Hutnik TV

Wszystko o nowym, NASZYM Hutniku.

Moderatorzy: dUfio, majlech, lucero

HZA_Hutnik

Postautor: HZA_Hutnik » pt maja 21, 2021 3:03 pm

Skrót meczu Bytovia-Hutnik:
https://youtu.be/yhEepIpYw1s

HZA_Hutnik

Postautor: HZA_Hutnik » pn maja 24, 2021 11:46 am

Wypowiedzi pomeczowe po spotkaniu z Chojniczanką:
- trener Szymon Szydełko:
https://youtu.be/SP53CWAW-bk
- kapitan Łukasz Kędziora:
https://youtu.be/lT_0Xofa1m4
- Sebastian Olszewski:
https://youtu.be/xSpCI-z4avo

Zapraszamy!

HZA_Hutnik

Postautor: HZA_Hutnik » pn maja 24, 2021 9:33 pm

Skrót meczu z Chojniczanką Chojnice:
https://youtu.be/v6ecL7bNWZQ

HZA_Hutnik

Postautor: HZA_Hutnik » czw maja 27, 2021 4:12 pm

Krótkie pytanie, HTV ma poza wszystkim co okołomeczowe trzy formaty: 1 na 1, 2 na 2 i Zagięci na Hutniku.

"Zagiętych" zostawmy na boku. Ale formaty 1 na 1 i 2 na 2 są zbliżone, a jednak całkiem różne. Od aspektów technicznych nagrania po merytoryczną warstwę programów. Dostrzegam w liczbie odsłon przewagę 1 na 1. Stąd moje pytanie: dlaczego? Ja oczywiście mam swoje przemyślenia, ale chciałbym uzyskać informację od naszych odbiorców. Na co zwracacie uwagę? A może to zupełny przypadek, że tak pozycjonują się oglądnięcia i oglądacie z równym zaciekawieniem oba programy?

dUfio

Postautor: dUfio » czw maja 27, 2021 4:32 pm

HZA_Hutnik pisze:Krótkie pytanie, HTV ma poza wszystkim co okołomeczowe trzy formaty: 1 na 1, 2 na 2 i Zagięci na Hutniku.

"Zagiętych" zostawmy na boku. Ale formaty 1 na 1 i 2 na 2 są zbliżone, a jednak całkiem różne. Od aspektów technicznych nagrania po merytoryczną warstwę programów. Dostrzegam w liczbie odsłon przewagę 1 na 1. Stąd moje pytanie: dlaczego? Ja oczywiście mam swoje przemyślenia, ale chciałbym uzyskać informację od naszych odbiorców. Na co zwracacie uwagę? A może to zupełny przypadek, że tak pozycjonują się oglądnięcia i oglądacie z równym zaciekawieniem oba programy?

co do Zagiętych to dla mnie, jako fana dluzszych formatow i sluchania ich podczas podróży albo biegania - strzal w 10

wzorem komentujących na Ruch.tv (kiedys Niebiescy.tv) zapytam: kiedy kulisy???:D

a co do pytania

mysle ze kwestia prowadzacego. Maciek nie jest postacia anonimową (ja go kojarze z młyna i z... forum), a sporo osob z transmisji meczow. Do tego jakies tam obycie w swiecie pilkarskim (i to ze gral i powiazania rodzinne) sprawiaja ze programy sa zwykle zwawsze, plynniejsze, śmielsze, wiecej kwestii jest tam poruszanych. Poza tym jest bardzo szerokie spectrum zapraszanych gosci (wystarczy wspolny mianownik: Hutnik) przez co na ten moment ten format jest atrakcyjniejszy a kazde kolejne odcinki lepiej oglądane

ps. Hutnik-Motor ponad 4 tys wyswietlen - chyba spodziewany ale zawsze: nowy rekord po odkurzeniu kanalu

Awatar użytkownika
snuff

Postautor: snuff » czw maja 27, 2021 5:07 pm

1 na 1 jest bardziej merytoryczny. 2 na 2 bardziej TikTokowy - mam wrażenie, że mamy jednak więcej starszych kibivów którzy wolą bardziej tradycyjne formy.

dzuhas
Kontakt:

Postautor: dzuhas » czw maja 27, 2021 6:34 pm

1 na 1 jest calkiem spoko, czasem brakuje odwazniejszych pytan.
2 na 2 obejrzałem pół jednego odcinka i więcej nie zamierzam mimo ciekawych gości. Wydaje mi się że nuda i sztampa.
pzdr Osiek

1979

Postautor: 1979 » czw maja 27, 2021 8:40 pm

1na1 fajnie prowadzi Szczesniewski a 2na2 to taki troche pudelek,ale fajnie ze jest
od swych narodzin przez wszystkie lata
NA ZAWSZE Hutnik
powstrzyma nas tylko koniec świata

BYLISMY - JESTESMY - BEDZIEMY

Awatar użytkownika
Winnetou

Postautor: Winnetou » czw maja 27, 2021 8:56 pm

1979 pisze:1na1 fajnie prowadzi Szczesniewski a 2na2 to taki troche pudelek,ale fajnie ze jest

Tez tak uwazam. Wogole to Maciek ma bardzo fajnie mowi i widac, ze kamera go lubi. Jeszcze kiedys wytransferujemy go do TVP Sport lub Eleven :D

Piotrek

Postautor: Piotrek » czw maja 27, 2021 9:00 pm

Takie dwa na dwa to fajny sposób na przedstawienie nowych zawodników.

