PRZYSZŁOŚĆ KS Hutnik KRAKÓW
Ciekawi mnie sprawa płatności za gre WC na SS. Miasto zainwestowało w przekształcenie SS w stadion-dziwoląg sporo kasy. Majchrowskiego za dupsko bierze CBA za różne sprawki. Wątpie,żeby kasa za wynajem płynęła do SSA. No chyba, że jest jakiś układ, że potem kasa do podzialu z urzędnikami. Łatwiej wyjebac kase z SSA niż z ZIS-u. Chociaż wątpie zeby Majchrowski ryzykował. Niedługo wybory. CBA tylko czeka na taki prezent.
Chłopaki.... już tyle stron zajęło wam skamlenie o tym, że byliście kiedyś tak naiwni, że uwierzyliście w cud.... Sami jesteście sobie winni a od czytania tych żalów to się już rzygać chce.
Skończcie chrzanić bo wasze biadolenie nic nie da.
Skoczcie sobie na piwo, może na jakąś solówkę dla rozprężenia.
Na wiosnę spotkamy się na meczu juniorów po prostu. Świat się nie skończył. Skończyła się tylko SSA.
Skończcie chrzanić bo wasze biadolenie nic nie da.
Skoczcie sobie na piwo, może na jakąś solówkę dla rozprężenia.
Na wiosnę spotkamy się na meczu juniorów po prostu. Świat się nie skończył. Skończyła się tylko SSA.
SUCHE STAWY TO NIE BŁONIA!!!
-
patryk pisze:Czyżbyś poczuł się urażony?? Nie mam do Ciebie nic personalnie, ale podobnie jak Ty teraz, tak ja czułem się urażony władczym pierdoleniem (przepraszam za wrzut) owego Pana, którego to postanowiłeś swego czasu wziąć w obronę.
Tylko, że ja jestem urażony tym co Ty sugerujesz mi. A Ty przez swoje urazy które masz do Ora, a więc osoby trzeciej, jako że na nim się już skupić nie możesz, to teraz wbijasz na mnie, sugerując, że mam takie zdanie, jakie mam, bo jestem jego kolegą. Więc powtarzam - nie życzę sobie, żebyś swoje słuszne czy niesłuszne frustracje skupiał na bzdurnych sugestiach wobec mnie. Możesz uważać, że piszę głupoty, nie zgadzać się ze mną, ale jakichś rzekomych relacji między mną a Orem w to nie mieszaj, bo ja Ci nie sugeruję np. tego, że nie jesteś prawdziwym kibicem Hutnika, tylko piszesz to co piszesz dlatego, bo chcesz zaimponować silniejszym kolegom.
Ostatni post, bo jak ktoś słusznie zauważył, niewiele one wnoszą do tematu.
Odpowiem Ci ostatni raz. Tak jak Ty nie miałeś powodu nie wierzyć pewnym słowom, tak ja nie mam powodu aby twierdzić, że w ocenie pewnych rzeczy zachowujesz obiektywizm. Koniec tej durnej dyskusji z mojej strony.
Pozdrawiam
Odpowiem Ci ostatni raz. Tak jak Ty nie miałeś powodu nie wierzyć pewnym słowom, tak ja nie mam powodu aby twierdzić, że w ocenie pewnych rzeczy zachowujesz obiektywizm. Koniec tej durnej dyskusji z mojej strony.
Pozdrawiam
dzuhas pisze:Porazony piorunem miazdzyz drugiej strony powinno byc "trener pogryziony przez dziki i zgwalcony przez przejezdzajacego nieopodal na rowerze bialego misia"
Tu macie linka
http://www.krakowknights.pl/n/index.php ... &Itemid=54
w nim komorka pana oro, jakby ktos chcial osobiscie mu nawrzucac.
Ja uwazam, ze nie powinnismy dopuscic aby te ssa powachaly choc zlotowke z gry wucetu na naszych ziemiach, tylko jak to zrobic. Uwarzam , ze spierdolilismy sprawe tych panow , powinno sie potraktowac juz jesienia w sposob analogiczny jak grajkow wiosna, do zobaczenia
http://www.krakowknights.pl/n/index.php ... &Itemid=54
w nim komorka pana oro, jakby ktos chcial osobiscie mu nawrzucac.
Ja uwazam, ze nie powinnismy dopuscic aby te ssa powachaly choc zlotowke z gry wucetu na naszych ziemiach, tylko jak to zrobic. Uwarzam , ze spierdolilismy sprawe tych panow , powinno sie potraktowac juz jesienia w sposob analogiczny jak grajkow wiosna, do zobaczenia

