KOMENTARZE, złote rady, genialne pomysły.

Wszystko o nowym, NASZYM Hutniku.

Moderatorzy: dUfio, majlech, lucero

luke.krak

Postautor: luke.krak » wt wrz 04, 2012 8:45 pm

Nie wiedziałem gdzie to umieścić więc dlatego wybrałem komentarze, chodzi mi o to ze kolega który zapisywał teraz dzieciaka na sekcje piłki noznej w ostatniej chwili dowiedział sie odemnie ze Hutnik nie wspolpracuje juz z SMPTS tylko z Polonia Kraków poczym w dzisiejszym dniu nie bylo juz tam miejsc na rocznik 2005, wiec zapisał go do SMPTS gdzie na ich stronie jest nadal propagowane wszystko pod Hutnika(zdjecia wychowankow,loga,Historia Hutnika itp.), gdzie wchodzi ojciec (nie kibic) i mysli ze to szkółka po ktorej dzieciak trafia do druzyny Hutnika! troszke sie to pomieszało z tym naszym szkoleniem przez ten konflikt i i tez ja moze pomieszalem jak to pisalem ale mam nadzieje ze wiecie o co mi chodzi. Mysle ze powinien byc odnosnik na stronie nh2010 na temat szkolenia dzieci, zeby taki tata ktory wchodzi na strone Hutnika i chce zapisac dziecko ktore bedzie reprezentowalo nasze barwy wiedzial jak to wygląda.

luke.krak

Postautor: luke.krak » wt wrz 04, 2012 8:57 pm

przepraszam znalazlem w dziale KONTAKT

Porter_HKS

Postautor: Porter_HKS » wt wrz 04, 2012 9:14 pm

luke.krak pisze:Nie wiedziałem gdzie to umieścić więc dlatego wybrałem komentarze, chodzi mi o to ze kolega który zapisywał teraz dzieciaka na sekcje piłki noznej w ostatniej chwili dowiedział sie odemnie ze Hutnik nie wspolpracuje juz z SMPTS tylko z Polonia Kraków poczym w dzisiejszym dniu nie bylo juz tam miejsc na rocznik 2005, wiec zapisał go do SMPTS gdzie na ich stronie jest nadal propagowane wszystko pod Hutnika(zdjecia wychowankow,loga,Historia Hutnika itp.), gdzie wchodzi ojciec (nie kibic) i mysli ze to szkółka po ktorej dzieciak trafia do druzyny Hutnika! troszke sie to pomieszało z tym naszym szkoleniem przez ten konflikt i i tez ja moze pomieszalem jak to pisalem ale mam nadzieje ze wiecie o co mi chodzi. Mysle ze powinien byc odnosnik na stronie nh2010 na temat szkolenia dzieci, zeby taki tata ktory wchodzi na strone Hutnika i chce zapisac dziecko ktore bedzie reprezentowalo nasze barwy wiedzial jak to wygląda.

Ze strony SMPTS:
SPMTS „Hutnik” Kraków zrzesza około 220 młodych adeptów piłki nożnej w przedziale wiekowym od 6-ciu do 15-roku życia. Po ukończeniu 15 roku życia młodzież przekazywana jest do SSA „Hutnik” Kraków na zasadzie wzajemnej współpracy

No w tym momencie to jest chyba naciąganie faktów ze strony SMPTS?

luke.krak

Postautor: luke.krak » wt wrz 04, 2012 9:49 pm

no wlasnie, a ciekawi mnie gdzie Ci nastolatkowie po ukonczeniu ostatniego rocznika będa trafiac..

Awatar użytkownika
markow

Postautor: markow » wt wrz 04, 2012 10:28 pm

luke.krak pisze:no wlasnie, a ciekawi mnie gdzie Ci nastolatkowie po ukonczeniu ostatniego rocznika będa trafiac..

No jak to gdzie, do FC Siemacha ComCom Zone :)
-------------------------------------------------------
Forever Hutnik - Czyzyny HKS

Awatar użytkownika
Michas

Postautor: Michas » wt wrz 04, 2012 10:49 pm

A nie Podbeskidzie B.B.???
KTO KOCHA TEN WIERZY!!!

