Trener Hutnika .

Tematy piłkarskie (do 2010 r.)

Moderatorzy: dUfio, majlech

Oro

Postautor: Oro » pn sie 27, 2007 4:46 pm

Kruka wyjebac, ale Kasper niech nie wraca i Sotnickiego tez niech w Wieliczce zostawi. Z bramkarzy byl do wziecia Palczewski,podobno nawet chcial grac w Hucie, ale z niewiadomych przyczyn bardziej pasowal Grabowski - komu i dlaczego ciezko stwierdzic, bo chlop jest cienki jak sik pająka. Jedynie Lipecki by się nadał, ale jego powrót byłby, jakby to ładnie okreslić, niejednoznaczny etycznie.

mr.Vitaminka

Postautor: mr.Vitaminka » pn sie 27, 2007 5:03 pm

Lipecki niech wypierdala
Wawrów! <oklaski> Wawrów!

Awatar użytkownika
BOBASBK

Postautor: BOBASBK » pn sie 27, 2007 5:48 pm

Sandecja - Hutnik Kraków 2-0

Ryszard Kruk , Hutnik :
- Decyzja sędziego o podyktowaniu przeciwko nam rzutu karnego i ukaraniu Garzeła czerwoną kartką są dla mnie skandaliczne .Myślę , że Sandecja nie potrzebowała takiego wsparcia.Była zespołem skuteczniejszym i wygrała zasłużenie. Przy utracie pierwszego gola fatalnie zachował się Dębski, który później spisywał się zupełnie poprawnie.

źrodło Dziennik Polski.

Garzeł , Dębski i zabrało tylko Świerczyńskiego....ulubieńcy naszego tr..... ( nie moge napisać :lol: ) Kruka.
Hutnik Kraków

Oro

Postautor: Oro » wt sie 28, 2007 11:07 pm

mr.Vitaminka pisze:Lipecki niech wypierdala

Wolałem użyć sformułowania, że jego transfer byłby niejednoznaczny etycznie :>
Co do Garzeła - chłopak ma 19 lat i pokazuje przyzwoity poziom, nie narzekajcie na niego, bo wielu gorszych widziałem, a on ma niezaprzeczalnie talent. Jakkolwiek oprócz niego i Pasionka potrzebny jest jeszcze jeden przyzwoity srodkowy obronca, bo teraz z Wieliczka nie ma kto zagrać. Dębski słaby, ale od Obieraka i Błachacza (tak w ogóle jeśli miałby on grać, to ja wolę na mecze nie chodzić :/) i tak lepszy - co już w ogóle jest tragiczne też. A Swierczynski zawodzi, bardzo zawodzi, a po tym, co pokazywał w sparingach przed zakontraktowaniem go miałem nadzieję, że okaże się wzmocnieniem...

mr.Vitaminka

Postautor: mr.Vitaminka » śr sie 29, 2007 1:14 am

Oro pisze:
mr.Vitaminka pisze:Lipecki niech wypierdala

Wolałem użyć sformułowania, że jego transfer byłby niejednoznaczny etycznie :>

prawnik powie, że niejednoznaczny, socjolog, żeby wypierdalał 8)
Wawrów! <oklaski> Wawrów!

Awatar użytkownika
BOBASBK

Postautor: BOBASBK » śr sie 29, 2007 7:21 am

Oro pisze: A Swierczynski zawodzi, bardzo zawodzi, a po tym, co pokazywał w sparingach przed zakontraktowaniem go miałem nadzieję, że okaże się wzmocnieniem...

Mylisz zawodników Piotr Świerczyński to nie Krzysztof Świątek(powrót z Wolbromia) .Pozdrawiam
Hutnik Kraków

Oro

Postautor: Oro » śr sie 29, 2007 11:55 am

Nie mylę,jak mi się wydaje, sparingi były nie tylko przed tą rundą :> Myślałem o sparingach przed rundą wiosenną poprzedniego, zdaje się, sezonu. Po dwóch meczach nie powiedziałbym, że zawodnik zawodzi :) A Świątek niezaprzeczalnie spisywał się w sparingach obiecująco.

