Trener Hutnika .
Kruka wyjebac, ale Kasper niech nie wraca i Sotnickiego tez niech w Wieliczce zostawi. Z bramkarzy byl do wziecia Palczewski,podobno nawet chcial grac w Hucie, ale z niewiadomych przyczyn bardziej pasowal Grabowski - komu i dlaczego ciezko stwierdzic, bo chlop jest cienki jak sik pająka. Jedynie Lipecki by się nadał, ale jego powrót byłby, jakby to ładnie okreslić, niejednoznaczny etycznie.
-
Sandecja - Hutnik Kraków 2-0
Ryszard Kruk , Hutnik :
- Decyzja sędziego o podyktowaniu przeciwko nam rzutu karnego i ukaraniu Garzeła czerwoną kartką są dla mnie skandaliczne .Myślę , że Sandecja nie potrzebowała takiego wsparcia.Była zespołem skuteczniejszym i wygrała zasłużenie. Przy utracie pierwszego gola fatalnie zachował się Dębski, który później spisywał się zupełnie poprawnie.
źrodło Dziennik Polski.
Garzeł , Dębski i zabrało tylko Świerczyńskiego....ulubieńcy naszego tr..... ( nie moge napisać
) Kruka.
Ryszard Kruk , Hutnik :
- Decyzja sędziego o podyktowaniu przeciwko nam rzutu karnego i ukaraniu Garzeła czerwoną kartką są dla mnie skandaliczne .Myślę , że Sandecja nie potrzebowała takiego wsparcia.Była zespołem skuteczniejszym i wygrała zasłużenie. Przy utracie pierwszego gola fatalnie zachował się Dębski, który później spisywał się zupełnie poprawnie.
źrodło Dziennik Polski.
Garzeł , Dębski i zabrało tylko Świerczyńskiego....ulubieńcy naszego tr..... ( nie moge napisać

Hutnik Kraków
mr.Vitaminka pisze:Lipecki niech wypierdala
Wolałem użyć sformułowania, że jego transfer byłby niejednoznaczny etycznie :>
Co do Garzeła - chłopak ma 19 lat i pokazuje przyzwoity poziom, nie narzekajcie na niego, bo wielu gorszych widziałem, a on ma niezaprzeczalnie talent. Jakkolwiek oprócz niego i Pasionka potrzebny jest jeszcze jeden przyzwoity srodkowy obronca, bo teraz z Wieliczka nie ma kto zagrać. Dębski słaby, ale od Obieraka i Błachacza (tak w ogóle jeśli miałby on grać, to ja wolę na mecze nie chodzić :/) i tak lepszy - co już w ogóle jest tragiczne też. A Swierczynski zawodzi, bardzo zawodzi, a po tym, co pokazywał w sparingach przed zakontraktowaniem go miałem nadzieję, że okaże się wzmocnieniem...
-
Przed meczem z Górnikiem.
Trener Ryszard Kruk zapewnia że mimo zerowego konta atmosfera w drużynie jest dobra, a nastroje bojowe. -Jedym i drugim nie wyszedł start w lidze, będzie więc okazja do rehabilitacji. W przedostatniej kolejce ubiegłego sezonu wysoko wygraliśmy z Górnikiem, ale taki wynik bardziej zwykle mobilizuje przegraną drużynę. Inna sprawa, że przed takim meczem nikogo nie trzeba mobilizować. To będą przecież takie małe derby - przekonywał trener Kruk.
źródło Dziennik
Jeśli atmosfera w drużynie jest dobra to O.K - wynika że trzeba ją potrzymać... KRUK KOŃCZ JUŻ...
Trener Ryszard Kruk zapewnia że mimo zerowego konta atmosfera w drużynie jest dobra, a nastroje bojowe. -Jedym i drugim nie wyszedł start w lidze, będzie więc okazja do rehabilitacji. W przedostatniej kolejce ubiegłego sezonu wysoko wygraliśmy z Górnikiem, ale taki wynik bardziej zwykle mobilizuje przegraną drużynę. Inna sprawa, że przed takim meczem nikogo nie trzeba mobilizować. To będą przecież takie małe derby - przekonywał trener Kruk.
źródło Dziennik
Jeśli atmosfera w drużynie jest dobra to O.K - wynika że trzeba ją potrzymać... KRUK KOŃCZ JUŻ...
Hutnik Kraków
Jak się dowiedziała redakcja hutnik-krakow.pl, trener Hutnika Kraków został zdymisjonowany z zajmowanego stanowiska po przegranym meczu z Górnikiem Wieliczka. Obowiązki pierwszego trenera zostały powierzone obecnemu II trenerowi Kordianowi Wójsowi.
Każdy człowiek jest głupcem przez pięć minut dziennie. Mądrość polega na tym, aby tylko przez pięć minut.
Elbert Hubbard
Elbert Hubbard
JEST KURWA
WRESZCIE
zajebiście
wreszcie
zostawcie do kurwy nędzy Wójsa do konca rundy zobaczycie że wyniki przyjdą już w środe \:!:!:!:!:!:!:!:ide na piwo

Power =
n U 1. (authority, control)władza; in ~ u władzy: the party in ~ partia rządząca; balance of ~ równowaga sił. 2. (vigour, strength)moc, potęga, siła. 3. (ability, capacity) zdolność;
czyli mówiąc po prostu "NH Power" = Hutnik
n U 1. (authority, control)władza; in ~ u władzy: the party in ~ partia rządząca; balance of ~ równowaga sił. 2. (vigour, strength)moc, potęga, siła. 3. (ability, capacity) zdolność;
NIE KURWA ALE żaden trener tak dobrze nie zna tej drużyny jak WÓJS !! a s\zczególnie kruk
który zamiast kepy na prawa obrone daje debskiego a dziadzia sadza na ławce
to ze zamjiast swiatka daje swierczynskiego chocby dlatego
rozumiesz
zobaczysz to juz w srode zapewniam cie
aha i chcialem nadmienic ze zajebisty dping byl na meczu ....

Power =
-
- Kontakt: