BuA SPW pisze:Mnie ciekawi inna sprawa. Skoro teraz jesteśmy Hutnik Nowa Huta, a nie Kraków to co z dziesiątkami wydanych gadżetów, flag, szalików? Czy flagi będą update'owane czy zostaną takie i co z resztą fantów? Bo wiadomo, że nowe pewnie już będą wychodzić z "NOWA HUTA", ale co ze starymi?
nic nie bedzie robione przeciez obie nazwy sa poprawne i wymiennie używane na gadzetach, murach czy w slownictwie. Klub sie tak nazywa bo widocznie tak musi sie nazywać, od zawsze jestesmy kibicami Hutnika Kraków z Nowej Huty takimi samymi od 60 lat a nie miłośnikami KSów, SSA, SMPTS czy nawet NH2010 też fanem nie jestem:) W tym temacie sie nic nie zmienia choc oczywiscie związek emocjonalny z zarzadem i druzyna to niebo a ziemia z tym co bylo kiedys. To samo mam nadzieje bedzie w PODEJŚCIU zdecydowanej wiekszosci ludzi do kibicowania.
O ten doping wlasnie mi chodzi głównie bo to absolutna podstawa i esensja uwielbienia swojej drużyny piłkarskiej a u nas to była padaka no chyba ze akurat 'wypadało' sie pokazac przed potegami z Tarnowa czy Dębicy.
Licze na bum w tym temacie, czy mielibyśmy teraz Nowego Hutnika gdyby Metal, HQSa, Majlech i inni nie zaczynali za brzdąca zdzierać gardła na kazdym meczu...?
na prawde sie trzeba bedzie wziac za to solidnie juz od pierwszego meczu, licze na wsparcie, wpisujcie osiedla;)