sikorek_nh pisze:Patryk_NH1950 pisze:Zajebiście, zaciąg z 4 ligi, nic tylko się cieszyć i gratulować, transfery byłyby wręcz zajebiste jakby to przeszło. Nie rozumiem po co taki szrot zapraszać na testy?!
Chyba ktoś w klubie pomylił rezerwy (które nie istnieją jeszcze) z 1 drużyną jeśli te testy by przeszły albo jest to sabotaż bo nie jestem w stanie uwierzyć przy budżecie COGNOR że nie stać nas na nikogo lepszego, ręce opadają .
Pamietaj, ze Kielis byl wyciagniety z okregowki a obecnie jest wiodaca postacia. Narazie sa wylacznie na testach. Gdzie mamy szukac talentow? W ekstraklasie? Moze akurat trafi sie ktos z perspektywa.
Nie z okręgówki tylko z IV ligi,a wcześniej od nas Kielisiem interesował się GKS Katowice,który był półkę wyżej(co najmniej) niż my.Problem jest taki,że my co rundę szukamy "talentów"i żaden nie odpala.
Rozumiem że dyrektor sportowy jest jednocześnie trenerem w IV lidze więc jakiś pogląd ma.Ale popatrzyłem na CV tych zawodników i naprawdę nie chcę was wkurwiać,bo sam już się wkurwiłem
Napiszę tylko,że na testach mamy "wahadłowego" z MKS Lędziny(IV Liga śląska,II grupa).Uważajcie,bo teraz najlepsze.Ta drużyna zajmuje ostatnie miejsce w IV lidze!.Bilans0-0-15,bramki 6-73

.
"Talenty" po chuju
http://www.90minut.pl/liga/1/liga13018.htmlŻeby nie było,nie śmieje się z 17 letniego chłopaka z MKS.Nie jego wina,że go tu zaprosili.