HZA_Hutnik

Postautor: HZA_Hutnik » czw maja 27, 2021 9:20 pm

dUfio pisze:wzorem komentujących na Ruch.tv (kiedys Niebiescy.tv) zapytam: kiedy kulisy???:D

Znam to pytanie :) Wystąpiły problemy techniczne, jeśli nie uporamy się z nimi do jutra to pewnie niestety nie pojawią się kulisy z Chojnicami.

wojo77

Postautor: wojo77 » czw maja 27, 2021 9:29 pm

Jednym z pomysłów twórców 2 na 2 było zadawanie pytań przez kibiców i to działa bo sam napisałem pytanie na fejsie które potem padło w programie. W pierwszym programie 2 na 2 widać było stres prowadzących ale im dalej w las tym jest lepiej a ostatni odcinek z naszymi trenerami już się bardzo dobrze oglądało. Program Maćka to inna kategoria jak już ktoś napisał, Maciek też ma dużą przewagę znając perfect historię klubu i kulisy szatni a także widać że czyta forum. Żeby nam tylko nie obrósł w piórka jak przeczyta te wszystkie pochwały 🤭😎 Ogólnie oglądał bym wszystko co zaproponuje HTV nawet ze względu na szacunek dla ludzi którym się chce i często robią to bezinteresownie

Tomek83

Postautor: Tomek83 » czw maja 27, 2021 10:51 pm

Łykam wszystko jak pelikan , im więcej z życia okołohutniczego tym lepiej
Tomek83

mr.Vitaminka

Postautor: mr.Vitaminka » czw maja 27, 2021 11:46 pm

Shazza prosi o opinię więc poniżej moje przemyślenia, bez owijki:

2/2: dla mnie dobrze, że w ogóle coś takiego się pojawia. Zawsze fajnie jest zobaczyć coś związanego z życiem klubu i drużyny. Jednak oczekiwałbym trochę inwencji od prowadzących a nie jedynie czytania pytań. Jeśli chcecie kontynuować tę koncepcję to wg mnie lepiej byłoby wykorzystać format z ncplus: dany gość dostaje pytania na tableta i odnosi się do nich, bez prowadzących. W lepszej wersji przygotować merytorycznie prowadzących/prowadzącego bo odnosi się wrażenie że to praktyki studenckie ludzi niezwiązanych z futbolem, zero finezji, nawiązania kontaktu, wymiany zdań. No chyba że tak miało być w założeniu. W takim razie proponuję wspomniany format z ncplus: oprócz pytań od internatów dodać jeszcze ankietę ze standardowymi pytaniami i odpowiedziami TAK lub NIE albo z możliwością wyboru itd.

1/1: bardziej merytoryczne, widać emocjonalne zaangażowanie prowadzącego, chęć nawiązania kontaktu, reakcję na daną wypowiedź. To plusy. Minusy: p. Maciek musi nauczyć się niektórych zwrotów, proszę tylko nie pytajcie się których bo jest tego sporo, myli powiedzonka czy przysłowia, możliwe że jest to spowodowane stresem lub zaangażowaniem w rozmowę, jednakże uważam że chłopak ma mega potencjał (vide: Hutnik vs Motor 5:2 - szacun) ale brakuje tu pewnych podstaw, które odbijają się na przekazie. Na pewno wszystko jest do dopracowania i mam nadzieję że tak będzie bo u gościa widać ogień w oczach i pasję, której brakuje dzisiejszym dziennikarzom sportowym. Dodatkowo unikalbym przyznawania się do źródła uzyskania podstawowych informacji. Po co mówić że "sprawdzałem w internecie" itp. research to research. Huj komu do tego. Wg mnie brzmi to trochę niepoważnie. Poza tym to dziękuję mu za kawał serducha i pracy, którą wykonuje.

edit:

kulisy Hutnik - Chojniczanka:

https://www.youtube.com/watch?v=5-7JBISzVuE
Wawrów! <oklaski> Wawrów!

HZA_Hutnik

Postautor: HZA_Hutnik » pt maja 28, 2021 1:45 pm

Dzięki za wszystkie podpowiedzi. W większości pokrywają się one z naszymi odczuciami lub wręcz faktami (snuff widać, że to ekspert od mediów, bo idealnie opisał to co pokazują statystyki dotyczące naszej publiczności na YT).

Zapraszam na kulisy spotkania z Chojniczanka:
https://youtu.be/5-7JBISzVuE