KOMENTARZE, złote rady, genialne pomysły.

Wszystko o nowym, NASZYM Hutniku.

Moderatorzy: dUfio, majlech, lucero

lucero

Postautor: lucero » pt sie 13, 2010 11:28 am

PennyWise pisze:Serdeczne Gratulacje :!: .
Przyłaczam się do słów Dufia i uważam, że powinno to wyglądać inaczej niż do tej pory.
Młyn na każdym meczu i doping do utraty tchu.
Teraz to nasz Hutnik , więc nie ma opierdalania.

Dufio i Penny poruszyli bardzo ważną kwestię. Na spotkaniu sobotnim na pewno będzie ten temat poruszany, w każdym razie idea wejścia na stadion i rozkladu osob na stadionie jest planowana tak, aby warunki do "mlyna na kazdym meczu" i zywiolowego dopingu były optymalne.

Prywatnie sadze, iż przed nami jedno wielkie wzmocnienie sily kibicowskiej na Hutniku.

białoczerwononiebieski

Postautor: białoczerwononiebieski » pt sie 13, 2010 1:59 pm

Ja również gratuluję.Dobrze ,że nadal jesteście na kibicowskiej mapie Polski.
Pozdrowienia od broniarzy z Radomia

SIMON NH

Postautor: SIMON NH » pt sie 13, 2010 2:32 pm

Co jeśli kogoś nie będzie na sobotnim spotkaniu a jest zainteresowany aktywnym uczestniczeniem w nh 2010?

Czy będzie również inny termin?
Każdy człowiek jest głupcem przez pięć minut dziennie. Mądrość polega na tym, aby tylko przez pięć minut.
Elbert Hubbard

Awatar użytkownika
PrYzU

Postautor: PrYzU » pt sie 13, 2010 2:33 pm

a jakie będą stroje ?? te wygrane ? jakie barwy oczywiście ;) jakiej firmy ? i gdzie można je kupić na pierwszy mecz ? ;)
Hutnik NH KRAKÓW

ps. na WC to ja kupę robię ;)

bn

Postautor: bn » pt sie 13, 2010 4:05 pm

Jedyne czego osobiście żałuję w tym sukcesie to utrata nazwy. Hutnik Kraków to jest dobra i utrwalona nazwa trzeciego największego w wielkim mieście klubu. A Hutnik Nowa Huta to dla mnie "masło maślane" (bo Nowa Huta wynika z Hutnika) i klub dzielnicowy. Choć pewnie radykalni separatyści są zadowoleni:)

huteusz
Kontakt:

Postautor: huteusz » pt sie 13, 2010 4:17 pm

bn pisze:Jedyne czego osobiście żałuję w tym sukcesie to utrata nazwy. Hutnik Kraków to jest dobra i utrwalona nazwa trzeciego największego w wielkim mieście klubu. A Hutnik Nowa Huta to dla mnie "masło maślane" (bo Nowa Huta wynika z Hutnika) i klub dzielnicowy. Choć pewnie radykalni separatyści są zadowoleni:)

Ja mimo miejsca zamieszkania jestem zadowolony, Nowa Huta brzmi zdecydowanie lepiej, każdy wie o co chodzi, nie sądze żeby miało to wielki problem, część ludzi i tak będzie mówić Hutnik Kraków

Awatar użytkownika
KonradHKS

Postautor: KonradHKS » pt sie 13, 2010 4:24 pm

Skoro to taki luźny temat to też wolałbym jednak Kraków. Mimo wszystko ma to marginalne znaczenie w porównaniu do C klasy od jakiej mogliśmy zaczynać. No i jednak kogoś nie będącego w temacie zmiana nazwy może pobudzić do myślenia co to takiego się stało że Hutnik zmienił swoją nazwę. Bez tego ktoś by mógł pomyśleć że Hutnik Gila aż tak nisko upadł :wink:

Każda nazwa ma jakieś plusy i minusy. Mimo że chcielibyśmy mieć wielką ekipę to 99% kibiców jest z NH i albo w niej mieszkają albo też się przeprowadzili więc wydaje się że uderzenie w Kraków chyba nie daje żadnych efektów.

BuA SPW

Postautor: BuA SPW » pt sie 13, 2010 4:31 pm

Mnie ciekawi inna sprawa. Skoro teraz jesteśmy Hutnik Nowa Huta, a nie Kraków to co z dziesiątkami wydanych gadżetów, flag, szalików? Czy flagi będą update'owane czy zostaną takie i co z resztą fantów? Bo wiadomo, że nowe pewnie już będą wychodzić z "NOWA HUTA", ale co ze starymi?
Obrazek

luke.krak

Postautor: luke.krak » pt sie 13, 2010 4:33 pm

metal pisze:
ZBYCHO pisze:
Jutro zasłużony odpoczynek. Od soboty ostro do pracy

Niestety nie ma odpoczynku, jutro dalsza część walki - seniorzy to nie wszystko...

W dniu dzisiejszym juniorzy Starsi Hutnika zgłoszeni zostali pod szyldem Nowego Hutnika 2010. Jeszcze wczoraj nie byli zgłoszeni do żadnych rozgrywek. Teraz już wszystko jasne. Jutro o 11:00 Juniorzy rozpoczną walkę o Mistrzostwo Małopolskiej Ligi Juniorów Starszych. Ich pierwszym przeciwnikiem będzie drużyna Okocimskiego Brzesko.