BOG Z Nami, chuj z Nimi.
Oldschool Fan
Oldschool Fan
-
patryk pisze: ja nie mam powodu aby twierdzić, że w ocenie pewnych rzeczy zachowujesz obiektywizm
Zatem - nic tu po mnie. Życzę miłych, w pełni obiektywnych dyskusji o jedynie słusznej treści. Nawet możecie sobie ulżyć pisząc, że uciekłem tak jak Oro, do Ora, a w ogóle to zawsze byłem opłacany przez Zarząd. Z jednym faktycznie się z Orem zgadzam - Hutnik to nie jest całe moje życie i choć na mecze (jeśli takowe jeszcze będą) oczywiście będę jeździł dalej, bo to kawałek mojego serca, to marnować czasu na udowadnianie, że nie jestem wielbłądem i to komuś, kogo w życiu na oczy nie widziałem, nie mam więcej zamiaru. Bye.
Marcin_SuchaBeskidzka pisze:patryk pisze: ja nie mam powodu aby twierdzić, że w ocenie pewnych rzeczy zachowujesz obiektywizm
Zatem - nic tu po mnie. Życzę miłych, w pełni obiektywnych dyskusji o jedynie słusznej treści. Nawet możecie sobie ulżyć pisząc, że uciekłem tak jak Oro, do Ora, a w ogóle to zawsze byłem opłacany przez Zarząd. Z jednym faktycznie się z Orem zgadzam - Hutnik to nie jest całe moje życie i choć na mecze (jeśli takowe jeszcze będą) oczywiście będę jeździł dalej, bo to kawałek mojego serca, to marnować czasu na udowadnianie, że nie jestem wielbłądem i to komuś, kogo w życiu na oczy nie widziałem, nie mam więcej zamiaru. Bye.
Facet masz ze 40 dychy na karku a stroisz fochy jak gimnazjalistka

BOG Z Nami, chuj z Nimi.
Oldschool Fan
Oldschool Fan
- centrum nh
kurwa nikt tego klubu nie kocha chyba - bo nikt nie wierzy
majchrowski raczej slow na wiatr nie rzuca a powiedzial ze cos ustalili i w tym tygodniu bedzie jasne jak to bedzie wygladalo. oraczewski mowil ze stworzyli 'sztab antykryzysowy'. majchrowski powiedzial ze 'miasto uwaza ze trzeba hutnika uratowac'.
z drugiej strony mowi ze ze strony miast na wiele nie mozemy liczyc, raczej tylko oddluzenie i stadion. pewnie jeszcze jakis ewentualny 'patronat' bo na wielka pomoc finansowa nie mozemy pewnie liczyc.
a jesli chodzi o inwestora to pewnie bedzie. tylko nie bedzie to wygladalo tak ze przyjdzie i wszyscy powiedza 'jestesmy uratowani'. raczej zaczniemy sie zastanawiac czy nie lepiej by bylo bez niego. inwestor inwestuje zeby zrealizowac zysk a nie zeby zostac mecenasem.
fakt jest taki ze mielismy jedyna i niepowtarzalna okazje przejac ten klub na wlasnosc i wtedy rzeczywiscie 'Hutnik to my' zgadzaloby sie w 100%. a tak, zostanie nam zawsze narzekanie na wlodarzy jak cos bedzie szlo nie tak.
nigdy nie zginie HKS nigdy nie zginie

majchrowski raczej slow na wiatr nie rzuca a powiedzial ze cos ustalili i w tym tygodniu bedzie jasne jak to bedzie wygladalo. oraczewski mowil ze stworzyli 'sztab antykryzysowy'. majchrowski powiedzial ze 'miasto uwaza ze trzeba hutnika uratowac'.
z drugiej strony mowi ze ze strony miast na wiele nie mozemy liczyc, raczej tylko oddluzenie i stadion. pewnie jeszcze jakis ewentualny 'patronat' bo na wielka pomoc finansowa nie mozemy pewnie liczyc.
a jesli chodzi o inwestora to pewnie bedzie. tylko nie bedzie to wygladalo tak ze przyjdzie i wszyscy powiedza 'jestesmy uratowani'. raczej zaczniemy sie zastanawiac czy nie lepiej by bylo bez niego. inwestor inwestuje zeby zrealizowac zysk a nie zeby zostac mecenasem.
fakt jest taki ze mielismy jedyna i niepowtarzalna okazje przejac ten klub na wlasnosc i wtedy rzeczywiscie 'Hutnik to my' zgadzaloby sie w 100%. a tak, zostanie nam zawsze narzekanie na wlodarzy jak cos bedzie szlo nie tak.
nigdy nie zginie HKS nigdy nie zginie

- centrum nh
Zrzucam jakieś 9kg i wbijam na miejsce Pasionka!!
tylko nie myślcie od razu że jak za niego to zagram za darmo a i tak "zarobię" na tym
swoja drogą kto jak kto ale on nie miał prawa płakać że 7 mies jest biedny i bez kasy... trenował w stowarzyszeniu trampkarzy i brał za to kaskę a oprócz tego trenuje tez małolatów w szkółce wiślackiej Koniecznego, Szymka i Franka.