Awatar użytkownika
metal
Site Admin
Kontakt:

Postautor: metal » śr wrz 05, 2012 9:17 am

... ale ten wątek na szczęście nie dotyczy SPMTS, tylko Hutnika.
ObrazekStaram się pisać poprawnie po polsku!

JOK_NH

Postautor: JOK_NH » sob wrz 15, 2012 9:13 pm

Dziś na meczu podszedł do mnie Pan w średnim wieku i pytał, dlaczego na stronie nie ma numeru konta Nowego Hutnika. On nie chce być z jakiegoś powodu członkiem - nie wnikam - natomiast chciałby co jakiś czas wpłacić jakąś kwotę.
Może zrobić tak, żeby ten numer konta był podany nie przy otwarciu "formularza zapłaty", tylko wcześniej.

Albo zamiast działu "jak zostać członkiem NH2010" napisać "jak wspomóc NH2010" i tam zrobić dopiero podział na "zostań członkiem" i "jednorazowa darowizna".

Alex

Postautor: Alex » sob wrz 15, 2012 9:38 pm

JOK_NH pisze:Albo zamiast działu "jak zostać członkiem NH2010" napisać "jak wspomóc NH2010" i tam zrobić dopiero podział na "zostań członkiem" i "jednorazowa darowizna".

Dokładnie coś takiego powinno być. Nie zamiast, tylko obok też powinna być taka opcja "jak wspomóc NH2010".

pablo

Postautor: pablo » sob wrz 15, 2012 9:51 pm

bardzo dobry pomysł - sam bym z niego chętnie skorzystał

stazyja69

Postautor: stazyja69 » sob wrz 15, 2012 9:58 pm

Przecież na stronie www.nh2010.pl wystarczy wejść na KONTAKT

JOK_NH

Postautor: JOK_NH » sob wrz 15, 2012 11:04 pm

Taka informacja powinna być konkretnie widoczna z punktu widzenia pozyskiwania kasy. My się mamy dostosować raczej do wymogów ludzi, nie każdy z siecią obcuje na co dzień i człowiek pod 50 może mieć z tym problem, a wydaje mi się, że to nie jest problem.

Awatar użytkownika
jarkonh

Postautor: jarkonh » ndz wrz 16, 2012 11:15 am

Na następnym meczu będą w kasach czekały dla zainteresowanych takie oto "gotowce":
http://www.nh2010.pl/statut/formularz.pdf
Obrazek

HZA_Hutnik

Postautor: HZA_Hutnik » ndz wrz 16, 2012 12:17 pm

jarkonh pisze:Na następnym meczu będą w kasach czekały dla zainteresowanych takie oto "gotowce":
http://www.nh2010.pl/statut/formularz.pdf

Zapewne błyskotliwy kolego jarkonh już o tym pomyślałeś, ale jednak napiszę: warto wtedy też wyrdukować w formacie A3 informacje o tym, że można coś takiego otrzymać. Czasem jest więcej zamieszania i nie każdego zapewne sprzedający bilety poinformuje.

PS. Warto zmienić też treść, bo to nie składka członkowska. Znów się zaczną wątpliwości z cyklu, czy moge wpłacić składkę nie będąc członkiem itp.

Awatar użytkownika
Kosoviak

Postautor: Kosoviak » ndz wrz 16, 2012 1:31 pm

ja podsłuchałem rozmowę wczoraj dziadków...
Dlaczego dla emerytów czy rencistów nie ma biletów ulgowych?
Są to osoby które chodzą na Hutnika najdłużej z Nas, pewnie wielu z nich nawet budowało ten stadion...

Druga sprawa, nie tylko słowa starszych ludzi...

"znowu zaczyna się tu melina" - chyba wiadomo o co chodzi
Mam swój rozum i swoje sympatie!!

Hutnik & DYNAMO % JASTRZĘBIE & MAGDEBURG