Zbiórka na mecz 8:30 pod budynkiem klubowym.

Kadra na mecz z Okocimskim Brzesko:

Jasowicz, Antoniak, Bienias, Łojek, Stanek, Zdziński, Krawczyk, Nawrot, Ziętara, Piotr Mzyk, Paweł Mzyk, Bednarczyk, Tyrka, Buras, Mogielnicki.

dUfio

Postautor: dUfio » pt sie 13, 2010 5:06 pm

BuA SPW pisze:Mnie ciekawi inna sprawa. Skoro teraz jesteśmy Hutnik Nowa Huta, a nie Kraków to co z dziesiątkami wydanych gadżetów, flag, szalików? Czy flagi będą update'owane czy zostaną takie i co z resztą fantów? Bo wiadomo, że nowe pewnie już będą wychodzić z "NOWA HUTA", ale co ze starymi?

nic nie bedzie robione przeciez obie nazwy sa poprawne i wymiennie używane na gadzetach, murach czy w slownictwie. Klub sie tak nazywa bo widocznie tak musi sie nazywać, od zawsze jestesmy kibicami Hutnika Kraków z Nowej Huty takimi samymi od 60 lat a nie miłośnikami KSów, SSA, SMPTS czy nawet NH2010 też fanem nie jestem:) W tym temacie sie nic nie zmienia choc oczywiscie związek emocjonalny z zarzadem i druzyna to niebo a ziemia z tym co bylo kiedys. To samo mam nadzieje bedzie w PODEJŚCIU zdecydowanej wiekszosci ludzi do kibicowania.

O ten doping wlasnie mi chodzi głównie bo to absolutna podstawa i esensja uwielbienia swojej drużyny piłkarskiej a u nas to była padaka no chyba ze akurat 'wypadało' sie pokazac przed potegami z Tarnowa czy Dębicy.
Licze na bum w tym temacie, czy mielibyśmy teraz Nowego Hutnika gdyby Metal, HQSa, Majlech i inni nie zaczynali za brzdąca zdzierać gardła na kazdym meczu...?

na prawde sie trzeba bedzie wziac za to solidnie juz od pierwszego meczu, licze na wsparcie, wpisujcie osiedla;)

Awatar użytkownika
BINGONH

Postautor: BINGONH » pt sie 13, 2010 5:15 pm

bn pisze: A Hutnik Nowa Huta to dla mnie "masło maślane" (bo Nowa Huta wynika z Hutnika) i klub dzielnicowy. Choć pewnie radykalni separatyści są zadowoleni:)

Jak najbardziej :twisted:
Ostatnio zmieniony pt sie 13, 2010 5:23 pm przez BINGONH, łącznie zmieniany 1 raz.

Uki

Postautor: Uki » pt sie 13, 2010 5:19 pm

według mnie to najważniejsze że jest Hutnik na dodatek nasz w 100% dzięki chłopakom z NH2010!!
a to czy Kraków czy Nowa Huta to kwestia kosmetyki tylko:)
po za tym obie nazwy już były używane oficjalnie
i tak jak mówi dUfio są dalej używane na przemian chociażby w piosenkach czy flagach itp. itd.

Awatar użytkownika
hutas

Postautor: hutas » pt sie 13, 2010 5:40 pm

dUfio pisze:Klub sie tak nazywa bo widocznie tak musi sie nazywać, od zawsze jestesmy kibicami Hutnika Kraków z Nowej Huty

I nie zapominajmy o zaiste propagandowym, zadziornym i separatystycznym haśle, które zapewne większość z nas miała na ustach drąc koparę w młynie: "Wolne Miasto Nowa Huta" :wink:

dUfio pisze:licze na wsparcie, wpisujcie osiedla;)

FC Chrzanów melduje się na komendę :!:
"Brawo, Chłopcy Hutnicy!"

ZBYCHO

Postautor: ZBYCHO » pt sie 13, 2010 5:48 pm

hutas pisze:
dUfio pisze:Klub sie tak nazywa bo widocznie tak musi sie nazywać, od zawsze jestesmy kibicami Hutnika Kraków z Nowej Huty

I nie zapominajmy o zaiste propagandowym, zadziornym i separatystycznym haśle, które zapewne większość z nas miała na ustach drąc koparę w młynie: "Wolne Miasto Nowa Huta" :wink:

dUfio pisze:licze na wsparcie, wpisujcie osiedla;)

FC Chrzanów melduje się na komendę :!:

Bohaterów Września - Zawsze Wierne i Oddane

Awatar użytkownika
birkut

Postautor: birkut » pt sie 13, 2010 6:46 pm

jako Hutnik Nowa Huta istnieliśmy przez wiele lat i potem (gdy przyszły sukcesy) dopiero to zmieniono.
Jako odróżnienie od ssa to dobre pociągnięcie, jak zabieganie o finanse z miasta mniej, ale zawsze nazwę (drugi człon oczywiście) można zmienić.
Na razie wielkie gratulacje za wielką pracę na rzecz tego co osiągneliś(my)cie i zaczynamy cięzkie życie.

BuA SPW - gadżety były zakupywane w dobrej wierze, więc nie wyobrażam sobie aby były nie akceptowane.
A z nową nazwą jak najbardziej oczekiwane!!
"Zauważyłem, że wszyscy którzy popierają aborcję zdążyli się już urodzić" - Ronald Wilson Reagan
http://ofensywawolnosci.pl/ksiega-pamia ... do-ksiegi/