KOMENTARZE, złote rady, genialne pomysły.
Moderatorzy: dUfio, majlech, lucero
Nie wiedziałem gdzie to umieścić więc dlatego wybrałem komentarze, chodzi mi o to ze kolega który zapisywał teraz dzieciaka na sekcje piłki noznej w ostatniej chwili dowiedział sie odemnie ze Hutnik nie wspolpracuje juz z SMPTS tylko z Polonia Kraków poczym w dzisiejszym dniu nie bylo juz tam miejsc na rocznik 2005, wiec zapisał go do SMPTS gdzie na ich stronie jest nadal propagowane wszystko pod Hutnika(zdjecia wychowankow,loga,Historia Hutnika itp.), gdzie wchodzi ojciec (nie kibic) i mysli ze to szkółka po ktorej dzieciak trafia do druzyny Hutnika! troszke sie to pomieszało z tym naszym szkoleniem przez ten konflikt i i tez ja moze pomieszalem jak to pisalem ale mam nadzieje ze wiecie o co mi chodzi. Mysle ze powinien byc odnosnik na stronie nh2010 na temat szkolenia dzieci, zeby taki tata ktory wchodzi na strone Hutnika i chce zapisac dziecko ktore bedzie reprezentowalo nasze barwy wiedzial jak to wygląda.
-
luke.krak pisze:Nie wiedziałem gdzie to umieścić więc dlatego wybrałem komentarze, chodzi mi o to ze kolega który zapisywał teraz dzieciaka na sekcje piłki noznej w ostatniej chwili dowiedział sie odemnie ze Hutnik nie wspolpracuje juz z SMPTS tylko z Polonia Kraków poczym w dzisiejszym dniu nie bylo juz tam miejsc na rocznik 2005, wiec zapisał go do SMPTS gdzie na ich stronie jest nadal propagowane wszystko pod Hutnika(zdjecia wychowankow,loga,Historia Hutnika itp.), gdzie wchodzi ojciec (nie kibic) i mysli ze to szkółka po ktorej dzieciak trafia do druzyny Hutnika! troszke sie to pomieszało z tym naszym szkoleniem przez ten konflikt i i tez ja moze pomieszalem jak to pisalem ale mam nadzieje ze wiecie o co mi chodzi. Mysle ze powinien byc odnosnik na stronie nh2010 na temat szkolenia dzieci, zeby taki tata ktory wchodzi na strone Hutnika i chce zapisac dziecko ktore bedzie reprezentowalo nasze barwy wiedzial jak to wygląda.
Ze strony SMPTS:
SPMTS „Hutnik” Kraków zrzesza około 220 młodych adeptów piłki nożnej w przedziale wiekowym od 6-ciu do 15-roku życia. Po ukończeniu 15 roku życia młodzież przekazywana jest do SSA „Hutnik” Kraków na zasadzie wzajemnej współpracy
No w tym momencie to jest chyba naciąganie faktów ze strony SMPTS?
- metal
- Site Admin
- Kontakt:
Dziś na meczu podszedł do mnie Pan w średnim wieku i pytał, dlaczego na stronie nie ma numeru konta Nowego Hutnika. On nie chce być z jakiegoś powodu członkiem - nie wnikam - natomiast chciałby co jakiś czas wpłacić jakąś kwotę.
Może zrobić tak, żeby ten numer konta był podany nie przy otwarciu "formularza zapłaty", tylko wcześniej.
Albo zamiast działu "jak zostać członkiem NH2010" napisać "jak wspomóc NH2010" i tam zrobić dopiero podział na "zostań członkiem" i "jednorazowa darowizna".
Może zrobić tak, żeby ten numer konta był podany nie przy otwarciu "formularza zapłaty", tylko wcześniej.
Albo zamiast działu "jak zostać członkiem NH2010" napisać "jak wspomóc NH2010" i tam zrobić dopiero podział na "zostań członkiem" i "jednorazowa darowizna".
Przecież na stronie www.nh2010.pl wystarczy wejść na KONTAKT
Na następnym meczu będą w kasach czekały dla zainteresowanych takie oto "gotowce":
http://www.nh2010.pl/statut/formularz.pdf

-
jarkonh pisze:Na następnym meczu będą w kasach czekały dla zainteresowanych takie oto "gotowce":
Zapewne błyskotliwy kolego jarkonh już o tym pomyślałeś, ale jednak napiszę: warto wtedy też wyrdukować w formacie A3 informacje o tym, że można coś takiego otrzymać. Czasem jest więcej zamieszania i nie każdego zapewne sprzedający bilety poinformuje.
PS. Warto zmienić też treść, bo to nie składka członkowska. Znów się zaczną wątpliwości z cyklu, czy moge wpłacić składkę nie będąc członkiem itp.
ja podsłuchałem rozmowę wczoraj dziadków...
Dlaczego dla emerytów czy rencistów nie ma biletów ulgowych?
Są to osoby które chodzą na Hutnika najdłużej z Nas, pewnie wielu z nich nawet budowało ten stadion...
Druga sprawa, nie tylko słowa starszych ludzi...
"znowu zaczyna się tu melina" - chyba wiadomo o co chodzi
Dlaczego dla emerytów czy rencistów nie ma biletów ulgowych?
Są to osoby które chodzą na Hutnika najdłużej z Nas, pewnie wielu z nich nawet budowało ten stadion...
Druga sprawa, nie tylko słowa starszych ludzi...
"znowu zaczyna się tu melina" - chyba wiadomo o co chodzi
Mam swój rozum i swoje sympatie!!
Hutnik & DYNAMO % JASTRZĘBIE & MAGDEBURG
Hutnik & DYNAMO % JASTRZĘBIE & MAGDEBURG