Awatar użytkownika
BOBASBK

Postautor: BOBASBK » sob wrz 01, 2007 3:15 pm

Przed meczem z Górnikiem.
Trener Ryszard Kruk zapewnia że mimo zerowego konta atmosfera w drużynie jest dobra, a nastroje bojowe. -Jedym i drugim nie wyszedł start w lidze, będzie więc okazja do rehabilitacji. W przedostatniej kolejce ubiegłego sezonu wysoko wygraliśmy z Górnikiem, ale taki wynik bardziej zwykle mobilizuje przegraną drużynę. Inna sprawa, że przed takim meczem nikogo nie trzeba mobilizować. To będą przecież takie małe derby - przekonywał trener Kruk.

źródło Dziennik

Jeśli atmosfera w drużynie jest dobra to O.K - wynika że trzeba ją potrzymać... KRUK KOŃCZ JUŻ...
Hutnik Kraków

SIMON NH

Postautor: SIMON NH » sob wrz 01, 2007 7:40 pm

Jak się dowiedziała redakcja hutnik-krakow.pl, trener Hutnika Kraków został zdymisjonowany z zajmowanego stanowiska po przegranym meczu z Górnikiem Wieliczka. Obowiązki pierwszego trenera zostały powierzone obecnemu II trenerowi Kordianowi Wójsowi.
Każdy człowiek jest głupcem przez pięć minut dziennie. Mądrość polega na tym, aby tylko przez pięć minut.
Elbert Hubbard

Awatar użytkownika
bolaj

Postautor: bolaj » sob wrz 01, 2007 7:46 pm

łałołiła
:D
a teraz przyjdzie nowy trener. Hutnik dalej będzie przegrywał. na forum pojawią się wpisy że to wina trenera. ktoś na meczu zacznie krzyczeć żeby nowy trener spierdalał. i tak parę kolejek. znowu przyjdzie nowy trener. Hutnik będzie przegrywał....
za mamusię, za tatusia, za HUTNICZKA

Awatar użytkownika
NH Power

Postautor: NH Power » sob wrz 01, 2007 7:46 pm

JEST KURWA :!: WRESZCIE :!: zajebiście :!: wreszcie :!: zostawcie do kurwy nędzy Wójsa do konca rundy zobaczycie że wyniki przyjdą już w środe \:!:!:!:!:!:!:!:ide na piwo :!: :lol: :lol:
Power =
n U 1. (authority, control)władza; in ~ u władzy: the party in ~ partia rządząca; balance of ~ równowaga sił. 2. (vigour, strength)moc, potęga, siła. 3. (ability, capacity) zdolność;

czyli mówiąc po prostu "NH Power" = Hutnik

Awatar użytkownika
bolaj

Postautor: bolaj » sob wrz 01, 2007 7:53 pm

NH Power pisze: zobaczycie że wyniki przyjdą już w środe

a co?? bedzie nowa paka piłkarzy do wykorzystania na meczu?
Sam trener to chuja zrobi przez te kilka dni
za mamusię, za tatusia, za HUTNICZKA

Awatar użytkownika
NH Power

Postautor: NH Power » sob wrz 01, 2007 7:58 pm

NIE KURWA ALE żaden trener tak dobrze nie zna tej drużyny jak WÓJS !! a s\zczególnie kruk :!: który zamiast kepy na prawa obrone daje debskiego a dziadzia sadza na ławce :!: to ze zamjiast swiatka daje swierczynskiego chocby dlatego :!: rozumiesz :?: zobaczysz to juz w srode zapewniam cie :!: aha i chcialem nadmienic ze zajebisty dping byl na meczu ....
Power =

n U 1. (authority, control)władza; in ~ u władzy: the party in ~ partia rządząca; balance of ~ równowaga sił. 2. (vigour, strength)moc, potęga, siła. 3. (ability, capacity) zdolność;

czyli mówiąc po prostu "NH Power" = Hutnik

magik z cylindrem
Kontakt:

Postautor: magik z cylindrem » sob wrz 01, 2007 8:02 pm

poczekajcie z reakcją na OFICJALNĄ wiadomość. narazie nikt tego nie potwierdził ...

Awatar użytkownika
OŻÓG 1950

Postautor: OŻÓG 1950 » sob wrz 01, 2007 8:24 pm

Wójs ma lepsze papiery, zna drużynę, jest z naszego środowiska, nie gada ciągle na treningu o Brożku itd. etc. Nareszcie rozsądna decyzja :)