, 2010 3:51 pm

Ostatni post, bo jak ktoś słusznie zauważył, niewiele one wnoszą do tematu.

Odpowiem Ci ostatni raz. Tak jak Ty nie miałeś powodu nie wierzyć pewnym słowom, tak ja nie mam powodu aby twierdzić, że w ocenie pewnych rzeczy zachowujesz obiektywizm. Koniec tej durnej dyskusji z mojej strony.

Pozdrawiam
dzuhas pisze:Porazony piorunem miazdzy :) z drugiej strony powinno byc "trener pogryziony przez dziki i zgwalcony przez przejezdzajacego nieopodal na rowerze bialego misia"

Awatar użytkownika
PennyWise

Postautor: PennyWise » wt sty 19, 2010 4:01 pm

Tu macie linka
http://www.krakowknights.pl/n/index.php ... &Itemid=54

w nim komorka pana oro, jakby ktos chcial osobiscie mu nawrzucac.
Ja uwazam, ze nie powinnismy dopuscic aby te ssa powachaly choc zlotowke z gry wucetu na naszych ziemiach, tylko jak to zrobic. Uwarzam , ze spierdolilismy sprawe tych panow , powinno sie potraktowac juz jesienia w sposob analogiczny jak grajkow wiosna, do zobaczenia :D
BOG Z Nami, chuj z Nimi.
Oldschool Fan

Marcin_SuchaBeskidzka

Postautor: Marcin_SuchaBeskidzka » wt sty 19, 2010 4:39 pm

patryk pisze: ja nie mam powodu aby twierdzić, że w ocenie pewnych rzeczy zachowujesz obiektywizm

Zatem - nic tu po mnie. Życzę miłych, w pełni obiektywnych dyskusji o jedynie słusznej treści. Nawet możecie sobie ulżyć pisząc, że uciekłem tak jak Oro, do Ora, a w ogóle to zawsze byłem opłacany przez Zarząd. Z jednym faktycznie się z Orem zgadzam - Hutnik to nie jest całe moje życie i choć na mecze (jeśli takowe jeszcze będą) oczywiście będę jeździł dalej, bo to kawałek mojego serca, to marnować czasu na udowadnianie, że nie jestem wielbłądem i to komuś, kogo w życiu na oczy nie widziałem, nie mam więcej zamiaru. Bye.

Awatar użytkownika
PennyWise

Postautor: PennyWise » wt sty 19, 2010 4:47 pm

Marcin_SuchaBeskidzka pisze:
patryk pisze: ja nie mam powodu aby twierdzić, że w ocenie pewnych rzeczy zachowujesz obiektywizm

Zatem - nic tu po mnie. Życzę miłych, w pełni obiektywnych dyskusji o jedynie słusznej treści. Nawet możecie sobie ulżyć pisząc, że uciekłem tak jak Oro, do Ora, a w ogóle to zawsze byłem opłacany przez Zarząd. Z jednym faktycznie się z Orem zgadzam - Hutnik to nie jest całe moje życie i choć na mecze (jeśli takowe jeszcze będą) oczywiście będę jeździł dalej, bo to kawałek mojego serca, to marnować czasu na udowadnianie, że nie jestem wielbłądem i to komuś, kogo w życiu na oczy nie widziałem, nie mam więcej zamiaru. Bye.

Facet masz ze 40 dychy na karku a stroisz fochy jak gimnazjalistka 8) .
BOG Z Nami, chuj z Nimi.

Oldschool Fan

fan

Postautor: fan » wt sty 19, 2010 5:13 pm

Może zamiast pierdolić bez sensu zacznijmy się zastanawiać co dalej... Orem i tak się na pewno ktoś zajmie.

Awatar użytkownika
jarekb

Postautor: jarekb » wt sty 19, 2010 6:47 pm

Jak to mittal mówił, że sponsoruje tylko amatorskie imprezy sportowe ?!

Nasz zarząd idzie mu na reke ... Cwaniaki :idea:

vargas12

Postautor: vargas12 » wt sty 19, 2010 9:00 pm

Oraczewski i Szmyt to skurwysyny cwele jebane w dupe łajzy nie maja prawa bycia i nawet troche poczówania sie do tego klubu zniszczyli wszystko co bylo najpiekniejsze od dziecka jebac ich i wszystkich co sprzedawali w hutniku mecze oni tez sie do tego poczesci przyczynili

Awatar użytkownika
centrum nh

Postautor: centrum nh » wt sty 19, 2010 9:44 pm

Jak już tak im ostro jedziesz to chociaż takich prostych szkolnych błędów unikaj :lol: :lol: poczówaj :lol: :lol:

Selecta

Postautor: Selecta » wt sty 19, 2010 9:45 pm

kurwa nikt tego klubu nie kocha chyba - bo nikt nie wierzy :oops:

majchrowski raczej slow na wiatr nie rzuca a powiedzial ze cos ustalili i w tym tygodniu bedzie jasne jak to bedzie wygladalo. oraczewski mowil ze stworzyli 'sztab antykryzysowy'. majchrowski powiedzial ze 'miasto uwaza ze trzeba hutnika uratowac'.

z drugiej strony mowi ze ze strony miast na wiele nie mozemy liczyc, raczej tylko oddluzenie i stadion. pewnie jeszcze jakis ewentualny 'patronat' bo na wielka pomoc finansowa nie mozemy pewnie liczyc.

a jesli chodzi o inwestora to pewnie bedzie. tylko nie bedzie to wygladalo tak ze przyjdzie i wszyscy powiedza 'jestesmy uratowani'. raczej zaczniemy sie zastanawiac czy nie lepiej by bylo bez niego. inwestor inwestuje zeby zrealizowac zysk a nie zeby zostac mecenasem.

fakt jest taki ze mielismy jedyna i niepowtarzalna okazje przejac ten klub na wlasnosc i wtedy rzeczywiscie 'Hutnik to my' zgadzaloby sie w 100%. a tak, zostanie nam zawsze narzekanie na wlodarzy jak cos bedzie szlo nie tak.

nigdy nie zginie HKS nigdy nie zginie :!:

Awatar użytkownika
fcb

Postautor: fcb » wt sty 19, 2010 10:00 pm

Jeżeli zespół w ogóle gdzieś wystartuje i zostaną sami juniorzy, to niech nowy trener - bo Siekliński odejdzie na 200 %, zrobi casting - przyjdzie w chuj osób i może się ktoś nada, najlepiej Ci co będą grali za free. Przynajmniej kadra byłaby szersza.

Awatar użytkownika
centrum nh

Postautor: centrum nh » wt sty 19, 2010 10:06 pm

Zrzucam jakieś 9kg i wbijam na miejsce Pasionka!! :evil: tylko nie myślcie od razu że jak za niego to zagram za darmo a i tak "zarobię" na tym :lol: :lol: swoja drogą kto jak kto ale on nie miał prawa płakać że 7 mies jest biedny i bez kasy... trenował w stowarzyszeniu trampkarzy i brał za to kaskę a oprócz tego trenuje tez małolatów w szkółce wiślackiej Koniecznego, Szymka i Franka.