Kultura między forowiczami

Czyli wszystko to co nie mieści się w powyższych kategoriach - taki nasz mały hutniczy Hyde Park:)

Moderator: dUfio

Awatar użytkownika
stefan batory

Postautor: stefan batory » śr paź 07, 2009 2:32 pm

Wielki chuj z twojego czytania skoro nie rozumiesz, ze oświetlenie robi jakaś spółka z Puław i że za to zapłaciło miasto. "Nasza" spolka remontowa robi krzeselka i za to ma dostac hajs od miasta.

Awatar użytkownika
birkut

Postautor: birkut » śr paź 07, 2009 3:26 pm

stefan batory pisze:Wielki chuj z twojego czytania skoro nie rozumiesz, ze oświetlenie robi jakaś spółka z Puław i że za to zapłaciło miasto. "Nasza" spolka remontowa robi krzeselka i za to ma dostac hajs od miasta.

wiem że jak się nie ma argumentów to emocje puszczaja, ale przypominam że jesteś na forum a nie rodzinnym obiadku i tu jakiś poziom obowiązuje
P.S. jakie świnstwo palisz że widzisz tam tekst o firmie z Puław :lol: :lol: :lol:
"Zauważyłem, że wszyscy którzy popierają aborcję zdążyli się już urodzić" - Ronald Wilson Reagan
http://ofensywawolnosci.pl/ksiega-pamia ... do-ksiegi/

Marcin_SuchaBeskidzka

Postautor: Marcin_SuchaBeskidzka » śr paź 07, 2009 3:31 pm

birkut, jednych bardzo dotyka "wielki chuj z twojego czytania", a innych np. teksty w stylu "łykasz komunistyczne brednie, jak pelikan"... Więc proponuję stosować zasadę "nie czyń drugiemu co tobie niemiłe".

Awatar użytkownika
birkut

Postautor: birkut » śr paź 07, 2009 3:36 pm

Marcin_SuchaBeskidzka pisze:birkut, jednych bardzo dotyka "wielki chuj z twojego czytania", a innych np. teksty w stylu "łykasz komunistyczne brednie, jak pelikan"... Więc proponuję stosować zasadę "nie czyń drugiemu co tobie niemiłe".

serio nie widzisz róznicy?? :shock:
:lol:
i mnie nie dotyka bo to swiadczy o kulturze interlokutora, i ja na takie argumenty nie mam zamiaru dyskutowac. po za tym chodzi o tzw brzydkie wyrazy na forum :oops:

a teraz do meritum
co ten nasz prezes powiedzial w tym wywiadzie ze jestes taki zachwycony
"Zauważyłem, że wszyscy którzy popierają aborcję zdążyli się już urodzić" - Ronald Wilson Reagan

Awatar użytkownika
stefan batory

Postautor: stefan batory » śr paź 07, 2009 4:31 pm

Argumenty ? Kultura ? Jednego i drugiego bardzo często ci brakuje. Nie użyłeś żadnego chuja ani kurwy więc pewnie uważasz, że twoja odpowiedź to pełen wersal.
Pewnie gdyby ten post napisał ktoś inny, to bym nic nie napisał, ale ty od początku, odkąd tylko pojawił się ten nowy prezes Oraczewski, napierdalasz na niego, a nawet nie wiesz kto stawia oświetlenie i za czyje pieniądze...
A propos argumentów, zobacz jak do sprawy podszedł Ożóg- wypunktował co mu się nie podoba, skrytykował to i przedstawił propozycje rozwiązania problemu. Czemu nie zrobisz tego samego ?

Marcin_SuchaBeskidzka

Postautor: Marcin_SuchaBeskidzka » śr paź 07, 2009 5:46 pm

birkut pisze:
Marcin_SuchaBeskidzka pisze:birkut, jednych bardzo dotyka "wielki chuj z twojego czytania", a innych np. teksty w stylu "łykasz komunistyczne brednie, jak pelikan"... Więc proponuję stosować zasadę "nie czyń drugiemu co tobie niemiłe".

serio nie widzisz róznicy??

Szczerze mówiąc - widzę. Bo "chuje" i inne "wyrazy bliskoznaczne" sypią się tu na prawo i lewo i nagłe wzywanie do Wersalu na kibicowskim forum jest po prostu zabawne (chyba że przyjmiemy zasadę, że używanie wyrazów powszechnie uważanych za obraźliwe w postach dotyczących birkuta jest "be", a w postach dotyczących policji, zarządu, kibiców Wisły, Cracovii, mających inne zdanie kibiców Hutnika, czy wreszcie - w zwykłych wypowiedziach typu: "to piwo smakuje mi w chuj" - już cacy).
Natomiast zarzucanie komuś, kogo nie znasz, sympatii do komunizmu lub podatności na wpływ na jego propagandę to po prostu skurwysyństwo (wybacz kolejny "brzydki" wyraz), cios o wiele boleśniejszy niż zwrot typu "ale pierdolisz", którego 99% z nas używa zapewne całkiem często. I akurat ty, jak wynika z twoich postów - wielki patriota - powinieneć o tym doskonale wiedzieć.

BIMBER

Postautor: BIMBER » śr paź 07, 2009 7:43 pm

kurwa wielki chuj z tego tematu :D
BIEDA NIGDY NIE JEST SMUTNA

Awatar użytkownika
birkut

Postautor: birkut » śr paź 07, 2009 11:33 pm

oj Marcinku przykro ze cie urazilem.
Ty jestes taki wywazony., kulturalny :lol: :lol:
ę ą po prostu
naprawdę nazwałem cie komunistą??
a fe/ dla komunisty to musi być straszne :D :D :D

oszuwar

Postautor: oszuwar » czw paź 08, 2009 10:11 am

ech birkut jestes załosny
Z Hutnikiem od zawsze...

Awatar użytkownika
Aldaris

Postautor: Aldaris » czw paź 08, 2009 10:40 am

Czystość to kóltura :twisted:
"Mnie sprawy tych dzikusów nie obchodzą. Ja jestem chrześcijaninem" - Zakari Lambo

Awatar użytkownika
metal
Site Admin
Kontakt:

Postautor: metal » czw paź 08, 2009 11:02 am

Powiem Wam jedno - tym różni się nasze Forum od większości innych, że jest duża szansa spotkania się w realu. A zazwyczaj w realu nie powie się prosto w twarz koledze po szalu tych samych obelg, które z łatwością przechodzą przez klawiaturę.

Anonimowość na forum jest pozorna, o czym kliku bluzgaczy już się przekonało.
ObrazekStaram się pisać poprawnie po polsku!

Marcin_SuchaBeskidzka

Postautor: Marcin_SuchaBeskidzka » czw paź 08, 2009 11:27 am

Święte słowa.